Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mi ez a hülyeség...?vilmso94 írta:
Mindíg Brazilok nyernek, ez nem nagy meglepetés hogy ők nyertek.
Mindíg Brazilok nyernek, ez nem nagy meglepetés hogy ők nyertek.Game90 írta:Végül a brazilok nyertek büntetőkkel.ozsimiki írta:Eddig ez a futsal döntő nem vmi nagy durranás, nekem szinte mind1 melyik nyer,mert bírom mindkettőt, de azért kicsit több látvány,meg izgalom lehetne...
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=204449
Végül a brazilok nyertek büntetőkkel.ozsimiki írta:Eddig ez a futsal döntő nem vmi nagy durranás, nekem szinte mind1 melyik nyer,mert bírom mindkettőt, de azért kicsit több látvány,meg izgalom lehetne...
Persze értem.Csak ez kb olyan kaliberű, h miért hasonlítjuk össze a magyar futballisták teljesítményét a brazilokéval.Elferdítve.bowlinggolyo írta:Most nem azért de a Szávay ügyet mindenki úgy felfújta.Nem mondom h jobban teniszeznék csak annyit mondok h menjenek el Szerbiába és nézzék meg h ott hány ilyen kaliberű ember van mint Ági. Nem hiába vannak a szerbek olyan elől a világranglistán. Ja és szerintem nem nagyon lesz a lejtőn megállás vissza fog esni a 30-50 hely közé.Barcaforever írta:A mi Szávay Ágink egy elég csúnya és hosszú lejtőn indult el.Kérdés, h hol lesz a vége, ha lesz?
pár hete mikor az előző tornán is kiesett az 1. körben, már megjósoltam, hogy innentől 0 lesz a csaj, de kb leharapták a fejem érteBarcaforever írta:A mi Szávay Ágink egy elég csúnya és hosszú lejtőn indult el.Kérdés, h hol lesz a vége, ha lesz?
Most nem azért de a Szávay ügyet mindenki úgy felfújta.Nem mondom h jobban teniszeznék csak annyit mondok h menjenek el Szerbiába és nézzék meg h ott hány ilyen kaliberű ember van mint Ági. Nem hiába vannak a szerbek olyan elől a világranglistán. Ja és szerintem nem nagyon lesz a lejtőn megállás vissza fog esni a 30-50 hely közé.Barcaforever írta:A mi Szávay Ágink egy elég csúnya és hosszú lejtőn indult el.Kérdés, h hol lesz a vége, ha lesz?
Uhh bakker,Nyugodjék békében! Láttam pár meccsen és igazán jól nyomta kár érte...Boixos írta:ez nagyon kemény. erre megint nem lehet mit mondani...
http://jegkorong.blog.hu/2008/10/14/meg ... cserepanov
Ah VV19 mondta az dec.-ben szokott lenni, de nem akarok hazudni neked, tudtomal ez az angol bajnokság volt v vmi ilyesmiozsimiki írta:ez már a vébé? mert 2éve aszhem felejthetettlen döntőt játszottak egymással, erre én is kiváncsi lennék.