Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elküldtemgyuri03 írta:
légyszives ideadnád a linekt (nemtudom mi az a PÜ) köszönöm
légyszives ideadnád a linekt (nemtudom mi az a PÜ) köszönömtorrestoni írta:Jó hírem van, immáron a Data.hu-ról is tölthető a Fifa09 Magyar változata![]()
![]()
![]()
Nem kell mondanom, sokkal gyorsabb letöltés, mint a torrent kliensekkel.
Aki még nem szerezte be, és datáról szeretné, az dobjon a linkekért egy PÜ-t.
olvass vissza,és keresd meg torrestoni hsz-étgyuri03 írta:srácok! Tudnátok nekem adni egy linket ahonnan letudom tölteni köszönöm előre is. (fifa 09)
Nekem ilyen a 08 ban voltbati1989 írta:Én szörnyen mérges vagyok a játékra...!Lövök egy gólt Eto'o-val és meg szólal Hajdú Pista, hogy na azért szeretik a Real Madrid!!! játékosait....!Megbocsáthatatlan!![]()
![]()
szajko írta:
Tudni kell játszani és semmi gond 21 meccs alatt Eto'oval 33 gólos,Messivel 21 gólos vok...és még Krkic is 13 gólos pedig csak csere és World Classon nyomom a Kapussal együtt...és Cannavarot,meg az összes védőt oda vissza verem Messivel szóval és nincs olyan,hogy az ellenfél hamarabb felpattan és megy nállam legalábbis...mert,ha nyomod a D betűt gyorsan felpattan és megy...ÉN NEM ÉRTEK VELED EGYET!!,bocs de ez van!![]()
![]()
a Demo már kint van,nemsokára jön a teljes gém is.Puyol05 írta:lenne egy kérdésem. nem tudjátok, hogy mikor jelenik meg a Pes09 pc-re?
Messi hányas szintről indul a fifában(hányas értékről így jobban hangzik) és milyen a fejlődése olyan mint eddig??....valamint kinek van a legmagsabb értéke a játékban?(a kezdetekkor)szajko írta:Tudni kell játszani és semmi gond 21 meccs alatt Eto'oval 33 gólos,Messivel 21 gólos vok...és még Krkic is 13 gólos pedig csak csere és World Classon nyomom a Kapussal együtt...és Cannavarot,meg az összes védőt oda vissza verem Messivel szóval és nincs olyan,hogy az ellenfél hamarabb felpattan és megy nállam legalábbis...mert,ha nyomod a D betűt gyorsan felpattan és megy...ÉN NEM ÉRTEK VELED EGYET!!,bocs de ez van!torrestoni írta:Nos, rövid elemzés, kb. 40 lejátszott meccs után. Vártam vártam, az első élmények után feltüzelve bizakodtam, majd egy kis orgazmus, aztán csalódás, talán túl magasra tettem a mércét.
Magáról a játékról már korábban leírtam, hogy hiába a NextGenből lopott grafika, ha a játékélmény és a fizika még mindig elmarad Konamis vetélytársától.
Továbbra is az bosszant leginkább (a 08-hoz hasonlóan), hogy ha ütközök az ellenféllel, az sokkal gyorsabban reagál, és megy tovább, sőt méteres hátrányból -a földről felpattanva- hamarabb éri el a labdát.
A passzolás megváltozott, hozzá kell szokni, de még mindig siralmas, hogy hiába néz a játékosom rá a másikra, és van bármilyen távolságban, vagy nem a kézenfekő, általam kívánt játékostárshoz passzol, vagy hosszan, illetve pontatlanul. A labdaátvétel javult, élethűbb, illetve a lövések is valamelyest közelednek a valósághoz. Persze az ellenfél védelme megmaradt olyannak, amilyen... Egyszerűen képtelenek összehozniProfi módban profi kapussal David Villának ellenem momentuma nem volt, míg egy 60-as védő sorra lefutotta Messit, illetve mindig a lehető legjobbkor avatkozott közbe, a lehető legjobb megoldást választva... Óriási szakadék, az ember érzése az, hogy csak egy védelem, és egy kapus ellen edz, a középpálya és a ámadósor szinte eltűnik, kivétel persze ha védekeznek. RVN kb. a meccs 70%-át töltötte a kezdőkörnél, s nemegyszer jött még hátrébb, már ez abszurdum, minthogy az is, hogy gyakran szerelt klasszis hátvéd módjára szinte lehetetlen helyzetből... Elől pedig semmi..., egy-két cselen kívül...
Ezek a legfőb gondok. Egyébként szép és jó, de az árát nem éri meg. Az biztos, hogy amíg nincs PES09, MODjaival együtt, addig tökéletes.
Másrészt, látom kértétek néhányan, hogy küldjem el PÜ-ben a Magyar változat datás linkjeit, azonban jobban lenne, ha PÜ-ben kérnétek, mert úgy biztosan válaszolok.![]()
![]()
1. Írtam valamit csak véletlenül nem ütöttem entert hanem beleírtam torrestoni szövegébe....nem direkt volt.Danka00792 írta:Érdekes hsz gyurinho, még ha irtál is volna valamit.![]()
![]()
Egyébként torrestoni-val egyetértek. Védekezni tul könyü, mert passz + sprint és a player magától leszereli, tanári modon az ellenfelet, akár csatár akár védö. Pes-ben is van ilyen, de ott nem ennyire hatásos.
Nekem ez a Fifa se jött be, (kiv a Be a Pro kameranézet) várom a PES-t.
Tudni kell játszani és semmi gond 21 meccs alatt Eto'oval 33 gólos,Messivel 21 gólos vok...és még Krkic is 13 gólos pedig csak csere és World Classon nyomom a Kapussal együtt...és Cannavarot,meg az összes védőt oda vissza verem Messivel szóval és nincs olyan,hogy az ellenfél hamarabb felpattan és megy nállam legalábbis...mert,ha nyomod a D betűt gyorsan felpattan és megy...ÉN NEM ÉRTEK VELED EGYET!!,bocs de ez van!torrestoni írta:Nos, rövid elemzés, kb. 40 lejátszott meccs után. Vártam vártam, az első élmények után feltüzelve bizakodtam, majd egy kis orgazmus, aztán csalódás, talán túl magasra tettem a mércét.
Magáról a játékról már korábban leírtam, hogy hiába a NextGenből lopott grafika, ha a játékélmény és a fizika még mindig elmarad Konamis vetélytársától.
Továbbra is az bosszant leginkább (a 08-hoz hasonlóan), hogy ha ütközök az ellenféllel, az sokkal gyorsabban reagál, és megy tovább, sőt méteres hátrányból -a földről felpattanva- hamarabb éri el a labdát.
A passzolás megváltozott, hozzá kell szokni, de még mindig siralmas, hogy hiába néz a játékosom rá a másikra, és van bármilyen távolságban, vagy nem a kézenfekő, általam kívánt játékostárshoz passzol, vagy hosszan, illetve pontatlanul. A labdaátvétel javult, élethűbb, illetve a lövések is valamelyest közelednek a valósághoz. Persze az ellenfél védelme megmaradt olyannak, amilyen... Egyszerűen képtelenek összehozniProfi módban profi kapussal David Villának ellenem momentuma nem volt, míg egy 60-as védő sorra lefutotta Messit, illetve mindig a lehető legjobbkor avatkozott közbe, a lehető legjobb megoldást választva... Óriási szakadék, az ember érzése az, hogy csak egy védelem, és egy kapus ellen edz, a középpálya és a ámadósor szinte eltűnik, kivétel persze ha védekeznek. RVN kb. a meccs 70%-át töltötte a kezdőkörnél, s nemegyszer jött még hátrébb, már ez abszurdum, minthogy az is, hogy gyakran szerelt klasszis hátvéd módjára szinte lehetetlen helyzetből... Elől pedig semmi..., egy-két cselen kívül...
Ezek a legfőb gondok. Egyébként szép és jó, de az árát nem éri meg. Az biztos, hogy amíg nincs PES09, MODjaival együtt, addig tökéletes.
Másrészt, látom kértétek néhányan, hogy küldjem el PÜ-ben a Magyar változat datás linkjeit, azonban jobban lenne, ha PÜ-ben kérnétek, mert úgy biztosan válaszolok.
Ez már korábban is gond volt. (a 08-ban pl.)torrestoni írta: míg egy 60-as védő sorra lefutotta Messit, illetve mindig a lehető legjobbkor avatkozott közbe, a lehető legjobb megoldást választva