Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja h ne legyen piramis üzenet?MessiFan írta:Már bocs de már Káposztalevélre is rászoltak hogy ne írjon ennyi vigyoripofát. Tudom hogy ez nem az én dolgom de egyszerre csak kettőt lehet idézni... Modik törölhetik ezt
Jajabowlinggolyo írta:Ez van spirteXzibit25 írta:bowlinggolyo írta: Jaja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Minimum 9 játékost kell kiállítani ahoz h le tudjam játszani a meccset nekem meg 7 playám van.
Ez van spirteXzibit25 írta:bowlinggolyo írta:JajaXzibit25 írta:Golyo.Jó ifi meccset játaszottunk nem???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Minimum 9 játékost kell kiállítani ahoz h le tudjam játszani a meccset nekem meg 7 playám van.
JajaXzibit25 írta:Golyo.Jó ifi meccset játaszottunk nem???
Heted osztályban vagyok, 2 bot csapat, a többi ugyanolyan amatör mint én. De szerintem nem fogok tudni labdába rugni, általában nemvagyok valami jó a foci managelös játékokban, de meglátjuk.bowlinggolyo írta:Nekem is csak egy bot csapat van de nem bánkódok így is a csoport egyik legjobbja vagyok.
Nekem ez volt az első szezonom hatodban és alig maradtam bent.Ezért nekem a bentmaradás a cél.bowlinggolyo írta:Bocsi de ez hülye kérdés voltXzibit25 írta:Hányad osztályban vagy???6-odban vagyok de már voltam 5-dben is és a célom h vissza kerüljek 5-dbe
Bocsi de ez hülye kérdés voltXzibit25 írta:Hányad osztályban vagy???
Hányad osztályban vagy???bowlinggolyo írta:Nekem is csak egy bot csapat van de nem bánkódok így is a csoport egyik legjobbja vagyok.Xzibit25 írta: Nem rossz.
Az én csoportomban egy bot csapat van,az aki ötödből kiesett.A többi ellenfelem sajnos nem bot.De még talán a két új feljutót le tudom előzni és megint hatodik lehetek.De nekem a bentmaradás a célom szal jó nekem a hatodik hely is.
Nekem is csak egy bot csapat van de nem bánkódok így is a csoport egyik legjobbja vagyok.Xzibit25 írta: Nem rossz.
Az én csoportomban egy bot csapat van,az aki ötödből kiesett.A többi ellenfelem sajnos nem bot.De még talán a két új feljutót le tudom előzni és megint hatodik lehetek.De nekem a bentmaradás a célom szal jó nekem a hatodik hely is.
Nekem nincs ekkora mázlimXzibit25 írta:Nem rossz.socio66 írta:Nah!
Az egyetlen komolyabb ellenfelem a leendő bajnokságban most írt egy pü-t, hogy valószínűleg nem akar feljutni idén,mert szerinte hetedben több pénzt lehet szerezni.![]()
Ez egyre jobb lesz! Tulajdonképp 7 ellenfelem közül 6 bot,egy meg nem is akar ellenfelem lenni.![]()
Na,hát eddig jó!
bowlinggolyo írta:![]()
A TSI jelentése Total Skill Index. Ebből tudod meg h kb h áll egy játékos szinten belül de persze csak a fizetéssel érdemes nézni mert az is megmutatja h h áll szinten belül.
Danka00792 írta:TSI az mit jelent? Kerestem Súgónál de nem találtam.
Itt van egy játékos megszerezheted potom 4500 eFT-értkudu írta:Valaki tudna nekem ajánlani a hirdetett játékosai közül egy csatárt, középpályást, és egy védőt, akik megfelelőek lennének egy feljutásért küzdő csapatban?
Pénzem az olyan 11 500 e körül van a 3 játékosra:D
Most is licitálgatunk egy játékosra, de én most leállok. Holnap reggel 7-kor jár le a licitálás, én meg 6kor kelek, tehát olyan 6:40 körül licitálok rá, több értelme van mint most, igy csak felmegy az ára.bowlinggolyo írta:Látod ezt nevezik bidwarnak amikor egy játékosra egynél több licitáló is van és egymás ellen csak emelgetik az árakat.
Látod ezt nevezik bidwarnak amikor egy játékosra egynél több licitáló is van és egymás ellen csak emelgetik az árakat.Danka00792 írta:Na, megvolt életem elsö "licit háboruja"![]()
Egy 18 éves szélsö hátvédre licitálgattunk (Szélsöjáték: jó, Védekezés: jó Gólszerzés: Megfelelö) Nem is gondoltam komolyan, mert tudtam hogy egy idö után már olyan magas lesz a licit, hogy nem birom tartani.Elmentünk 17 000-ig és ott meg is álltam. De azért fun volt.
Jaja.CFirpo3 írta:A kupának ez lesz az első fordulója nem? Tehát akkor mindenki részt vesz benne...
A kupának ez lesz az első fordulója nem? Tehát akkor mindenki részt vesz benne...bowlinggolyo írta:Attól függ h a bajnokságnak mit veszel. Már a kupa is bele számít vagy csak a bajnokik. Mert ha a kupa is akkor okt 8. ha nem akkor csak okt 11.CFirpo3 írta:A bajnokság a jövőhéten kezdődik, vagy egy héttel utána?
Attól függ h a bajnokságnak mit veszel. Már a kupa is bele számít vagy csak a bajnokik. Mert ha a kupa is akkor okt 8. ha nem akkor csak okt 11.CFirpo3 írta:A bajnokság a jövőhéten kezdődik, vagy egy héttel utána?