Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én megéreztem,h x lesz,először 1:1-re gondoltam,de végül 2:2-t írtam.18 pontot hozott!!!Sanama írta: Huhúúú!!! Éljen ! Nemhiszem el,de tegnap a tippben 3-0át tettem a Madridra,ma meg fél 8kor jött egy sugallat,hogy az Espanyol megszorongatja a Real-t, beirtam,hogy 2-2,na és bejött , juppiii !!![]()
Megtaláltam a ranglistában a neved, és látom hogy csak 82 tipp van.CFirpo3 írta:Igen! És már tippeltem is rájuk tegnap.Hawk írta: Az aktuális fogadásoknál ott vannak a megtippelt mai és holnapi meccsek?
A mostani forduló!CFirpo3 írta: Már rájöttem. Nekem így van:
1. hét 10 meccs
3. hét 10 meccs
4. hét 26 meccs
5. hét 20 meccs
6. hét 16 meccs
A 6. héten nekem csak 16 tipp van. nem tudom mi maradt ki akkor...
Már rájöttem. Nekem így van:Hawk írta:Amikor írtam (úgy emlékszem) 1. 2. 4. 5. 6. hét volt,CFirpo3 írta: A 2. hét nekem valamiért kimaradt. Pedig én úgy emlékszem, hogy tippeltem rá...
Mi volt a 2. hét?
most meg 1. 3. 4. 5. 6. hét, de a darabszám az maradt.
Amikor írtam (úgy emlékszem) 1. 2. 4. 5. 6. hét volt,CFirpo3 írta: A 2. hét nekem valamiért kimaradt. Pedig én úgy emlékszem, hogy tippeltem rá...
Mi volt a 2. hét?
A 2. hét nekem valamiért kimaradt. Pedig én úgy emlékszem, hogy tippeltem rá...Hawk írta:
1. hét: 10 meccs
2. hét: 10 meccs
4. hét: 26 meccs
5. hét: 20 meccs (két bajnoki forduló)
6. hét: 26 meccs
összesen: 92 meccs
1. hét: 10 meccsCFirpo3 írta:Hawk írta:Mi már fogadtunk a szombati-vasárnapi meccsekre is.Én is már tippeltem rájuk...
Mi már fogadtunk a szombati-vasárnapi meccsekre is.CFirpo3 írta:
Egyébként mi az, hogy valakiknek 92 tippjük van, valakiknek meg csak 82 (pl. nekem is) Pedig én eddig minden meccsre tippeltem.
Nekem 16,99-et, köztük egy telitalálatot. A Sahtar-Barcelona meccset találtam telibe.CFirpo3 írta:Nekem 18.5 öt. Viszont 4 meccset így sem találtam el.Varga írta:A szerdai bl forduló nekem öszesen 1.70 pontot hozott.![]()
Azaz egy meccsen találtam el valamit...
Nekem 18.5 öt. Viszont 4 meccset így sem találtam el.Varga írta:A szerdai bl forduló nekem öszesen 1.70 pontot hozott.![]()
Azaz egy meccsen találtam el valamit...