Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy lehet valaki többek között legjobb? Vagy a legjobb, vagy nem a legjobb nem?MessiFan írta:Többek közt ő a legjobbvilmso94 írta: Lehet hogy jó játékos Zlatan, de nem a legjobb
Többek közt ő a legjobbvilmso94 írta:Lehet hogy jó játékos Zlatan, de nem a legjobbVarga Tamás írta:Daninak abban igaza van, hogy Zlatan nem az emberiesség és a fair play mintaképe, de jó játékos.
Mancini naon tudSanama írta:Istenem de jót röhögtem rajta:D
Ilyen megyekazinterbemertbajnokakaroklenni tipus ő is .(vagy nem azért ment oda?:) )
http://www.youtube.com/watch?v=nf8OEnD3 ... ture=bz302
Tud vmit a gyerek azértLivia Drusilla írta:És milyen laza mozdulattal!ozsimiki írta:Inter-Bologna 2-1
Az első gól vmi elképesztő volt, a 'közkedvelt' Ibra szerezte, beadást,levegőből sarokkal, a jobb felsőbeGyönyörű!
És milyen laza mozdulattal!ozsimiki írta:Inter-Bologna 2-1
Az első gól vmi elképesztő volt, a 'közkedvelt' Ibra szerezte, beadást,levegőből sarokkal, a jobb felsőbe
Lehet hogy jó játékos Zlatan, de nem a legjobbVarga Tamás írta:Daninak abban igaza van, hogy Zlatan nem az emberiesség és a fair play mintaképe, de jó játékos.
a megoldás: totti ferencz.gekkodan írta:Azt nemtom Sanyi, hogy a Romaval mi van idén, mert eddig nem túl bíztató a helyzet. De Spaletti biztos kitalál valamit, csak nehezen lendülnek bele. Még mindig hiányolok onnan egy tökéletes befejező-csatárt, mert egy ilyen egy ékes rendszerhez kéne egy klasszis támadó. Valamint Guily és Mancini távozása sem túl könnyű ügy...
Észre sem kell venni a gyereket, mindig egy pofátlan kis tróger volt. Ettől még durván nagy játékos.Boixos írta:ibrahimovics
nem értem, h arról miért nem beszél ez a baromarcú, h miért okozott neki, a legjobban fizetettnek és a spanjainak megoldhatatlan feladatot az összesen 162 éves milan védelem (4 hátvéd + abbiati) átjátszása...?
és hogy a francban van az, h egy 5 centire felugró, némileg leharcolt ronaldinho gólja miatt égnek meg?
mi lesz, ha egy komoly csapattal találkoznak?
Hát igen az nem volt gyenge. Roma is feljavul majd csak még kicsit várni kell. Bár nem tudom hány meghatározó ember ment el tőlük 1-et tudok most hirtelen fejből.albicelesteX írta:Egy a bajom az olasz bajnoksággal hogy a Roma felemás teljesítményt produkál!Remélem megrázzák magukat!Jó lenne ha lenne megint egy Batistutás időszak!
No igen, a focit két csapat játssza...Barcaforever írta:Tény, h megérdemelték, biztos nem az Inter a rengeteg helyzetével és ziccereivel.miihii írta:Lassacskán összeáll a Milan.Számolni kell velük a végén is sztem.Ma naon nagyot játszottak,megérdemelt 3 pontot szereztek!Hajrá Milan!Az Inter magán kívűl játszott, nem volt egyszerűen játék szervezés.Figot meg is értem, mert sérült, de Stankovic?
De az Inter is nagymértékben hozzájárult, h ,,nagyszerűen" játszon a Milan.
Tény, h megérdemelték, biztos nem az Inter a rengeteg helyzetével és ziccereivel.miihii írta:Lassacskán összeáll a Milan.Számolni kell velük a végén is sztem.Ma naon nagyot játszottak,megérdemelt 3 pontot szereztek!Hajrá Milan!