Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah látom most már,kár érte....innentől az ix is jó a Realnak mert ilyen csapat ellen idegenben bőven jó az is....soadroli írta:1-2Gyurinho írta:Jah és mennyi lett a Zenit-Real???....azt se láttam
Honnan tudjamGyurinho írta:Azt tudom ,én a Juve meccsre gondoltam...az hol megy??Fernando írta:Arsenal vs. Porto=Tv6
1-2Gyurinho írta:Jah és mennyi lett a Zenit-Real???....azt se láttam
Hol nézed???....neten???...Fernando írta:Szerintem nagyon élvezhető kis meccs. Egy gyors Porto gól jót tenne a 2. félidőnek. Amugy Bayern - Lyon 0-1 Eddig telitalálat a tippjátékom ezen a meccsen, Borisov - Juve 2-2. Csak észheztértek.soadroli írta:Arsenal-Porto 2-0 a félidőben Van Persie és Adebayor góljával!
Szerintem nagyon élvezhető kis meccs. Egy gyors Porto gól jót tenne a 2. félidőnek. Amugy Bayern - Lyon 0-1 Eddig telitalálat a tippjátékom ezen a meccsen, Borisov - Juve 2-2. Csak észheztértek.soadroli írta:Arsenal-Porto 2-0 a félidőben Van Persie és Adebayor góljával!
Szerinted mit kellett volna játszania a Madridnak? Kontrából volt három tiszta helyzete a 2. félidőben, ha berúgjuk sima a meccs.a védő hátán inkább, de lényegtelen...
rohadt gusztustalan egy ekkora klubtól mint a margit h védekezzen és kontrákra játszon, legyen az idegenbeli meccs is! a zenit bár kikapot rommá alázta a nagyfejű által életbe tartott csapatot..
Nem hittem hogy valaha is védeni fogom a madridot de most azt teszem!! A Zenit tele van zsenikkel és nagyon nagy futballt játszik!! Én Európa élcsapatai közé sorolnám így is percről percre alakították ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket hiába huzódott be a Madrid!! A kontrajáték meg sztem nem gusztustalan idegenben vezetve egy ilyen csapat ellen!!!kennyke04 írta: a védő hátán inkább, de lényegtelen...
rohadt gusztustalan egy ekkora klubtól mint a margit h védekezzen és kontrákra játszon, legyen az idegenbeli meccs is! a zenit bár kikapot rommá alázta a nagyfejű által életbe tartott csapatot...
Én emlékezni fogok.kovinho írta:Most úgy érzem, hogy kicsit csörög a mák a Realnál, de pár nap múlva a kutya sem fog emlékezni, hogy hogy nyertek. Nem érdemelték meg, de sajnos az számít, hogy ki mennyi gólt lő...
Egyébként izgalmas meccs volt, a Zenit nagyon jó footballt csinált, legalább egy pontot megérdemeltek volna.
a védő hátán inkább, de lényegtelen...gergo9 írta:Sztem nem!! A védő lábán pattant meg. De nagyfejű hogy s<e>ggreült!!ultrasur írta:Danny 90 perc beli helyzeténél casillas védet?![]()
![]()
Arsavin cselénél