Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk Piquéről ne beszéljünk, egy két lábon járó veszély. A leginstabilabb tagja a Barca hátsó alakzatának. Nálam még a kispadon sem foglalhatna helyet.lionelmessi19 írta:Nem azt állapítottam meg hogy milyen játékos, hanem azt mondom, hogy nem tett rám jó benyomást. Biztos megtudod állapítani a különbséget Tamás, csak nem figyeltél eléggé.
Volt szerintem még csere 1-2szer, plusz játszott előkészületi meccsen is.
De teljesen felesleges tényleg erről többet beszélni, ennyi alapján nem beszélhetünk semmiről jóformán. Én csak azt mondom, hogy megértem hogy miért Piquét és Marquezt használja Pep őhelyette.
16,5 millió euróért plánetenkl írta:Már megint kimaradt a keretből... Ennél azért játszhatna kicsit többet
Én viszont másképp látom, Andris.lionelmessi19 írta:Azthittem, elírtunk vmit, de bizony, a három sérültet leszámítva Martin a kimaradó, méghozzá technikai döntés miatt.
Pepre se tett túl jó benyomást eddig úgylátszik, ahogy rám se.
Nagyon egyhúron pendülök eddig az edzőbácsival majd minden téren, remélem a végén is tetszeni fognak majd a döntései.
Így igaz, de ne felejtsük el, Marquezt, Puyolt és Piquét is jónéhányszor becsapják. Kivéve tegnap az Atletico elleni meccset. Ott nagyon jók voltak.lionelmessi19 írta:Egy párszor azért rendesen megverték...
Szerintem nem volt 11-es. Labdát taláta el először, ha jól emlékszem.LG írta:Azért simán el is mehetett volna rajta a meccs. Volt egy be ne fujt szabálytalansága, ami simán 11-s volt. Köszönjük meg a birónak
Ha jól emlékszeem ez nem egészen pontos.MessiFan írta:VillarealPuyol05 írta:amugy Cacarest honnan vettük? sajnos nem tudom...16.500.000 €-ért
Off: a Villareal nem két r?
VillarealPuyol05 írta:amugy Cacarest honnan vettük? sajnos nem tudom...
Oks, de kit nem?lionelmessi19 írta:Egy párszor azért rendesen megverték...
Szerintem nem feltétlen minősít mert Piqué lehet simán olyan jó mint Martin csak a klubjában kevesett játszot5t ezért áron alul megtudták venni....MichaaBee írta:összehasonlíthatjátok Piquével, de azért vmilyen szinten az is minősít egy játékost, h mennyi pénzt adtak ki érte5m-16,5...
egyébként simán jobb vlt, mint Rafa, én nyáron már egy párszor megemlítettem, h egy Puyí, Cáceres kettős elég jó lehet![]()
más: Cáceres milyen lábas???
Nekem is tetszett a játéka ,ám még sok rutinra (2-4 év van szüksége hogy igazi klasszis legyen szerintem) ám mindenképp jó vásár volt de a meccs ember számomra egyértelműen Eto aki újra megtalálta a góllövő cípőjét...hiányzott márVarga Tamás írta:Nálam Martin Cáceres a Betis meccs embere. Határozott volt, mindenhova odaért, tökéletes teljesítményt nyújtott. Első meccsén a Barcelonában tétmeccsen, a Nou Camp közönsége előtt élmény volt nézni a játékát. Direkt figyeltem a meccs egészében Martint, és boldogan vettem tudomásul, hogy jó vásárt csináltunk vele. Pedig a nyáron nem értettem a leigazolásának a szükségességét, de belátom: jó vétel volt, és messze meg fogja szolgálni az érte kiadott pénzt.
Jobb teljesítményt nyújtott, mint eddig Piqué. Szerintem.
Így tovább!