Köszi, ez a Fos beválni látszik.rszergej írta:cFosSpeed, vicces neve van de használ. Nem adja vissza 100%-ig ugyan azt a sebességet, de (80-90%-et igen) nyugodtan lehet netezni, miközben töltesz. Nekem bejött

Köszi, ez a Fos beválni látszik.rszergej írta:cFosSpeed, vicces neve van de használ. Nem adja vissza 100%-ig ugyan azt a sebességet, de (80-90%-et igen) nyugodtan lehet netezni, miközben töltesz. Nekem bejött
Kösz az infót. Azonban ettől függetlenül is kíváncsi lennék arra, hogy milyen úton jutna el hozzám a cucc. Amúgy mezt is akarok, mivel most árleszállítás van éppen, meg még pár másik dolog is érdekel.Perrero írta:szállítanak már Mo.racps46 írta:Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy ha fcbarcelona.com official store-ból rendelek, akkor azt a postás hozza ki vagy valami futárszolgálat?
Előre is thx!amugy mit akarsz rendelni
mezt ne.. ha az kell akkor írj pü-t Daninak, én 2-t már rendeltem Tőle és be is vált
Nem biztos hogy jól tudom de szerintem SZÍNKÉPEKKELLos Banditos írta:Valaki tudna nekem segíteni ebben a kérdésben, hogy 'Milyen képalkotási eljárással készíthető az atomokról felvétel? Mert én már próbáltam a googlet, yahoot, de egyik sem nagyon tudott választ adni.
Netlimiter progi?Enrique írta:Valaki nem tudja véletlenül, lehet-e úgy beállítani a torrentprogit (Azureus), hogy ne lassuljon be tőle a netem, miközben tölt? Vagy létezik esetleg valami segédprogi, ami megoldja a gondomat?
Csak mert jó lenne, ha napközben is nyomathatnám, nem csak éjszaka.
(+ router van, a netem elvileg 4 MB-es, a direkt letöltések mellett nem lassul a net.)
cFosSpeed, vicces neve van de használ. Nem adja vissza 100%-ig ugyan azt a sebességet, de (80-90%-et igen) nyugodtan lehet netezni, miközben töltesz. Nekem bejöttEnrique írta:Valaki nem tudja véletlenül, lehet-e úgy beállítani a torrentprogit (Azureus), hogy ne lassuljon be tőle a netem, miközben tölt? Vagy létezik esetleg valami segédprogi, ami megoldja a gondomat?
Csak mert jó lenne, ha napközben is nyomathatnám, nem csak éjszaka.
(+ router van, a netem elvileg 4 MB-es, a direkt letöltések mellett nem lassul a net.)
Passzív vagy nem tudsz tölteni csak aktívaktól.... Ez nem olyan egyszerű probléma sztem de itt van egy használható leírás:G-Jay írta:Valaki tudja h mit tudok azzal kezdeni ha utorrentnél a DHT csomópontok melletti kis ikon nem zöld pipa, hanem egy felkijáltójal háromszökben, és kiírja, hogyha rámegyek, hogy nincs bejövő kapcsolat...
Elhalmoztok...
Én itt vettem fullcap-et. Innen olcsóbb mint a new eras oldalról. Kisebb a választék, de minden méretben van.Bányász írta:Körbemértem a fejem,télleg kicsi...Slither írta:Matrica és cimkék alapján eredetinek tűnik, és 4500-ért sztem megéri.
7 1/8 = 56.8cm (sztem elég kicsi)
Amúgy itt megnézhetted a méreteket: http://www.neweracap.co.uk/index.cfm?fu ... es.CapSize![]()
![]()
Viszont a honlapon iszonyat jó sapik vannak...mondjuk pont Michiganes nincs...meg hát ugye drágább,de asszem onnan választok bár nem lesz egyszerű.
Köszönöm a segítséget egyébként!
Körbemértem a fejem,télleg kicsi...Slither írta:Matrica és cimkék alapján eredetinek tűnik, és 4500-ért sztem megéri.
7 1/8 = 56.8cm (sztem elég kicsi)
Amúgy itt megnézhetted a méreteket: http://www.neweracap.co.uk/index.cfm?fu ... es.CapSize
...játékra semmiképp neh vegyen 4magosat, felesleges...torrentkiller írta:De persze lejön egy pár ezer ha nem kell quados proci hanem elég a "sima" 2 magos.
Én már több mint két éve raktam össze a gépemet akkor csorgot a nyálam az örömtöl a 2G RAm láttántorrentkiller írta:Hát lassan már a 2 giga lesz a minimum. Én 1 éve vettem gépet, akkor mennyire örült a fejem h 2 giga ram, most meg már majdhogynem kevés...Capon írta:Ha játékhoz veszel/épitesz gépet akkor a leg lényegesebb a videokártya kiléte ugye. Én a helyedben a 4 G ram helyett kettőt raknék beleha ház sem feltétlen szükséges akkor azon is sporolnék (szerintem annyira mindegy milyen ház van) Inkább minden megsporolt pénzt a videokártyába fektetném.
Viszont a videokari is fontos, én személy szerint inkább az ATI-nak a HD-s szériáját favorizálom, szvsz jobb mint a Nvidia 8000as és 9000es szériája. De ízlések és pofonok...
Hát lassan már a 2 giga lesz a minimum. Én 1 éve vettem gépet, akkor mennyire örült a fejem h 2 giga ram, most meg már majdhogynem kevés...Capon írta:Ha játékhoz veszel/épitesz gépet akkor a leg lényegesebb a videokártya kiléte ugye. Én a helyedben a 4 G ram helyett kettőt raknék beleha ház sem feltétlen szükséges akkor azon is sporolnék (szerintem annyira mindegy milyen ház van) Inkább minden megsporolt pénzt a videokártyába fektetném.
KATTbarca tomi írta:Srácok!
Most akarok venni gépet , kb olyat amin elfut a pes 09, grid, ilyenek.
Össze szeretném rakatni és segíthetnétek nekem: Leírnátok hogy kb mit tegyek bele(RAM proci...)
Előre is köszi!