Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ezzel teljesen egyet értek. Rossz érzéssel rakom meg azt amit gondolok ha látom hogy valaki aki betippel valami meglepetést 3x4x annyi pontot kap érte. Sokkal jobb volt a régi.ozsimiki írta:Az én teljesítményemen is meglátszik, pedig év elején azt hittem, hogy jobb ez így,de én nem bírok,és akarok meglepetésekre tenni, az rendben van,h valamikor megérzek egyet-egyet,de hogy minden tippelésnél az járjon a fejemben,h hú hát erre meg se érni tenni, mert papírforma stb,stb...
Jobb volt a régi rendszer.
Bejött 1 teli, meg 2 kamu döntetlen! Több pontot kaptam, mintha a valódi tippjeim lettek volna megjátszva....redmiller írta:Mivel nem éri meg normálisan tippelni, ezért innentől én is a kamu eredményeket részesitem előnyben! Jobb egy meglepetésekre tippelni, mint a várhatóra...
Vagy mindkettő (amit én csinálok) és nem talász el semmit...Fernando írta:Két választás van, vagy a telitalálatokra mész vagy meglepetés eredményekre tippelsz...
Fuhúú én nagyon feljöttem 520.-ról 468.-ra feljöttemG-Jay írta:Te panaszkodsz? Én a 617ik vagyok.Fernando írta:Komolyra fordítva a szót, jobb volt a tavalyi de az ideivel is játszok, szinte az élen vok 390 valahanyadik vagyok...![]()
![]()
Bár lehet azért, mert az uccsó 3 fordulóban csatlakoztam....
G.
Te panaszkodsz? Én a 617ik vagyok.Fernando írta:Komolyra fordítva a szót, jobb volt a tavalyi de az ideivel is játszok, szinte az élen vok 390 valahanyadik vagyok...
ha eltaláltad a győztest 1 pont, ha eltaláltad a győztest és a gólkülönbséget is 2 pont ha telitalálatod volt 4 pont...kulcsar.l írta:Én tavaly nem foglalkoztam a tippjátékkal, szóval nem is tudom, hogy az milyen volt... Valaki leírná, hogy miben volt másabb?
Gondolom csak azt kellett megtippelni, hogy melyik csapat nyer
Ugyan az a pontozási rendszer volt mint most csak nem voltak szorzói a meccseknek. Vagyis max 4 pontot kaphattál egy meccsért ha telitalálatod volt.kulcsar.l írta:Én tavaly nem foglalkoztam a tippjátékkal, szóval nem is tudom, hogy az milyen volt... Valaki leírná, hogy miben volt másabb?
Gondolom csak azt kellett megtippelni, hogy melyik csapat nyer
Fernando írta:Sajnos ebben egyet kell, hogy értsek, vagy esetleg még talán belehetne vezetni a kötéseketHogy továbbbonyolítsuk. 10 meccsed van és 2-es 3-as 4-es kombokban teheted meg őket
Komolyra fordítva a szót, jobb volt a tavalyi de az ideivel is játszok, szinte az élen vok 390 valahanyadik vagyok...
Az idei tippelés nagyon el lett k..va! Arra össztönzítek az embert, hogy meglepetés eredményekre játszanak, mert 4-5 telinél többet ér egy jó szorzójú telitalálatos meglepetés eredmény! Ergo, nincs is értelme igazi várható eredményekre tippelni...Capon írta:Nekem azért nem tetszik a tippjáték mert az elmúlt években azért rendszerint benne voltam az első 50-ben (bár szelektív az emlékezetem) Most meg közöm nincs hozzá 155. vagyok
Csak nekem kéretik megduplázni a szorzóimat légysziiiii!
Nekem meg nem tetszikmiihii írta:Stoichkov írta:nekem nagyon tetszik az új rendszer, főleg, hogy első vagyok még mindig