Csak ne Touré kárára tegyék ezt, mert ha Busquets besértődne, tehetséges, de menjen. e Yaya kicsit nagyobb playa, és rutinosabbnak is mondható.
persze ezek csak találgatások. Valszeg lesz vmi pozitív

EnnyiLujo írta:Olvasom a hszeket és nem értelek titeket. Egyetlen dolog van, amiben egyetértünk, hogy Touré a világ egyik legjobb vkp-a. De olyan megnyilvánulások, hogy biztos Sergio apja miatt nem játszik, meg hogy mekkora egy ... ez a guardiola, hogy nem játszatja. Gyerekek! Ez nem a magyar bajnokság, ahol apuci bevásárolja a kisfiát a kezdő csapatba, ez itt a kő kemény profi világ, ahol az játszik, aki jobban teljesít. Nyilván az edzéseken jobb Sergio most, mint Yaya. Valószínüleg ennyi a történet, esetleg az afrikaival valami gond van (pl. a Ramadan miatt gyengébb a szervezete, vagy a műtét után még nem érte utol magát). Bizonyára eljön az idő, hogy visszaszerzi a helyét a csapatban, de addig még keményen dolgoznia kell, ugyanis itt nem névre osztják a kezdő pozíciót, hanem teljesítményre. Mégegyszer mondom, ez nem a magyar alibi bajnokság, hanem a profi világ. S ez számomra megint csak Guardiola remek edzői képességeit mutatja, hogy bátran mer változtatni, nincsenek szent tehenei, valóban küzdeni kell a csapatba kerülésért.
Mindezen túl én is örülnék neki, ha Touré visszakerülne a kezdőbe (pont a tavalyi teljesítménye győzött meg arról, hogy világklasszis), de csak abban az esetben, ha jobb, mint a csapattársai.
És ezt te honann tudod hogy ő azon a poszton a világlegjobbja?? :idea: csak azért mert itt játszik?azért még azt nehéz lenne elhinni hogy nincs nála jobb a világon annál a lomha.... :wink: És ha már itt tartunk akkor én szerintem meg Marcos Senna a világlegjobbja azon a poszton. :wink: Szólás szabadsság!!!!szajko írta:Ez így van ő a világ legjobb VKP-ja nem is tom ki lehetne jobb nálla....norbert55 írta:Touré ha elmegy akk nemtom mit csinálok! :evil: .Busquets tehetséges egy napon nagy játékos is lehet de Touré per-pillanat jobb és kész.Majd kiderül most h milesz:Ha Pep akarja h maradjon akk játszatni fogja ha nem akk eladná....remélem marad Touré.Ő posztján a világ legjobbja.
Ez így van ő a világ legjobb VKP-ja nem is tom ki lehetne jobb nálla....norbert55 írta:Touré ha elmegy akk nemtom mit csinálok!.Busquets tehetséges egy napon nagy játékos is lehet de Touré per-pillanat jobb és kész.Majd kiderül most h milesz:Ha Pep akarja h maradjon akk játszatni fogja ha nem akk eladná....remélem marad Touré.Ő posztján a világ legjobbja.
Hát igen. Gerincsérvel játszott elég sokat ha jól tudom? sokan feladták volna és megműttették volna magukat idény közben,de ő bírta és meghalt a csapatért.gekkodan írta:Ad 2. tavaly azért megmutatta, hogy még a selejt játékból is ki lehet emelkedni. Sérülésekkel, hatalmas akarattal vitte a csapatot a hátán.Varga Tamás írta:Nem is kell, nem is szabad. A verseny csak előbbre viszi a dolgokat, a játék minőségét. Az egészséges versengés viszi előre a dolgokat, és hozza ki az emberből a maximumot.gekkodan írta:Nem féltem a sziklát, nem fogja könnyen adni a bőrét.
ez így van! 99% hogy benne van a papa keze ebben a dologban! Ez a Busquets, Guddy, Keita, Yaya sorrend fordítva hangzana jól. ahogy G is mondta (v. inkább írta), a statisztika magáért beszél!szajko írta:Az lessz,hogy elfog igazolni és akkor elég sokat veszít a népszerűségéből Pep...Busquets miatt kaptunk már idén 2 gólt is,minek erölteti ...TOURÉT vissza a kezdőbe vagy PEP-et el a padtól...pfff
Ad 2. tavaly azért megmutatta, hogy még a selejt játékból is ki lehet emelkedni. Sérülésekkel, hatalmas akarattal vitte a csapatot a hátán.Varga Tamás írta:Nem is kell, nem is szabad. A verseny csak előbbre viszi a dolgokat, a játék minőségét. Az egészséges versengés viszi előre a dolgokat, és hozza ki az emberből a maximumot.gekkodan írta:Nem féltem a sziklát, nem fogja könnyen adni a bőrét.
Nem is kell, nem is szabad. A verseny csak előbbre viszi a dolgokat, a játék minőségét. Az egészséges versengés viszi előre a dolgokat, és hozza ki az emberből a maximumot.gekkodan írta:Nem féltem a sziklát, nem fogja könnyen adni a bőrét.