Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Unokaöcsém 8 éves és képes volt nyáron fentmaradni a Barca edzőmeccsein éjszaka 3-ig. Igazi vérbeli Barca drukker az unokaöcskös...d.OR írta:mert én még egy Barca meccsért sem fogok negyed 1-ig fenn maradni!lionelmessi19 írta:felvételt miért ?
gyerek vagyok még![]()
én a múltkori meccsen elaludtam..............CFirpo3 írta:Én fenn maradok. Ha el nem alszom...d.OR írta: mert én még egy Barca meccsért sem fogok negyed 1-ig fenn maradni!
gyerek vagyok még![]()
![]()
Az a baj az ilyen későn rendezett meccsekkel, hogy a meccs végére már úgy ragad le a szemem, mintha cellux-al ragasztották volna le.
Én fenn maradok. Ha el nem alszom...d.OR írta: mert én még egy Barca meccsért sem fogok negyed 1-ig fenn maradni!
gyerek vagyok még![]()
anyuci meg apuci nem szereti ha sokáig tévézeklionelmessi19 írta:Hát ezt nehezen értem meg mivel szombat van ..![]()
De ok, bár Daninál nyilván nem ez a helyzet..
mert én még egy Barca meccsért sem fogok negyed 1-ig fenn maradni!lionelmessi19 írta:felvételt miért ?
hóhó, akkor én élelmes vagyokgekkodan írta:A mai meccsünket a Sport 1 adja, élelmesek hozzám hasonlóan már be is állították a felvételt, biztos jó meccs lesz
Köszönöm szépen.banok írta:Sahtar-Barcelona streamek itt
Szerintem azért, mert ez a fórum csak egy sablonról van. De nem biztos.kabekabe írta: Ezt én se tom. Amugy a honlap nem gáz. De a forum tök ugyanolyan
Ezt én se tom. Amugy a honlap nem gáz. De a forum tök ugyanolyanLa Pulga írta:A Fóruma miért teljesen ugyanolyan mint az Eurobarcáé?Victor_Valdes írta:www.fcbclub.extra.hu
A Fóruma miért teljesen ugyanolyan mint az Eurobarcáé?Victor_Valdes írta:www.fcbclub.extra.hu
www.rojadirecta.comlluisllach89 írta:Hey tudna vki esetleg 1 linket adni milánói derbiről ahol bejön?myp2p.eu-n egyszerűen nem adják sopcast-en a mediaplayerek meg akadozgatnak aztán kiírják h no broadcasting...
azokat nézdd, amelyikek vagy nop2p linkek, vagy Media Player van melléjük írvaG-Jay írta:Nincs valami olyan link, amire rákatt és megy?
Nincs kedvem tölteni meg telepíteni.
G.