2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
3-4 múlva meglesz már nekik másik ökörség,mégpedig hogy le akarják majg igazolni Messit!Zsolti írta:10évig gondolkozhattok a következőn.remélem az is valami hasonló kaliberű ökörség lesz.Colin írta:Köszönjük szépen, az a célunk h megvédjük a címünket
10évig gondolkozhattok a következőn.remélem az is valami hasonló kaliberű ökörség lesz.Colin írta:Köszönjük szépen, az a célunk h megvédjük a címünketZsolti írta:sok eszük van a madridosoknak.mégogy Ronnie oda fog menni 1-2év múlva?
ez az évtized marhasága címet lenyerte.
Köszönjük szépen, az a célunk h megvédjük a címünketZsolti írta:sok eszük van a madridosoknak.mégogy Ronnie oda fog menni 1-2év múlva?
ez az évtized marhasága címet lenyerte.
ez kinek szólt?Enrique írta:Kéretik a személyes csevejeket, beszélgetéseket nem a Ronaldinho topicjában folytatni.
Hű de hivatalos voltam.
Jaja!És így valamivel nehezebb lesz Eto'onak gólt lőnie!Mondjuk ha nincs eltiltása akkor sem játszott volna!Bodi írta:Nem is tudtam,hogy Ronaldinho eltiltatta magát,kár,hogy nem látjuk többet a szezonban...
Ezzel én is így vagyokLG írta:Nem tunik nehéznek, majd sokat gyakorolom!!!HAnonymus írta:Asszem lábfej-térd váll fej és a másik oldalon vissza.Oda biztos menni fog, de vissza ballal...Pffffffff...A ballábam nekem kb. arra jo, h néha elakad benne a labda cselezés kozbe.
Nem tunik nehéznek, majd sokat gyakorolom!!!HAnonymus írta:Asszem lábfej-térd váll fej és a másik oldalon vissza.
Mi is az pontosanBodi írta:Én se vagyok nagy mestere a dekázásnak,de tegnap felkaptam egy labdát és elsőre megcsináltam a brazil kört!![]()
Asszem ilyen se sűrűn fog velem történni az életemben!