2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem vagyok moderátor, de megengedném magamnak a válaszadás lehetőségét.Etooka írta:Egyébként én,mint mezei szurkoló is írhatok egy cikket,ami esetleg kikerülhet az oldalra?Tehát ha pl. jó lenne és a modik jóváhagynák,akkor én az én cikkem is kikerülhetne?
Tisztelettel:
Etooka
Először is köszi!CFirpo3 írta:Lenne egy megjegyzésem G-Jay cikkéhez:
Először is grat. hozzá!
De a gólpasszok száma szerintem nem reális. Ugyanis eddig összesen 18 gólt szereztünk bajnokikon. Ebből 3 tizenegyes volt, tehát azoknak nem lehetett gólpasszt adni.
Xavinak van 3 gólpassza, Iniestának van 2 gólpassza, Messinek szintén 2 gólpassza van, Bojannak és Alvesnek 1-1 gólpassza van. Ez eddig 3(tizenegyesek)+3+2+2+1+1=12 gól. Ebbe már nem férne be a cikkben említett játékosok asszisztjainak száma. Plusz nekem amúgy is soknak tűnik Keita 4 gólpassza.
Szerintem.
Nem belekötni szeretnék, csak nekem ez egy kicsit soknak tűnik a valósághoz képest.
Köszi, máskor jobban figyelek ezekre, a bekezdések igazából 2 évenként vannak csoportosítva, csak az a baj, hogy sok dologról alig tudtam valamit, hiában nézegettem könyveket a neten... nagy része akkor történt amikor még meg se születtemtorrestoni írta:Kedves Victor_Valdes!
Elolvastam az általad készített cikket, mely a Barcelona Bajnokok Ligája szerepléséről szól.
Nos, lenne néhány észrevételem, illetve építő jellegű kritikám írásoddal kapcsolatban.
- összességében jó ötlet, és érdekes a cikk, de én néhány momentumot, idényt részletesebben taglaltam volna, illetve azt hiszem lehetne nagyobb terjedelmű, azaz kissé felületes (gondolok itt elsősorban a második kupagyőzelem históriájára).
- van néhány grammatikai hiba, bár alig észrevehetőek
- bekezdéseid közt nem vélek megfelelő összefüggést, kohéziót, kapcsolatot. Szerintem jobb lenne ha korszakok szerint csoportosítanád, vagy épp minden idény kerülhetne külön bekezdésbe.
Röviden ennyit szerettem volna hozzáfűzni az írásodhoz, mely nagyszerű ötlet, s önmagában jó, de azt hiszem nem sértődsz meg, amiért jószándékkal, baráti hangom néhány dolgot hozzáfűztem.
S szívesen látnék hasonló írásokat, gratulálok hozzá!
További észrevétel: Campbell már a kiállítás után szerezte meg a vezetésttorrestoni írta:Kedves Victor_Valdes!
Elolvastam az általad készített cikket, mely a Barcelona Bajnokok Ligája szerepléséről szól.
Nos, lenne néhány észrevételem, illetve építő jellegű kritikám írásoddal kapcsolatban.
Megnéztem és be van nekem ez lőve,de még nem találkoztam ilyen ablakkal...Sharky írta:A profilban ezt: Felugró ablak új privát üzenet érkezésekor kell beállítani és probléma megoldva
Én is ugyanígy vok a kérdéssel,"élő" mélt adtam meg,de olyan gyakran azt nem nézem,ide viszont gyakran feljárok...Sztem jó felvetés ez a sárga pöttyös megoldás ,persze nemtom mennyire megoldható/macerás.Bár annyira nem érint a dolog,mert nekem citromos a címem és ehhez nemrég dobtak ki egy olyan progit,ami figyeli a levelezésemet és jelez,ha van vmi.Pont ma raktam fel.Szal nekem megoldva,de ha ilyenje nincs az állampolgárnak,akkor valóban ecccerűsítené a dolgot egy pettyLivia Drusilla írta:Olyan a mél címem, de én csak akkor lépek be, ha konkrétan levelet várok. Az Eurobarcára benézek többször is naponta, de a mélt nem szoktam nézni, csak többnaponta, és csak azért belépegetni, h van -e privát üzi, elég macera - nekem legalábbis.ozsimiki írta:
Szerintem nem véletlenül van az email értesítésHa olyan mél címet adtál meg, amit amúgy is 'hivatalosan' használsz, akkor elvileg többször nézed egy napon, és nem maradsz le róla, ha pü-t kapsz.
Ugyanakkor nem én szoktam beírogatni, h PÜ a fórumba, hanem sokan rajtam kívül.....
Ha nem akarom azt feltételezni, h csak azért teszik ezt oly sokan, h a hozzászólásaik számát növeljék (márpedig nem akarom), akkor azt kell gondolnom, h mégiscsak praktikus lenne, ha világítana az a kis jel ott fönn új vagy olvasatlan üzenet esetén belépéskor. Természetesen, csak ha megoldható!!!!
Csupán egy javaslat volt....
Olyan a mél címem, de én csak akkor lépek be, ha konkrétan levelet várok. Az Eurobarcára benézek többször is naponta, de a mélt nem szoktam nézni, csak többnaponta, és csak azért belépegetni, h van -e privát üzi, elég macera - nekem legalábbis.ozsimiki írta:
Szerintem nem véletlenül van az email értesítésHa olyan mél címet adtál meg, amit amúgy is 'hivatalosan' használsz, akkor elvileg többször nézed egy napon, és nem maradsz le róla, ha pü-t kapsz.
errol jut eszembe... anelkul, hogy barmit is allitottam volna en alapbol a spam uzenetek koze kapom az ertesitest, amit nem is jelez a mailem, igy en is kenytelen vagyok mindig ralepni a privat uzenetekre ha meg akarom tudni h kaptam e vmit v nem... ha vki tud esetleg nemi tanaccsal szolgalni h mikent tudnam megvaltoztatni, megkoszonnemSzerintem nem véletlenül van az email értesítés Ha olyan mél címet adtál meg, amit amúgy is 'hivatalosan' használsz, akkor elvileg többször nézed egy napon, és nem maradsz le róla, ha pü-t kapsz.
Szerintem nem véletlenül van az email értesítésLivia Drusilla írta:Csak 1 észrevétel.
Már századszor látom, h ennak, annak ment 1 PÜ és viszont....
Nem lehet azt megoldani, h ha valaki belép kóddal, jelszóval, akkor ott fenn, a Privát üzenetek melletti jel is legyen sárga - úgy mint az új hozzászólásoknál - abban az esetben, ha valaki kapott egy újat, vagy olvasatlan üzije van a beérkezett fiókban?