Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
eddig azt hittem, hogy a bemutatott játék alapján adják a díjat...LG írta: De az Aranylabda nagyon eredménycentrikus...Leonak csak 1 olimpiai aranya van, az nem sok. Pl. Xavinak EB győzelem, EB legjobb játékosa cim, Casillas spanyol bajnok, EB győztes, Cronaldo BL, PL győztes, Aranycipős, ugyhogy szvsz hiába a jó játék, ez most karcsú lesz.
De az Aranylabda nagyon eredménycentrikus...Leonak csak 1 olimpiai aranya van, az nem sok. Pl. Xavinak EB győzelem, EB legjobb játékosa cim, Casillas spanyol bajnok, EB győztes, Cronaldo BL, PL győztes, Aranycipős, ugyhogy szvsz hiába a jó játék, ez most karcsú lesz.Ilúvatar írta:a jó kérdés az, hogy megkapja -e az aranylabdát vagy nem?
hiszen megnyerte az olimpiát, és most is nagyon jól focizik
Teljesen 1et értek, a 10-es mezt lehetett volna pihentetni még!!!lionelmessi19 írta:Végképp semmi értelme nincs annak már... a 10est se kellett volna rásózni.miihii írta:Aláírásom 2. sora...Ennyi,no comment
Tartsuk csak földön a srácot ameddig lehet...
Ajnározza a sajtó így is eleget.
Jobb játékos Leo, mint Agüero, de azért ne essünk túlzásba. Az Atletico kollektiven fos volt, igy nehéz lett volna villogni neki, a Barcába viszont mindenki parádézott, és igy Leonak is könnyebb volt. De azért pl. a tavaszi meccsen meg Agüero mutatta meg...szajko írta:Azt,hogy Agüeronál ő 100x jobb és ezt az Atlético edzője nem ismerte be pedig a lelke mélyén tudja!Los Banditos írta:Nyilván ma benne van, hogy Agüero ellen is küzd, nem csak az Atletico ellen. Hatalmasat játszik. Kíváncsi lennék min vitatkozott a Madrid trénerével.
Végképp semmi értelme nincs annak már... a 10est se kellett volna rásózni.miihii írta:Aláírásom 2. sora...Ennyi,no comment
Ilúvatar írta:Perrero írta:ha az a szolója beakad akkor a Getafe ellenijét is odaveri sztem
GO LEOOOOOOOOOOOOOO
Vazze, ezen bánkódtam vagy 5 percig, hogy MIÉ' nem akadt be... Pedig kummajó lett volnaDe így is zseni volt Messi, ahogy mindig is!
ARANYLABDÁT NEKI!!!! C.RONYALDO MONDJON LE!
Perrero írta:ha az a szolója beakad akkor a Getafe ellenijét is odaveri sztem
GO LEOOOOOOOOOOOOOO
Azért azt nem... ott annyian feküdtek a gyepre, hogy azthittem csendespihenő van.Perrero írta:ha az a szolója beakad akkor a Getafe ellenijét is odaveri sztem
GO LEOOOOOOOOOOOOOO
Azt,hogy Agüeronál ő 100x jobb és ezt az Atlético edzője nem ismerte be pedig a lelke mélyén tudja!Los Banditos írta:Nyilván ma benne van, hogy Agüero ellen is küzd, nem csak az Atletico ellen. Hatalmasat játszik. Kíváncsi lennék min vitatkozott a Madrid trénerével.
Ő a csapat legjobbja 10-ből 10-es el,de a többi játékos is ott van 9,99-el a szeren!lionelmessi19 írta:Durva amit művel. Rendesen fel van spanolva a honfitársak ellen...
Kár a kihagyott dolgokért.
Hú az mekkora volt!!! R10 től kapott egy emelt passzt és egyből átemelte... Ja és előtte már lőtt egy uilyet csak azt les címén (tévesen) nem adták meg... FELEJTHETETLENdon gamper írta:Varga Tamás írta:A világ jelenleg legjobb formában levő, legnagyobb játékosa. ÉS A MIENK!
SZERETÜNK MESSI!
Gyönyörű hsz!
Láttam az első bajnoki meccsét,az elsö bajnoki golját
azóta "szerelmes" vagyok a focijába!
És még mindig kumma fiatal!!! Csak legyen mindig jo mentora aki a jo ösvényen gardírozza!
LIONEL MESSI!!!!
Már bocs, de dinho nélkül a 2006-os Barca is nulla volt. Én láttam meccseket nélküle, pfffffff. Akkor meg mindenki azt mondta, hogy dinho nélkül nem mennénk semmire, és igaz is volt. Ugyan nem vágott meccsenként 2-t, de legalább volt 10-15 olyan passza, ami 100%-os ziccert teremtett. Eto'o is azért volt annyira jó, és ezzel nem vitatnám az érdemeit, mert rengeteg jó labdát kapott.Sanama írta:Az 1 dolog,hogy ő vezér és igaz,hogy kiemelkdeő a teljeseítménye. De konkrétán néküle nem vagyunk képesek gólt lőni,egyszerűen nem bírunk és kész. Bejtött, vágott 2őt. Akkoriban Dinho is vezér volt,de ott legalább nélküle is mentek a gólok,nem csak vele. Nem azt mondom,hogy MU 2, hanem azt ,hogy nehogy az legyen.