Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pöpec gép lett kb az enyém is ilyesmi teljesítményű...ozsimiki írta: Alaplap:
Gigabyte EP45-DS3P
Proci:
Intel Core2 Duo E8400
Memória:
CSX CEC Fan Kit 2 GB 1066 Mhz
Vidikártya:
Sapphire HD 4850 Toxic
Winyó:
Western Digital 640 GB SATA 2
táp:
FSP BlueStorm II 500W
Monitor:
SAMSUNG 2243BW ---> 22"es, szélesvásznú
szerk: Csongor, szállítással nekem spec semmi gondom nem adódott, hétfőn este rendeltem meg, szerdán ki is hozták, és tényleg azt amit
senzu írta:milyen gépet vettél?ozsimiki írta:Megvan az új gépem, nagyon pöpec, még egyszer sok köszönet Aprieto-nak is többek között! Sokat segített!
Van mit bepótolnom játékok terén,de bele is vetem magam![]()
![]()
Grid,COD4,Colin Dirt,Fifa09,stb,stb,stb....
milyen gépet vettél?ozsimiki írta:Megvan az új gépem, nagyon pöpec, még egyszer sok köszönet Aprieto-nak is többek között! Sokat segített!
Van mit bepótolnom játékok terén,de bele is vetem magam![]()
![]()
Grid,COD4,Colin Dirt,Fifa09,stb,stb,stb....
én 10 percig bírtam. undorító az egész. ez a szint ma Magyarországon?!Perrero írta: nah 1 embernél már elérte az rtl amit "akart"
Ááá, azért ilyet ne jelents ki! Lehet, hogy regisztrál valaki, elkezd hsz-t gyűjteni, és a moderátorok nem veszik észre! Simán, egy hét alatt 10.000-en lesz! Ma el tudom képzelni...Los Banditos írta:2 és fél milliót kapnak a sztárok ezért a 18 napért, amit ott eltöltenek.Kralo írta:Aggodalomra persze semmi ok: jövő héttől ismét győzikés (hogy lehet ezt az embert még mindig eladni) túlélős műsor lesz. A poén, hogy megy egy óra a jobb felső sarokban, ami tegnap vmi hetven akármennyinél tartott.. a körmöm lerágtam azóta és hol van még hétfő. váááá.![]()
Amúgy elég vicces műsor. Jó nézni, ahogy Győzike egy 5 éves kislány szintjén vinnyog, fél és sír.
Más: Grat ozsimiki! Úgy látom te fogod legelösször elérni a 10.000-es hsz határt![]()
"De jó lenne szarni egyet..."Benga írta:Valaki írja le mit mondott amikor a többiek a vízbe pancsoltak
Még 2 hónapért is megérnéAprieto írta:Az nem piskóta...
ezt az egyet nem tudtam, hogy ezért a műsorért mennyit kapnak. 2,5 milláért én is elvállalnám. Lehet hogy 2 hónapot is![]()
Zsíír kis kép!Mindenki rajta van aki számít!CFirpo3 írta:Emberek!
Itt az aláírás képem nagyban!
http://www.fcbarcelona.com/web/download ... na0809.jpg
Én is csak ma találtam rá véletlen.
2 és fél milliót kapnak a sztárok ezért a 18 napért, amit ott eltöltenek.Kralo írta:Aggodalomra persze semmi ok: jövő héttől ismét győzikés (hogy lehet ezt az embert még mindig eladni) túlélős műsor lesz. A poén, hogy megy egy óra a jobb felső sarokban, ami tegnap vmi hetven akármennyinél tartott.. a körmöm lerágtam azóta és hol van még hétfő. váááá.![]()
ezen eloszor en is csodalkoztam, de ha elkezded tolteni, a kliensedben maris tobb seeder jelenik meg.en 1 olyan torrentet kezdtem el tolteni, amit az oldal szerint 1 valaki seedelt, megis tobb mint 100an voltakBányász írta:Lehet hülye lesz a kérdésem de....nem tudja valaki mi a baj mininovával?
Rákeresek egy csomó mindenre és alig seedelnek...
Ráadásul egy csomó cuccnál ez van seed 0 leech 2.
Most én vagyok a hülye és én keresek rá ritkaságokra vagy ez másoknál is fent áll?![]()
Mint pl ez:
http://www.mininova.org/search/?search=tropic+thunder
A Kingben-est sokan seedelik...de mi az a sok o seedes cucc?