Los Banditos írta:
Nullával, eddig a nyári munkáimon kívül nem sok munkát végeztem, de azt hiszem 14 évesen nem is nagyon kéne dolgozzak. Mindenesetre ez a főnök-alkalmazott dolog akkor is így lesz, amikor én is dolgozni fogok, és bár én is hasonlóan fogok panaszkodni hogy a k.cs.g főnököm nem engedi, hogy Barca meccset nézzek és közbe jó hangosakat kurjongjak, akkor is így van rendjén a dolog nagyjából, ahogy az elöbb leírtam.
Nah,ma más területen vok,így tiszta a levegőm,reakciózom is...

Megegyszer kiemelném,h nem néztem a meccset,cs olvasgattam az élő topicot.Valamint azt,h nem ott ültem a gép előtt fél órát,hanem jöttem-mentem,tehát nem esett vissza a termelésem egy fikarcnyit sem.A kurjongatás sem az volt,h végig ott ordibáltam,hanem a végén ünnepeltem egy pöppet,cirka 5-6 mp-es örömkitörés volt,ami ismétlem:nem hallható nálunk olyan 5 méteren kívül a zaj miatt!És szintén ismételve,h ennyit,amit neteztem,még a nagyvezér is elnézne nekem,és a műszakvezetőm is elnézi

másoknak!Szal olyan nagy fegyelmezetlenséget nem követtem el,cs épp olyanja volt a dinnyefejű górémnak,h fitogtatja egyet az erejét...
Ettől függetlenül úgy van (lenne) rendjén a dolog,ahogy írtad.De kívánom a kis országunknak,h a legnagyobb munkahelyi fegyelmezetlenség,szabálytalanság ez az én 15 perces lazításom legyen!És ebben benne foglaltatik a mindenütt éppen regnáló vezetőségek tagjai is,a simlikkel együtt...
Valamint azt,h az általad leírt munkahelyi képet érezd majd a magadénak akkor is,amikor arra kerül a sor és munkaviszonyod lesz.Járj élen a kiváló munkáddal a dolgozók közt és mutass jó példát mindannyiunknak!

Aztán semmi lazítás ám!!!