A Magyar Barca B
-
- Entrenador del Barça
Kedves Zsolti!Gamper99 írta:
te se vagy bunkó
paraszt
és csodálkoztok hogy széthullott ez a csapat
Megjegyzem ez a csapat még csak most alakul/ alakult. (ez a Magyar Barca "B" topicja)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bercy 2008.10.10. 20:08:29-kor.
te se vagy bunkóPerrero írta:majd úgy igazitjuk, hogy neked ne legyen jószajko írta:Bajnokit is szoktatok játszani?-vagy sem...és mikor vannak a meccsek?-hétköznap avagy hétvégén?
Mert,ha kedvező lenne az időpont,lehet jelentkeznék a csapatba,ha van még talán hely vagy egyáltalán lehet-...valaki valami tájékoztatót...
nincs, nem
paraszt
és csodálkoztok hogy széthullott ez a csapat
Na ábrándozás helyett,inkább fixáljuk le hogy holnap hol,mikor stb..Perrero írta:azt vágjátok, hogy holnap ilyenkor már tornagyőztesek leszünk![]()
![]()
![]()
Illetve ha tudsz egy végleges keretet azt is ide másolhatnád.
Tornagyőztesek

Csak kérdeztem nem kell egyből leugatni a fejem kösz...és amúgyis van Csapatom...Perrero írta:majd úgy igazitjuk, hogy neked ne legyen jószajko írta:Bajnokit is szoktatok játszani?-vagy sem...és mikor vannak a meccsek?-hétköznap avagy hétvégén?
Mert,ha kedvező lenne az időpont,lehet jelentkeznék a csapatba,ha van még talán hely vagy egyáltalán lehet-...valaki valami tájékoztatót...
nincs, nem
Bajnokit is szoktatok játszani?-vagy sem...és mikor vannak a meccsek?-hétköznap avagy hétvégén? 

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Öhm.Asszonyka megy haza,mert van ezer leckéje,meg szülővizit,ilyesmi,amit meg is értek,szóval,nem lesz ott sajnos.antiimperialista írta:Ok. Kelenföld hol a vérben van?
A selejtezőre haza tudsz menni reggel is, inkább gyere velünk a meccsre!
Asszonykádat hozod a tornára?

Reggel 8-kor kezdődik a selejtező,ami azt jelenti,hogy 7.30-ra ott kell legyek,tehát legalább 7-re haza kell érjek.Szóval,reggel sajnos nem tudok indulni,kénytelen leszek este,sorry.

Kelenföld ott van nem messze a pályától.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Director del Fútbol
Ok. Kelenföld hol a vérben van?Saviola írta:Én is mennék veletek,de vasárnap teremben selejtezőm van,otthon,szóval..de Ati,majd megkérnélek,hogy ugrassz ki Kelenföldre,ha nem gond..19.17-kor indul a vonatom.
A selejtezőre haza tudsz menni reggel is, inkább gyere velünk a meccsre!
Asszonykádat hozod a tornára?
19
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Én is mennék veletek,de vasárnap teremben selejtezőm van,otthon,szóval..de Ati,majd megkérnélek,hogy ugrassz ki Kelenföldre,ha nem gond..19.17-kor indul a vonatom. 

-
- Director del Fútbol
Jó lesz, már alig várom
Ha Czinger nem jön, kapja be a hátam...
Este meg szétszedem a Puskást, nagyon régen voltam utoljára válogatott meccsen...

Este meg szétszedem a Puskást, nagyon régen voltam utoljára válogatott meccsen...
19
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Keret:
1. rszergej
2. Tim
3. Ati
4. Saviola
5. Bálint
6. Én
7. Peti /asszonyfőnökénekfia/
8. Norbi
Elég vérszegény,de majd valami csak lesz..
Sajnálom,hogy Zozzy és Vito nem jönnek,remélem a köv. mindenki ott lesz.
1. rszergej
2. Tim
3. Ati
4. Saviola
5. Bálint
6. Én
7. Peti /asszonyfőnökénekfia/
8. Norbi
Elég vérszegény,de majd valami csak lesz..

Sajnálom,hogy Zozzy és Vito nem jönnek,remélem a köv. mindenki ott lesz.