Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jajjjjjjjj.... Látom te sem vagy a topon fizikából, már megbocsássál'....LG írta:Etoo 24 golos és kész. Es a golba ha bele is ért(én tobbx megnéztem sztem hozzá se ért), épp h csak surolta, és nem változtatott rajta irányt. EZ VAN!
most nem arról van szó hogy ki lőtte azt a gólt (amúgy etoo lábát érte utoljára...), hanem arról hogy melyik számolást veszik figyelembeLG írta:Azt nézik hány golt lot! Nem létezo gollal nem lehet Aranycipos.Badi írta:ez az érdekes. miért egy hülye újságot néznek, és miért nem a szövetséget
Azt nézik hány golt lot! Nem létezo gollal nem lehet Aranycipos.Badi írta:ez az érdekes. miért egy hülye újságot néznek, és miért nem a szövetséget
egész europában?..érdekes..Charlie írta:Marcat nézik!
C.
a spanyol szövetség szerint 25 gólos mint henry, és szerintem azt nézik nem a marcatToma írta:hát ja. szörnyű volt az az arc...
és sajna ma sem talált be. úszott az aranycipő. remélem ettől jövőre jobban hajt majd:)
Sztem ha belövi a tizit akkor kijött volna neki és legalább egyet vert volna!Silvanus írta:Meggyőződésem, ha Eto'o a Real Sociaded ellen nem lő legalább 1, de inkább 2 gólt, akkor fuccs a két címnek, mert Forlan tutti betalál legalább 1-szer!!!
Bármiben fogadnék, hogy így lesz....
GÓLT KELL LŐNIE, NINCS MESE!!! Csak ne eröltessék úgy, mint a Villa ellen, inkább játszon nyugodtan, 'teher nélkül', ahogy szokott, és akkor nincs para!