Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
miihii
KHAL

2008.09.28. 16:36:55

ozsimiki írta: Na...

Hamilton mennyi autót előzőtt le izomból a teljes verseny alatt? Pedig mindig volt előtte valaki... kb ő is így tudott volna feljebb kapaszkodni mint Massa, arról nem is beszélve, h Laci ezúttal lehet nem mondott hülyeséget, h a kocsinak sem használt a boxos szitu.
Ha utolsó pozícióba került volna,tuti többet kockáztat!Így meg nem volt rákényszerítve komoly manőverekre,megoldottátok helyette a nehezét.
:twisted:
Hozzáteszem,ha Hami kerül a végére és olyan stílusban közlekedett volna,mint ahogy én azt gondolom,tuti felrakta volna a gépet a falra...De akkor is tuti,h izomból ment volna.Így meg nem kockáztatva,nyugisan tepert,és bejött a dolog.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
miihii
KHAL

2008.09.28. 16:33:08

ozsimiki írta:Az tudás, hogy végigment hiba nélkül, de az mák, hogy legnagyobb vetélytársa szintúgy hiba nélkül ment, és jobban is mint ő, majd elszabta neki a csapata, Massanak pech, az a vetélytársnak mák szokott lenni.

Egyszerűbben: szerencsésnek mondhatja magát,h ilyen bal.aszok voltak a vörösök,mert ha nem,akkor....ennyi.
Tudom-tudom.Ha Hami jó helyen végez,akkor mákos és/vagy gyökér.Ha elkefél valamit,akkor megérdemelte és gyökér. :roll:
Most ezt nem feltétlenül neked címzem,hanem úgy unblock.
Részemről nem magyarázkodom tovább,hanem inkább örülök az én mákostészta,gyökér,aljas,sportszerűtlen,nagyképű (kifelejtettem vmit? :wink: ) emberem győzelemmel felérő 3. helyének! :twisted:
András
Barça C

2008.09.28. 16:32:47

Aki ezek után azt mondja nekem, hogy nincs Isten azt felkeresem. Szép volt Alonso szép volt Renault!!! :D
socio66

2008.09.28. 16:32:08

Na,látom már megint savanyú a szőlő itt a fórumon..
Megint Hamiltonnak volt szerencséje,azáldóját!
Nade nem is akarok most húzni senkit,nem volt Lewis-nak sem kimondottan jó versenye,egy részen nagyon beragadt Couthard mögé,dehát ezen a pályán egyszerűen lehetetlen előzni! nevetséges..
Alonso sikerének nagyon örülök,hihetetlen mit hoz ki ebből az autóból versenyről versenyre.Piquet hozta a formáját,jövőre már nemigen lesz itt, Rosberg pedig gyakorlatilag végigment hiba nélkül.Naés a Ferrari.. Nagyon gyenge a szerelő team,valami nagyon nem működik jól ott.
Mindezek után Hamilton 7 ponttal vezet a bajnokságban. Massára kíváncsi leszek hogy össze tudja-e kapni magát,vagy most már elege van az egészből.
Én megérteném,ha előbbi lenne a helyzet..
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.28. 16:30:20

ozsimiki írta: Egyszerűbben: szerencsésnek mondhatja magát,h ilyen bal.aszok voltak a vörösök,mert ha nem,akkor....ennyi.
ezt nem tudhatjuk pontosan...
amúgy meg Massát sajnálom, nem ő tehet róla, hogy elvitte a benzincsövet...
dekor
Jugador del Barça

2008.09.28. 16:29:22

Ez tényleg felhábórító hogy mindenki Hamiltont szidja mióta megjelent az F-1ben... Hihetetlenek vagytok, foglalkozzatok a saját vörös versenyzőitekkel... és hagyjátok abba ezt a mákos maki, szerencsés Hamilton dumákat...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dekor 2008.09.28. 16:32:21-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.28. 16:29:03

miihii írta:
ozsimiki írta:Mihii!

Meddig állt Massa a "box" ban? Mennyire volt tökutolsó? Épp azért VERSENYZŐ mert ezekután nem szállt ki, Hamilton ott volt a tűz közelében, 1 centire voltak előtte a kocsik, még jó h próbálkozik, Massa meg tökutolsó helyre jött,és mindenre sansztalan volt, körhátrány,stb.

Legalább akkora motivációjú pali mint hami, egyenlőre két oltári nagy hiba miatt van olyan hátrányban, amilyenben.
Emlékeim szerint nem került körhátrányba,mivel nem sokkal később jött is a safety car,tehát felzárkózhatott a mezőnyre...És ezen a pályán miért lett volna mindenre sansztalan?Azután még kétszer bejön a SC,ami után jól kapja el a rajtokat,feljebb jön,páran kiesnek és máris pontszerző...
Na...

Hamilton mennyi autót előzőtt le izomból a teljes verseny alatt? Pedig mindig volt előtte valaki... kb ő is így tudott volna feljebb kapaszkodni mint Massa, arról nem is beszélve, h Laci ezúttal lehet nem mondott hülyeséget, h a kocsinak sem használt a boxos szitu.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.09.28. 16:28:46

Juhúúúú! Megvan. Megint. Már hiányzott nagyon az élmenők küzdelméből Alonso.
Amit asors elvett most visszaadta. Teljesen megérdemelt győzelem volt. Ráadásul a tempója is az egyik legjobb volt.

Leggyorsabb kör természetesen megint Kimié...csak érne körbe. Peches nem kicsit, nagyon.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
miihii
KHAL

2008.09.28. 16:28:04

d.OR írta: Ámen!
amúgy meg csodálkozom is, hogy miért Hamilton megint a "rossz", mikor most kivételesen egyáltalán semmit nem csinált, szépen végig ment, most panasz se lehetne rá ! de persze most is ő a "csúnya rossz Hamilton", biztosan ő tehet róla, hogy ma ennyire "peches" volt a Ferrari..
Köszönöm!Jól esik a támogatás,már kezdtem naon egyedül érezni magam a véleményemmel :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.28. 16:26:56

Az tudás, hogy végigment hiba nélkül, de az mák, hogy legnagyobb vetélytársa szintúgy hiba nélkül ment, és jobban is mint ő, majd elszabta neki a csapata, Massanak pech, az a vetélytársnak mák szokott lenni.

Egyszerűbben: szerencsésnek mondhatja magát,h ilyen bal.aszok voltak a vörösök,mert ha nem,akkor....ennyi.
Kép
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.28. 16:26:02

miihii írta: Inkább az hihetetlen,h ha vmi miatt [auto_cenzúra] a ferrari,akkor egyből szaladtok,és Hamiltonoztok.Most miért volt mákos?Mert körbement szabályosan?Nem volt benne semmilyen bugiban?Nem ment be a boxba piros lampionnál?Nem tette fel a gépet a falra?Nem vitte magával kiállás után a fél boxot?
Mindig mázlija van? :roll: Szánalmas erre hivatkozni mindig:vagy azért ér el jó eredményt ,mert kö**ög volt,v mert máker. #-o Inkább kapná össze magát a piros tárulat,és akkor el tudnának ők is érni folyamatosan jó teljesítményt..Bár akkor ők biztosan nem mákosak lennének,hanem tudásból jönne,ugye? :twisted:
Ámen!
amúgy meg csodálkozom is, hogy miért Hamilton megint a "rossz", mikor most kivételesen egyáltalán semmit nem csinált, szépen végig ment, most panasz se lehetne rá ! de persze most is ő a "csúnya rossz Hamilton", biztosan ő tehet róla, hogy ma ennyire "peches" volt a Ferrari..
miihii
KHAL

2008.09.28. 16:24:46

ozsimiki írta:Mihii!

Meddig állt Massa a "box" ban? Mennyire volt tökutolsó? Épp azért VERSENYZŐ mert ezekután nem szállt ki, Hamilton ott volt a tűz közelében, 1 centire voltak előtte a kocsik, még jó h próbálkozik, Massa meg tökutolsó helyre jött,és mindenre sansztalan volt, körhátrány,stb.

Legalább akkora motivációjú pali mint hami, egyenlőre két oltári nagy hiba miatt van olyan hátrányban, amilyenben.
Emlékeim szerint nem került körhátrányba,mivel nem sokkal később jött is a safety car,tehát felzárkózhatott a mezőnyre...És ezen a pályán miért lett volna mindenre sansztalan?Azután még kétszer bejön a SC,ami után jól kapja el a rajtokat,feljebb jön,páran kiesnek és máris pontszerző...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.09.28. 16:23:34

Azért Montezemolo most elkapja az egész brigádot, elég csúnya lesz majd az elirányítás, főleg ha ez a mai szitu a vb címbe fog kerülni.
Felipe innen is feltud állni és remélem sikerülni is fog neki, még 3 futam hátra van bármi megtörténhet. Szomorú, hogy mennyi hiba van újabban a csapatnál. Ahogy palik is mondta túl digitálissal a a srácok. De ilyen balszerencse akkor sincs a világon.. :(

Szerk.: miihii szerintem vegyél vissza. ;) Hamilton ma szépen végigment, de valljuk be volt egy kis mákja mint Alonsonak. De a Ferrari szerinted akkor is nulla, főleg gondolom Massa, aki az egészről nem tehetett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2008.09.28. 16:25:50-kor.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
miihii
KHAL

2008.09.28. 16:21:21

Marcelinho írta:Hihetetlen hogy a csokimikulásnak mindig mázlija van. Mákos maki. Szegény Massa. Ferrarinál végre rendet tehetnének a fejekben, mert ez hihetetlen ami lazaság van Ross Brawn meg a Jean Todt távozása óta. Felhábrító! :evil:
Inkább az hihetetlen,h ha vmi miatt [auto_cenzúra] a ferrari,akkor egyből szaladtok,és Hamiltonoztok.Most miért volt mákos?Mert körbement szabályosan?Nem volt benne semmilyen bugiban?Nem ment be a boxba piros lampionnál?Nem tette fel a gépet a falra?Nem vitte magával kiállás után a fél boxot?
Mindig mázlija van? :roll: Szánalmas erre hivatkozni mindig:vagy azért ér el jó eredményt ,mert kö**ög volt,v mert máker. #-o Inkább kapná össze magát a piros tárulat,és akkor el tudnának ők is érni folyamatosan jó teljesítményt..Bár akkor ők biztosan nem mákosak lennének,hanem tudásból jönne,ugye? :twisted:
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.09.28. 16:19:54

ozsimiki írta:Mihii!Massa meg tökutolsó helyre jött,és mindenre sansztalan volt, körhátrány,stb.
Bocsi de nem volt körhátránya :P :lol:
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
PCsabi
aka Game90

2008.09.28. 16:19:27

Kralo, azért ezt nem gondoltad volna az időmérő után :)

Massa: a Ferrari baki után már nem is volt kedve versenyezni...
Kimi: ő csak simán töketlen volt...
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.09.28. 16:18:37

Hogy lehet vki ojan szerencsétlen mint Raikönnen :?:
Szép volt Ferrari csak így tovább :P :!:
CSak így tovább Hamilton :D
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.28. 16:18:12

Mihii!

Kép
miihii
KHAL

2008.09.28. 16:13:33

ozsimiki írta:
miihii írta:
ozsimiki írta: Csak az a különbség, h amikor mekisek jönnek a szerencsétlen Hami történetekkel, nem fogják fel,h ő közben pontokat szerez, míg a Brazil esetében erről szó sincs :cry:[/quote ]

A különbség a kettő között,h amíg Lewis a sz :oops: rt is kitapossa a gépből egy-egy hiba után,a boxos bugi után teljesen indiszponálttá vált brazil NEM!És ezért ez a pontszerzés dolog nem úgy néz ki,h az ölébe hullanak a pontok az angolnak,mert tesz is érte.Pont ezért van támadva,mert agresszív.De enélkül ez nem megy...Mint ahogy Felipe példája mutatja.Remélem azért nem a Mekisek és Lewis lesz hibáztatva a töketlen ferraristák miatt,ugye? :wink:
Gondolom saftey car-ért is ő tett,meg úgy mindenért megdolgozik, jaj, nehéz megérteni amit írok, nem hibáztattam semmiért, de ez sokkal nagyobb pech, és többe is kerül,mint amik hamit érték. ennyi, elég tényszaga van, de bele lehet kötni....

Hamilton ugyanazt tenné utcsó helyen mint Massa, amit elől tesz az meg érthető, tudja h mi hullhat az ölébe, és h TALÁN TÖBB ILYEN M.RHASÁGOT NEM CSINÁL A FERRARI....Talán...
Én arra gondoltam,h ha futam közben Hamival történik valami,dupla gázzal közlekedik a pályán,h valamit retusáljon az eredményen.Ma Massának is ezt kellett volna tennie,de sztem igen "megfogta" az a boxos téma.Érthető,de az igazán nagyok,a VERSENYZŐK ilyenkor is felül tudnak emelkedni a dolgokon,nem dőlnek hátra megadóan.Nekem az volt az érzésem,h a brazli feladta a futamot,pedig sok volt még hátra és akármi történhetett volna még.
Tehát én nem neked mondtam ellent,cs én is egy egyszerű tényt közöltem.Vagy legalábbis azt,ahogy én látom ezt a cuccost... :wink:
Marcelinho
Barça B

2008.09.28. 16:11:27

Hihetetlen hogy a csokimikulásnak mindig mázlija van. Mákos maki. Szegény Massa. Ferrarinál végre rendet tehetnének a fejekben, mert ez hihetetlen ami lazaság van Ross Brawn meg a Jean Todt távozása óta. Felhábrító! :evil:
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.28. 16:08:34

Rosberg legalább meg van borotválkozva és nem úgy néz ki, mint Robinson Cruso :twisted:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.09.28. 16:07:37

Amióta elment a Jean Todt féle banda a Ferraritől,állandóan hibáznak a számítógép előtt!Nagyon sajnálom Massát,ez a verseny az övé volt!Kiminek meg ez volt a slusszpoén az idei teljesítményére...
Hamilton-hát ki más lenne a legnagyobb mákos megint-elkerüli a Safety Car-os incidenst és még jól is jön ki belőle!Más ezt nem tudja megcsinálni...
Alonso meg megérdemel minden dicséretet!
.
Sanama
Llegenda del Barça

2008.09.28. 16:04:06

Szép volt Alonso ! Tegnapi balszerencse után megérdemelte a győzelmet.
Rosberg is behozta, jó volt.
Hamilton örülhet a 6pontnak , így megnőtt az előnye, ő is behozta a vasat.
Vettel hihetetlen tehetség, ma is 5. lett. MEgnézném egy BMW-ben, vagy McLaren-ben.
Kovalainen egy szánalom, remélem jövőre hűlt helye lesz a Mclarenben.
Massa-nak összehozta a Ferrari
Kiminek is ,de el is rontotta a kanyart, mind2en kiestek.
Dobogón 3 boldog ember lesz és megérdemlik szerintem mindhárman a dobogót. Ferrarira kíváncsi leszek mikor jön a nyalóka.
miihii
KHAL

2008.09.28. 16:03:54

Na cs leesett Fernandonak a 10 pont.Szép volt,nem gondoltam volna,h a rajtpozíciója esélyekkel kecsegtetné a győzelemre...
De ezen a futamon ez is megtörténhetett.
LEWISnak ez a 3. hely felér egy győzelemmel,a riválisok botlása miatt.GRAT,KISCSÁVÓ!!!! =D> Óriási lépést tett a végső győzelem felé.De még nincs vége,most még jobban kell koncentrálni!!Csak így tovább,Hami!!!! \:D/
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.28. 16:03:26

durván nagy cumi most ez a Ferrarinak.
csak Massát sajnálom. Kimike meg elmehet nyalókát [auto_cenzúra] !
Válasz küldése