Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1 éve nem láttam ilyen jól játszani. Magaboztos volt elöl és hátul is. Jó passzok, felfutások. Sok szerencsét neki!Messa írta:Így igaz, tegnap ő is nagyon jól játszott, akár csak Alvés. Sok jó szerelése volt, jó felfutásai, és jó passzai. Így tovább!cps46 írta:Hát szerencsére visszatért a régi Abidal. Egy hónapja még páros lábbal rúgtam volna ki, de most már hozza, amit elvárunk tőle.
Így igaz, tegnap ő is nagyon jól játszott, akár csak Alvés. Sok jó szerelése volt, jó felfutásai, és jó passzai. Így tovább!cps46 írta:Hát szerencsére visszatért a régi Abidal. Egy hónapja még páros lábbal rúgtam volna ki, de most már hozza, amit elvárunk tőle.
Sztem is fejben vannak a gondok nála. Remélem a minapi nyilatkozata után/kapcsán jobban odafigyelnek rá?!Puyol05 írta:VictorValdes19 írta:Meglátásom szerint egész jól játszott Abi,csak így tovább! Bár igaz ma mindenki jól játszott .
mindenesetre jobban játszott játszott, mint az előző fordulóban. lanna még hová fejlődnie, de nem játéktudásban hanem fejben. sztem ott nincs rendben
barca0417 írta:Abidal azt nyilatkozta hogy a csapattársai vannak nem barátai. Szerintem ez is közrejátszik a gyengébb teljesítményében. Mert szerintem fejben dől el sokminden, és ha nem érzi jól magát 100%-ig, és nem tud teljesen azonosulni a csapattal akkor nem is lesz a legjobb formájában. Ronaldinhonál és Henrynál is sokat nyomott a latba ez a "fejben dől el" dolog szerintem, d ez már egy más történet.
Igen, nagyon jól mozgott. A gólról nem tehetett, a közelében sem volt. Szvsz a bekapott gólról senki nem tehet (max valdes), de az a ladba tökéletesen el lett találva, inkább csak dícsérni kell Maxi-t.CFirpo3 írta:Így igaz!VictorValdes19 írta:Meglátásom szerint egész jól játszott Abi,csak így tovább! Bár igaz ma mindenki jól játszott .
Ma (tegnap) még a védelem is jó volt, attól az egy kapott góltól eltekintve.
Így igaz!VictorValdes19 írta:Meglátásom szerint egész jól játszott Abi,csak így tovább! Bár igaz ma mindenki jól játszott .
VictorValdes19 írta:Meglátásom szerint egész jól játszott Abi,csak így tovább! Bár igaz ma mindenki jól játszott .
A felsoroltaknál kicsit több nemzetiség van ott,de Abidal meg fogja oldani mindenkinek van egy rossz időszaka. Ettől függetlenűlnagyszerű játékos meg kell várni míg formába lendül!ke.andy írta:Tavaly is volt arról szó, hogy klikkesedés van a csapaton belül. Vannak a "brazilok" és a spanyolok. Hát nem tudom.
Lehet, hogy neki is kezdeményeznie kellene... Ott van Henry vele sem megy sehova?
Szerintem nem fogjuk megtudni mi az igazság.