2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az élő közvetítések topikban szívesen segítenék minden meccset megtudok szinte nézni. Így virtuálisan feljelentkezek én is a nem létező listáralionelmessi19 írta:A dizájnnal (hogy jómagyarul mondjuk) sok sok probléma szokott lenni asszem, bár nemtudom miért. Így a témás dolog szvsz nem egy olyan dolog ami mostanában időt és munkát kap majd.
A másik dolog viszont lehet hogy nagyon jó lenne, ha akadna 2-3 ember (akinek van sport1,2, sportklub, + esetleg laptop a pc mellé hogy netes meccsnézés közbe is csinálhassa) legalább, aki rendszeresen vállalja a közvetítést. És szerintem megvalósítható is.
De persze mindenre Ivánék mondanak majd valamit, én csak véleményeztem most.
Én szívesen vállalnám, de akkor Z.Iván-nak kell levelet küldeni?lionelmessi19 írta: A letöltés részleghez pedig elmondtuk számtalanszor, hogy nincs rá időnk, erőnk, de ha valaki bevállalja azt szivesen fogadjuk!
Drigo írta:Nálam az első cikk is 1-5-ig van osztályozva, nem pedig 10-ig, gondolom másoknál ismenczel írta:Örülök, hogy van újra a statszitikai-értékelő cikk minden meccsről. Ha megjegyezhetem akkor annyi észrevételem lenne, hogy az első cikkben alkalmazott 1-10 ig skála sokkal kifejezőbb.![]()
Szerintem viszont a 10-es skála nagyon szétszabdalná a cspatot. Ez alapvetően csapatjáték, és alapvetően a csapatot is kell szemlélni. Erre bőven elég sztem az 5ös skála egy 10-essel már nagyon lebontanánk egyénekre az egészet, ráadásul még többen jönnének, hogy nem 4-es, hanem 6-os. Az alapvető célt (legjobb kiemelése, gyengébbek elkülönítése) így is el tudjuk érni.
vagy lehet h a nap képére gondollionelmessi19 írta:Fogd visszább a stílust!spanyolok96 írta:ideje lenne már frissíteni a képeket.![]()
Milyen képekre gondolsz?
Sztem vagy a játékoskeretnél vagy a letöltéseknél!lionelmessi19 írta:Fogd visszább a stílust!spanyolok96 írta:ideje lenne már frissíteni a képeket.![]()
Milyen képekre gondolsz?
Fogd visszább a stílust!spanyolok96 írta:ideje lenne már frissíteni a képeket.
Nálam az első cikk is 1-5-ig van osztályozva, nem pedig 10-ig, gondolom másoknál ismenczel írta:Örülök, hogy van újra a statszitikai-értékelő cikk minden meccsről. Ha megjegyezhetem akkor annyi észrevételem lenne, hogy az első cikkben alkalmazott 1-10 ig skála sokkal kifejezőbb.
Ezt írtam én is kicsivel korábban. De megnyugodhatsz, másnak is így van.takivini írta:A rövidhíreknél az első 3 hír nálam különböző betűtípussal jelenik meg. Tudom hogy nincs jelentősége, csak gondoltam szólok.![]()
Hát én ezt a variációt még nem hallottam és így már kicsit átértékelem azokat amít gondolok/leírtam.Varga Tamás írta:Dani!gekkodan írta:Ide is beírom, az átigazolási topicot megfontolhatnátok, hogy lezárjátok, mert a sötétség csúcsa ami ott megy. Mint egy manager játék, ráadásul nincs is átigazolási szezon.
Andris, Sanyi, Miki, megfontolnám a dolgokat![]()
Barca-győztes estét addig is!
Volt már róla szó korábban, de Sanyiék azért nem zárták/zárják be, mert akkor a többi topikot is teleszórnák a zöldségeikkel.
Tudom, hogy nem vagyok itt senki, de én is feltettem már ezt a kérdést a T. Moderátoroknak, és én is ezt a választ kaptam. Vágülis, igazuk van.
Dani!gekkodan írta:Ide is beírom, az átigazolási topicot megfontolhatnátok, hogy lezárjátok, mert a sötétség csúcsa ami ott megy. Mint egy manager játék, ráadásul nincs is átigazolási szezon.
Csak semmi realitás nincs az elképzelésekben, mindegyik b*romság.kabekabe írta:Értem mit mondotok de sztem akkor ne nézzetek oda. Én például(és többen mások) szeretünk itt ilyeneket tervezgetni. Amugy tényleg olyan picit mit 1 meneger játék.
Értem mit mondotok de sztem akkor ne nézzetek oda. Én például(és többen mások) szeretünk itt ilyeneket tervezgetni. Amugy tényleg olyan picit mit 1 meneger játék.Danka00792 írta:Osztom a véleményed, már most a nyári igazolásokról beszélnek, pedig még alig kezdödött el az idény. Röhej ami ott megy. Jobb szó nincs rá.gekkodan írta:Ide is beírom, az átigazolási topicot megfontolhatnátok, hogy lezárjátok, mert a sötétség csúcsa ami ott megy. Mint egy manager játék, ráadásul nincs is átigazolási szezon.
Osztom a véleményed, már most a nyári igazolásokról beszélnek, pedig még alig kezdödött el az idény. Röhej ami ott megy. Jobb szó nincs rá.gekkodan írta:Ide is beírom, az átigazolási topicot megfontolhatnátok, hogy lezárjátok, mert a sötétség csúcsa ami ott megy. Mint egy manager játék, ráadásul nincs is átigazolási szezon.
azért álmodozni lehetgekkodan írta:Ide is beírom, az átigazolási topicot megfontolhatnátok, hogy lezárjátok, mert a sötétség csúcsa ami ott megy. Mint egy manager játék, ráadásul nincs is átigazolási szezon.
Szia,bgobalint írta:Sziasztok!
Keresek olyan DVD-t, amely a csapat történetével ill. a múlt nagy játékosaival foglalkozik ; ezen kívűl keresek katalán nyelvkönyvet és szótárt. Ha tudtok segítsetek: Bálint Gábor E-mail: bgobalint@gmail.com,
Tel: 06-30-487-59-63
Hajrá Barca!!!