Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
José Carreras.MichaaBee írta:remélem, h jó helyen érdeklődök!![]()
nem tudjátok, h kinek a gondolata volt ez:
"Két csapatnak szurkolok, a Barcának és a Madrid aktuális ellenfelének"![]()
thx előre
Nem hiszem,h egy pár fociakadémia miatt elkezdené érdekelni az amerikai gyerekeket az európai foci.torrentkiller írta:Én láttam 1-2 meccset, és egész sokan szoktak lenni.
Eddig azért nem nagyon találtak tehetségeket, mert nem is nagyon keresték. Nem sok gyereket érdekel ott az európai foci, ott csak a sajátjuk menő. Szvsz ha alapítanak ott 1-2 fociakadémiát, felfognak tűnni a tehetségek...
Én láttam 1-2 meccset, és egész sokan szoktak lenni.Bányász írta: A másik meg az MLS.Nem hiszem,h teltházas meccsek lennének minden hétvégén.Bár nem tudok semmit a bajnokságról de amikor látok egy egy meccset akkor elég foghíjasak a lelátók.
Tehetségeket meg szvsz nem találunk arrafelé...de ne legyen igazam.
Azért más itt megélni a fociból mint külföldön....Capon írta:Nem 80ezres stadionokra és teltházas meccsekre kell gondolni. 20-30ezer ember kimegy egy meccsre már 19-29ezer emberrel többen vannak kint mint kis hazánkban egy meccsen és itt is nagyon jól megélnek ebből.
Lehet/lehetne benne potenciál de azért vannak fenntartásaim....Fernando írta:Érdekes nagyon ez az MLS-es felvetés. Szerintem nagyon jó ötlet ezt megvalósítani. Egy MLS-ben lévő fiókcsapat. Hatalmas profitot termelhetne a jövőben, és emellett az amerikai tehetségekre is odalehet majd figyelni.
Nem volt hosszú életű a "királysága" szerencsére.Én egy kicsit sajnáltam mert csipáztam de nem úgy jött itt össze neki ahogy tervezte...barca99 írta:Egy kicsit off lesz, de sehol nem találok Ezquerro topicot.![]()
Tehát Sport-on van egy szavazás, mely szerint ki az utóbbi 20 év legrosszabb igazolása... és meglepetésemre Ezquerro 13%-al vezet.
Soha nem értettem, hogy miért értékelik annyira le. Nagyon technikás játékos és az egyértelmű volt, hogy csak kiegészítő játékosnak igazolták. Természetesen Ronaldinho mellett nem jutott sokat lehetőséghez de, amikor játszott, akkor nem okozott csalódást.barca99 írta:Egy kicsit off lesz, de sehol nem találok Ezquerro topicot.![]()
Tehát Sport-on van egy szavazás, mely szerint ki az utóbbi 20 év legrosszabb igazolása... és meglepetésemre Ezquerro 13%-al vezet.![]()
Vagy csak én láttam többet a srácban? Bilbaoból kiemelkedett, itt meg az akkori világ legjobb játékosa volt a vetélytárs a poszton. Ezután természetes, hogy visszaesett a teljesítménye... vagyis meglátszott azon a 3 kupameccsen, amikor éppen játszott.Plusz ha jól emlékszem ingyen is jött, szal' tényleg homály ez az erdmény, amikor jöttek ide szépszámmal, súlyos pénzekért alibikirályok is...