Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De értsétek már meg, hogy ez nem a Konami hibája, pénz az lenne rá, csak lehetöség nem.Zehii írta:A csapatok licensze gyengébb mint az elődben kb 3-4 spanyol csapatnak van benne a rendes neve a többi mind xy Blanco.
ugyanez a véleményemggbuffon írta:Hát leszedtem.Első benyomások PESről lévén szó(mielőtt vki félreért PES fan vagyok) csalódás, bill beállítása stb elvesz némi időt.Aztán gondoltam belevágok egy BL-be. 1.meccs Barcával idegenben a Fener ellen.4 becsúszás 4piros 0-3....Azthittem javítják a játékvezetést...ez így vicc
Senki nem mondta, hogy kötelezö elkezdeni, ha nem hát nem.szajko írta:Ez is ki lesz adva magyar kommentel?Mert ha igen el se kezdem angolul!!
Magyar kommentár?socio66 írta:Magyar komment? nem hiszem..szajko írta:Ez is ki lesz adva magyar kommentel?Mert ha igen el se kezdem angolul!!
maximum magyarosítás lesz hozzá,de komment biztosan nem. Ki lenne a kommentátor? Horti? vagy Világi?
Magyar komment? nem hiszem..szajko írta:Ez is ki lesz adva magyar kommentel?Mert ha igen el se kezdem angolul!!
eddig két negatív hsz..mezeibela írta:pár dolog.
nehéz gólt lőni..még közepes szinten is...pes08ba több gólt lőttem világklasszison mint itt..
amikor teljes képernyőn van a játék...valamiért amikor ment valamit az 2 percig tart..amikor kis képernyőn van egyből normálisan csak 1-2 másodperc a mentés... nem értem..
Ejha,ilyet sem gyakran olvasni,negatív vélemény az imádott pesről..ggbuffon írta:Hát leszedtem.Első benyomások PESről lévén szó(mielőtt vki félreért PES fan vagyok) csalódás, bill beállítása stb elvesz némi időt.Aztán gondoltam belevágok egy BL-be. 1.meccs Barcával idegenben a Fener ellen.4 becsúszás 4piros 0-3....Azthittem javítják a játékvezetést...ez így vicc
Persze, elvileg a játék alapjaiban nem változott, szal már a demó kijövetele elött is már gyárthatták (valszeg gyártották is) a külömbözö patcheket/kiegeket.FCBarca88 írta:...
Ha csöndben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna.MessiFan írta:Szerk: Meg nem csak bugos volt. Tök kevés liga volt és az angol bajnokságban se volt csak 2 csapat aminek a címere,neve és a mez megvolt normálisan csinálva