2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt én is mindig megjegyzem.Csak tod mindig a bl meccseknél volt kiírva a 2 csapat 3-3 legtöbb km-t futott játékosa, ebből következik, h az összes játékost mérték.Kíváncsi lennék egy olasz bajnoki vagy uefa kupa meccs után a teljesítményére.Ha vki tud erről vmit írjon már róla.Rivaldo11 írta:Láttam a Milant tegnap, Ronaldinho a szokásos 15 négyzetméternyi területén focizgatott. Az egy rohadt nagy talány, hogyan futballozhat valaki a serie a-ban ennyi futómennyiséggel. Mert összesen szerintem nem futott 3 km-t a meccsen.
Borzasztóan sajnálom, hogy egy ekkora zseni-nincs jobb szó rá-ennyire leépítette saját magát.
4-2-re kaputnk "csak" kiIlúvatar írta:jah, ezt láttam élőben, ez volt az a meccs, amikor kikaptunk vagy 4-1 -re...
Nem to mi a jó abban a milánosoknak hogy ráadnak 3 számmal nagyobb mezt, most hétvégén is csak néztem hogy mér' lefeg rajt annyira.gergo9 írta:Utolsó évében már a gránátvörös sem illet...G-Jay írta:
Nem illik hozzá az a mez. Hozzá csak a gránát vörös illett.
Nah mind1, ezt el kell fogadni.
G.![]()
![]()
Igazatok van. Nem illik hozzá a Milan mez.CFirpo3 írta:No meg a zöld-sárga. (brazil)G-Jay írta:Nem illik hozzá az a mez. Hozzá csak a gránát vörös illett.
G.
Ebben lehet hogy igazad van.G-Jay írta:Hmm, azért a sok öröm, és így a végére a sok keserűség után is rossz érzés őt az általam nagyon utált Milanban látni játszani...
Nem illik hozzá az a mez. Hozzá csak a gránát vörös illett.
Nah mind1, ezt el kell fogadni.
G.
Ha a hozzáállása megfelelő lett volna, akkor az a Barca mindent megnyert volna. Büszke lehet magára! Attól még, hogy fejelt egy gólt (nem is láthatta a labdát a felugró védőtől), meg hogy fenemód oda volt a góljától, meg hogy szánalmasan végigpacsizott a kispadon ülőkkel még nem lesz a régi. Soha sem lesz. Az ő általa felállított mércét soha sem fogja elérni. Lesznek még jó meccsei (talán), gólt is fog szerezni (hiszen remek képességekkel rendelkezik), DE SOHA NEM LESZ OLYAN, MINT RÉGEN!Salems írta: Azt mondtam röviden és tömören:úgy is sz@r volt a csapat + így is az, és hogy nem csak az ő hibája volt az utóbi 2 év katasztrófa
De ezt senki nem állította, h csak az ő hibája volt!Salems írta:Nastradamus írta:Köszönjük szépen a remekbeszabott kommentárt...ha itt lenne biztosan magasan jobbak lennénk...hát perszeSalems írta:sokan úgy fikázátok dinhot mintha csak ő tehetne arrol hogy a Barca ien [auto_cenzúra] az utóbi 2 évbe pedig most nincs itt és még most sem az igazi a barca sőt![]()
![]()
nem azt mondtam ha értelmezted volna vagyis, ha tudnád értelmezni akkor
észre vennéd hogy azt mondtam röviden és tömören:úgy is sz@r volt a csapat + így is az, és hogy nem csak az ő hibája volt az utóbi 2 év katasztrófa
Nastradamus írta:Köszönjük szépen a remekbeszabott kommentárt...ha itt lenne biztosan magasan jobbak lennénk...hát perszeSalems írta:sokan úgy fikázátok dinhot mintha csak ő tehetne arrol hogy a Barca ien [auto_cenzúra] az utóbi 2 évbe pedig most nincs itt és még most sem az igazi a barca sőt![]()
![]()
Köszönjük szépen a remekbeszabott kommentárt...ha itt lenne biztosan magasan jobbak lennénk...hát perszeSalems írta:sokan úgy fikázátok dinhot mintha csak ő tehetne arrol hogy a Barca ien [auto_cenzúra] az utóbi 2 évbe pedig most nincs itt és még most sem az igazi a barca sőt![]()
![]()
Kíváncsi leszek...ferkoka írta: és hiszitek avagy sem, nálunk milan szurkolóknál a nagyon nagy többség elégedett vele,és még a bulit is megérdemli szerinte,m...
nincs jobb dolog mint legyőzni a ....... intert...
ronladinhonak meg ez a gól újra meghozhatja régi fényét...
indítás után amilyen sprintben megérkezett a fejeshez...na az volt amit már milanóban tanult,...ilyet nem láthattunk tőle barcelonában...de még sokat fogunk milanóban:D:DD:
ferkoka írta:
indítás után amilyen sprintben megérkezett a fejeshez...na az volt amit már milanóban tanult,...ilyet nem láthattunk tőle barcelonában...de még sokat fogunk milanóban:D:DD:
Sztem annak szólt,h mégiscsak ez volt az első gólja az új klubjában tétmeccsen...És rögtön milyen fontos gól is lett belőle,3 pontot hozott az örök rivális ellen.Livia Drusilla írta:Eeeegeen, kissé túlzottnak éreztem. + oks, h örül, de 1 góltól ennyire ünnepelteti magát, aztán pacsi végig az egész kispad....ozsimiki írta:
gólöröménél szntem gyorsabb volt,mint bármikor máskor az utóbbi 1-2 évben.
Nem tudom, ez az egójának kellhet, vagy önbizalomhiány?