Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én csak azt nem értem, hogy te miért CSAK Henryt kritizálod? van ebben a csapatban pár ember aki ma is nullszintet hoz, de rajtuk úgy látszik átsiklik a figyelmed...gekkodan írta: Gábor,
Óvatosan ezekkel a szavakkal, mert én már kikaptam azért, mert Eto'o 8 percét Henry 65 percéhez mertem hasonlítani. Vigyázz a franciával, sok az őrangyala.
Ha szerinted, Donyeckben ki lehet kapni, akkor elég alacsonyan van az igényszinted. Szerintem, nem lehet, sőt! Szégyenteljes, gyalázatos, főleg ilyen alacsony szintű játékkal, és egy - azaz 1 - kidolgozott helyzettel a meccsen.Bányász írta:Meg az,h ez egy klasszisokkal jobb csapat mint az a Numancia.gekkodan írta:Ki fogunk kapni emberek, egyre nagyobb sansz van rá. Ld. Numancia. Csak a különbség, hogy ott legalább agyontámadtuk magunkat, itt már az sem megy.
Szvsz meg Donyeckben ki lehet kapni...nem dől össze a világ.
De van még 10 perc...
Csak el kéne találni a kaput...Rivaldo11 írta:Bojan gyönyörűen csinálta, de nincs szerencséje sem. Alves meg a tűzzel játszik.
Meg az,h ez egy klasszisokkal jobb csapat mint az a Numancia.gekkodan írta:Ki fogunk kapni emberek, egyre nagyobb sansz van rá. Ld. Numancia. Csak a különbség, hogy ott legalább agyontámadtuk magunkat, itt már az sem megy.
Gábor,Rivaldo11 írta:És ez a 8 perc elég volt neki egy ziccerhez, ellentétben azzal, aki a helyén játszott. Na mindegy. Nincs bennünk gól már, legalábbis most így érzem. Remélem tévedek.gekkodan írta:Mert végre volt 8 perce középcsatárként, nem élt vele..."Szégyellje magát."Rivaldo11 írta:Eto'ot lehozza Pep.
Ja, végül is nem kell a gól.
Így van. Hihetetlen,hogy Henry egy helyzetet sem bír kialakitani,Eto'oval ellentétben. Messi és Eto'o nélkül alig van támadójáték,nem értem,hogy távoli lövést még most sem simertették meg a fiukkal vagy mivan?gekkodan írta:A védelem összehozza a szokásos kis gólunkat és ha nincs emberelőny, már nem tudunk mit kezdeni.
Vagy vezetésből húzzuk magunkra az ellenfelünket, vagy hátrányba kerülünk, de a védelem hozza a szokásost.
Ki fogunk kapni emberek, egyre nagyobb sansz van rá. Ld. Numancia. Csak a különbség, hogy ott legalább agyontámadtuk magunkat, itt már az sem megy.
És ez a 8 perc elég volt neki egy ziccerhez, ellentétben azzal, aki a helyén játszott. Na mindegy. Nincs bennünk gól már, legalábbis most így érzem. Remélem tévedek.gekkodan írta:Mert végre volt 8 perce középcsatárként, nem élt vele..."Szégyellje magát."Rivaldo11 írta:Eto'ot lehozza Pep.
Ja, végül is nem kell a gól.