2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Látom Los-hoz hasonlóan neked is sikerült értelmezned a dolgokatKáposztalevél írta: BIZONY BIZONY. Barátok Közt az egy jó műsor. sőőt. Ajánlom nekedis hogy nézzed, mer lehet belőle tanulni sokat:D:D
Sport1,Sport2,Sportklub mindent visz...Varga Tamás írta:Szerintem is. Az egyik kereskedelmi csatorna alacsonyabb színvonalú, mint a másik. A legmagasabb szintet a reklámok képviselik, a többi egy rakás sz.. Ha megvonnák a műsorszórási jogukat, azt sem venném észre. Közönségesek, bulvárosak, szenzációhajhászok, zsigerből kultúraellenesek, és nem közvetítenek értékeket.
BIZONY BIZONY. Barátok Közt az egy jó műsor. sőőt. Ajánlom nekedis hogy nézzed, mer lehet belőle tanulni sokat:D:DSzandi írta:Nem valami jók, ez tény, kb fogalmam sincs milyen műsorok mennek, alapból tv-t is alig nézek, de ezért nem lehet őket hibáztatni. Ők csak kiszolgálják az embereket. Erre van igény, ezt nézik a magyarok. MIlliók nézik mindennap a barátok köztöt. (gondolom) Miért vennék le a műsorról? Tökmindegy hogy vagy 5 éve ( lehet, hogy több) ugyanarról szól, mégis nézik. A kereskedelmi tévéknél nem hülye emberek ülnek. Ez a színvonal, ez kell.
Szerintem is. Az egyik kereskedelmi csatorna alacsonyabb színvonalú, mint a másik. A legmagasabb szintet a reklámok képviselik, a többi egy rakás sz.. Ha megvonnák a műsorszórási jogukat, azt sem venném észre. Közönségesek, bulvárosak, szenzációhajhászok, zsigerből kultúraellenesek, és nem közvetítenek értékeket.
A filmek azok lehet hogy jobbak ott, de a műsorai NEM. Amúgy meg nemszar az RTL-Klub, mer ottmegy a kedvenc sorozatom a Barátok Közt:D:D
úhha.. 15 éves fejjel ez áhhh...még majdnem sírtam,de ez van...
Még szerencse, hogy a TV2 mindig csinál műsorokat a mostani nagy színészekről, hiszen a TV2 sokkal színvonalasabb csatorna, mint az RTL.Perrero írta:csak akkor van fókuszban régi színész ha meghal.. vagy lelő valakit..
"éljen" az rtl klub...![]()
![]()
Pontosan.Los Banditos írta:Még olasz válogatott is volt egy ideigCFirpo3 írta:Nehéz elhinni, de Bud Spencer vízilabdázott is...
Még olasz válogatott is volt egy ideigCFirpo3 írta:Nehéz elhinni, de Bud Spencer vízilabdázott is...
Jah. Nehéz elhinni, de Bud Spencer vízilabdázott is...Danka00792 írta:![]()
És igaz, elöször azt hittem, hogy csak ugratsz, rákerestem google-n Bud Spencer-re, és ott is volt ez a kép a 3.- 4. oldalon. Hát ez kemény, köszi mindenkinek, nagyon tényleg.
Swineherd írta:Első képen Bud Spencer van.
A második bal oldalán Henry Kissinger.
.....mindig kumma ideges leszek ilyenkor, ez se kivétel....ha mindenki okulna,aki ilyet látott, vagy hallott,vagy átélt, vagy,vagy,vagy,vagy,vagy,vagy... rég nem lenne ennyi fogalmatlan vadmarha az utakon..ááááááááááááá