Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neeeeeemmmm, NEM AKAROM!!! Még ha el is van most magától szállva, ő akkor is egy ARANY EMBER!!! BL ARANY!!!Charlie írta:Nagyon olyan dolgokat hallan ihogy Nistelrooy + zseton érkezikEto'o ééehet hogy lelép!?Majd kiderül...
C.
Hát-hát, mit is mondjak?!... Nem tudom, hogy az Origo mennyire megbízható (szerintem az!), de ha ez valóban igaz, hogy Eto'o ilyeneket nyilatkozik, akkor kezdek egyre jobban, és egyre nagyobbat csalódni ebben az isten adta tehetségben, akiről azt hittem, hogy kék szíve gránátvörös vért pumpál, és örökké elkötelezte magát hozzánk!!!Charlie írta:Eto'o másokat okol az Aranycipő elvesztéséért
C.
Ilyet nem szabad mondaniaOrdog írta:Igaza van Eto'o-nak. Nemigaz, hogy 1 meccset nem bírtak volna még ki, Riykaard betehette volna a sztárokat, és akkor könnyebb dolga lehetett volna Eto'o-nak. Bár a Szocik ellen, olyanokat hagyott ki
Hát nem is ! Főleg a spanyoloknál.....megy vissza jövőre a MUbaEnrique írta:Hát igen... Ez a vége, ha vkinek nagy a szája...![]()
Nem baj, SZÉP VOLT ETO'O! Jövőre javít majd, ebben biztos vagyok.!![]()
Forlannak nem lehet még 1 ilyen szezonja...
abszolút nem tudom megérteni az elkeseredésedet, egy csapat életében csak másodlagos az egyéni teljesítmény, szerintem már most nem foglalkozik ezzel etooSilvanus írta:Legyen úgy Chaelie, de tudod azért szégyen... annyi-meg annyi kihagyott ziccer után is még a saját kezében volt a sorsa, és az utolsó két igen gyenge meccsen képtelen volt betalálni.... még 11-esből sem.... áááhhhh, annyira bosszant!!! Nem is igazán a spanyol gólkirályi cím, hanem az aranycipő, hogy nemzetközileg is harsogják Eto'o nevét, hogy igen, ez a Barcás srác tud valamit.... JÓ PERSZE ÍGY IS TUDJÁK, de azért az mégis más....Charlie írta:Nem kell itt elkeseredni,BAJNOKOK vagyunk,ha Eto'o nyer az már csak hab lett volna a tortán,de így is gyönyörű idényt zártunk,na sebaj,jövőre vág 30gólt,és senki nem fogja megközelíteni!
C.
AKKOR FORLAN MOST ARANYCIPŐS??? EZ NEM SEMMI, Fergusonban azért lehet némi méreg, hogy akkor ott náluk miért nem ment Forlannak, ezek után kíváncsian várom, hogy mi lesz a srác sorsa a ManU-ban?!...