torocsik írta:tommyboy írta:
És egy kis negatívum: Nem tudom, hogy láttátok, de Busquets halál gyenge volt. Róla kaptuk a gólt, álandóan eladta a labdát. Én lecseréltem volna.
---------------------------------------------
Igen én is észrevettem,ez 3:0-nál volt,könnyelműsködött,de ha végig értékelem a meccset,azt kell mondjam nagyon feljavult és hosszú lábaival mindenhová odaért és elég kemény is!
Szóval nem baj,hogy van egy ilyen játékosunk,ha nem is lesz mindíg kezdő,de látszik hogy lehet rá számítani!!
Én is kétkedve fogadtam az év elején,de be kell vallanom,hogy eddig kellemesen csalódtam benne!
Ja és vegyük figyelembe,hogy nem a magyar nb1-ben mutatkozott be!
Talán nézd meg mégegyszer a meccset a 25.-ik perctől,én megtettem.
- én nem igazán értem miért ülteti padra Yayat és kap folyamatos bizalmat Busquets amikor nem igazán vannak egy súly csoportban tudás és tapasztalat terén. Érthetetlen..., elvileg Yaya cseréjeként kaphatna bizalmat amit egy-két jól sikerült szezon után már talán hosszabb játékidővel is díjazni lehetne. DE! ez nevetséges!!

, lojalitás ide v. oda Yaya elfog menni rövidesen, ha ennyire a pad végére kerül.
Pedig tavaly talán az egyik legbiztosabb pontja volt a csapatnak és nyomta sérvvel küszködve, mert szüksége volt a játékára.