Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze ha tippmixeztél már akkor tudod hogy van alul hogy hány meccset teszel meg normál fogadásban és a meccs eredmények szorzói összeszorzódnak. Nekem van három 1,5-es szorzóm meg egy 1,8-es meg egy 3-as(ez a real meccs) és így jön ki a 15,5 feles szorzó és ha minden meccs bejön csak akkor nyerek. Ui: hétvégén 10ezrem ment el az Arsenal-Hull City meccsensocio66 írta: és ezeket egy szelvényen teszed meg ugye?
mert egyébként jó kis nyeremény ez,gyakorlatilag semmi kockázattal..
A Zenit-Real-t mondjuk könnyen bebukhatod,szerintem..
és ezeket egy szelvényen teszed meg ugye?gergo9 írta:500ból 8000ezret nem mertem nagyobbal megjátszanisocio66 írta: jóknak tűnnek..
mennyi pénzt fizettél,és mennyit nyerhetsz,ha bejön?![]()
jóknak tűnnek..gergo9 írta:Zenit-Real(1 félidő) vezet a Real
Aalborg-MU(1 félidő) vezet a MU
Villarea-Celtic H
Fio-Steua Buk. H
Arsenal-Porto H
Odds 15X
Vélemények??![]()
naggyából értem szal ha mondjuk feltezsek egy 500ast és ott van 5x akk 2500öt kell fizetnem?Drigo írta:Szivesen, persze azt is meg lehet csinálni, ha megnézed a szelvényed alján vannak téglalapok és mellettük mindenféle számok. Na az a kombinált fogadás, ami azt jelenti, hogy a bal oldali meccsszámot teheted meg, és a per jel utáni meccsszámnak kell bejönnie ahhoz, hogy nyerj, viszont a "xszám"-szorosét kell megtenni annak a pénznek, amit a szelvényen bejelöltél. Kicsit zavaros így leírni, de hidd el nem ennyire bonyolultDabas írta:Köszönöm szépen a segítségedet és még azt hogy leeht megcsinánli h 5ből cs 4legyen jó arra plussz pénzt kell betenni?
Szivesen, persze azt is meg lehet csinálni, ha megnézed a szelvényed alján vannak téglalapok és mellettük mindenféle számok. Na az a kombinált fogadás, ami azt jelenti, hogy a bal oldali meccsszámot teheted meg, és a per jel utáni meccsszámnak kell bejönnie ahhoz, hogy nyerj, viszont a "xszám"-szorosét kell megtenni annak a pénznek, amit a szelvényen bejelöltél. Kicsit zavaros így leírni, de hidd el nem ennyire bonyolultDabas írta:Köszönöm szépen a segítségedet és még azt hogy leeht megcsinánli h 5ből cs 4legyen jó arra plussz pénzt kell betenni?
Igen köszi:Dmiihii írta:Ez a hendikep effektus.Dabas írta:azt szeretném kérdezni hogy ez mit jeelnt a tippmixbe (0-1)? leeht hüyle kérdés de én cs most kezdtem el:D
Olyan,mintha 0-1ről kezdődne a meccs.
Ha pölö BARCA-Betist raktad hendikepben,(tehát 0:1-ről) és 3:2 lett a meccs,az azt jelenti h a mixed szerint a végeredmény 3:3,tehát döntetlen.Érthető voltam?
Ez a hendikep effektus.Dabas írta:azt szeretném kérdezni hogy ez mit jeelnt a tippmixbe (0-1)? leeht hüyle kérdés de én cs most kezdtem el:D
Köszönöm szépen a segítségedet és még azt hogy leeht megcsinánli h 5ből cs 4legyen jó arra plussz pénzt kell betenni?Drigo írta:Az a hendikep, azt jelenti, hogy akkor "nyer" a hazai csapat, ha 2-vel, vagy többel nyer, ha csak egyel, akkor X, ha döntetlen, vagy a vendég nyer, akkor természetesen ő "nyer", magyarul, mintha a meccs nem 0-0-ról, hanem 0-1-ről indulna.Dabas írta:azt szeretném kérdezni hogy ez mit jeelnt a tippmixbe (0-1)? leeht hüyle kérdés de én cs most kezdtem el:D
Az a hendikep, azt jelenti, hogy akkor "nyer" a hazai csapat, ha 2-vel, vagy többel nyer, ha csak egyel, akkor X, ha döntetlen, vagy a vendég nyer, akkor természetesen ő "nyer", magyarul, mintha a meccs nem 0-0-ról, hanem 0-1-ről indulna.Dabas írta:azt szeretném kérdezni hogy ez mit jeelnt a tippmixbe (0-1)? leeht hüyle kérdés de én cs most kezdtem el:D
Viszont kizárod a dupla öröm lehetőségét..Drigo írta: Na ezzel én is így vagyok, ha így csinálom, akkor legalább tudom, hogy biztos örülni fogok vagy ezért, vagy azért.
Na ezzel én is így vagyok, ha így csinálom, akkor legalább tudom, hogy biztos örülni fogok vagy ezért, vagy azért.yasofix írta:.az ösi ellenfélre meg azért, mert ha nyer akkor jó a tippmix-nek, ha nem akkor legalább csusznak lefelé a tabellán![]()
Forca Barca Forever!