1. Fo.-Tunézia

2. Málta-Mo.

3. Oroszo.-Finno.

4. Norvégia-Hollandia

5. Belgium-Spanyolo.

Már csak a spanyoloknak kéne nyerni
Ingyen van, azért adják, hogy elköltsdBányász írta:Végre valaki aki tudja mire találták ki a diákhitelt.Perrero írta:nah, diákhitelből felnyomtam 4ezret sportingbetre, vasárnapra ki is derül, hogy mindet elbukom avagy nem.. a sevilla, és a barca meccs kivételével válogatott meccsekre tettem..
Végre valaki aki tudja mire találták ki a diákhitelt.Perrero írta:nah, diákhitelből felnyomtam 4ezret sportingbetre, vasárnapra ki is derül, hogy mindet elbukom avagy nem.. a sevilla, és a barca meccs kivételével válogatott meccsekre tettem..
Ezek szerint megjött a cucc... Ámen.Perrero írta:nah, diákhitelből felnyomtam 4ezret sportingbetre, vasárnapra ki is derül, hogy mindet elbukom avagy nem.. a sevilla, és a barca meccs kivételével válogatott meccsekre tettem..
Saját csapatra, ellen(ség)re nem szabad rakni.Perrero írta:nah, diákhitelből felnyomtam 4ezret sportingbetre, vasárnapra ki is derül, hogy mindet elbukom avagy nem.. a sevilla, és a barca meccs kivételével válogatott meccsekre tettem..
cps46 írta:... hendikepre meg szerintem nem szabad fogadni.
Görögo.-Svájc és Írország-Ciprus necces lehet, hendikepre meg szerintem nem szabad fogadni. Azért van rá esély, hogy bejön.Fernando írta:Eléggé esélyes, hogy bejön nem?Elegemvan, Biztosra megyek, nagy pénzzel.
Oroszország vs. Finnország H
Csehország vs. Szlovénia H
Görögország vs. Svájc H
Németország vs. Wales H
Írország vs. Ciprus H
Portugália vs. Albánia (*0-1) H
Kisszorzós meccsek, de nagy téttelVélemények...?
Hát, MO. egyik legelitebb játékterme honlapja biztonságosnak nevezhető, másrészt a játék, és a felugró ablak is a honlaphoz tartozik, ezért kétlem. Minden esetre várok, s meglátjuk.Drigo írta:Gyanitom, hogy jónéhány spam...Meglepne, ha bármi kézzelfoghatót kapnál, maximum néhány szórólapottorrestoni írta:Tud valaki valamit erről? Mi lehet az ajándék?
Megnéztem a MCPC weboldalát, regisztráltam, talán megbízhatóbban működik, mint a Bwin.Krojf írta:Csak tessék, csak tessék, csak beljebb, csak beljebb, főleg
ha elég pénzed van!
www.hirado.hu/cikk.php?id=302475
Sok szerencsét!
K.
Köszi én is gondolkoztma a Realon meg a Barcán, és leeht mindkettőt kiszedem és berakom a juvét mert ők az edző miatt kényszer helyzetbe vannakBenga írta:Túl sok. És a harmadik meg az utolsó meleg.Dabas írta:MA tettem a hétévgi meccsekre szerintetek bejön?
Cegléd -FTC V ( 1,55)
Sunderland- Arsenal V (1,55)
Barca-Atletico H (1,56)
Chelsea-Aston Villa H (1,35)
Man. City -Pool V (2,15)
Real-Espanyol (0-1) H (1,83)
Min változtassak szerintetek?:D:D
Túl sok. És a harmadik meg az utolsó meleg.Dabas írta:MA tettem a hétévgi meccsekre szerintetek bejön?
Cegléd -FTC V ( 1,55)
Sunderland- Arsenal V (1,55)
Barca-Atletico H (1,56)
Chelsea-Aston Villa H (1,35)
Man. City -Pool V (2,15)
Real-Espanyol (0-1) H (1,83)
Min változtassak szerintetek?:D:D
Bayern-Lyon meccsre nem biztos hogy tettem volna mert épp ma volt benne a NS-be hogy az utóbbi 6 vagy 7 évbe a Lyonnak idegenben Németországban a legrosszabb eredménye X volt. A Bayernt meg alázta a Brema is 4 vagy 5-1 volt aztán a Hannovertől is kikaptak nincsenek vmi nagy formába de lehet hogy éppen ezért a mai meccsre a bajnoki betlik után felszívják magukat ki tudja de én inkább X-et raktam volna....Aprieto írta:Üdv!
Én is fogadtam ma, csak bwinen.
Zenit - Rm 1. félidő D
Aalborg - MU V
Fio - Steaua H
Bayern - Lyon H
Bate - Juve V
600 huf -> 5800
Amúgy teljesen biztos vagyok benne, hogy a Zenit - Madrid nem fog bejönni. Van egy érzésem, hogy nyer a Zenit. A MU elleni meccsből kiindulva. Persze ettől még lehet iksz a félidő
Na mindegy, ezért játék a játék![]()
ott bankártya is kell a bwinen vagy hogy van?Aprieto írta:Üdv!
Én is fogadtam ma, csak bwinen.
Zenit - Rm 1. félidő D
Aalborg - MU V
Fio - Steaua H
Bayern - Lyon H
Bate - Juve V
600 huf -> 5800
Amúgy teljesen biztos vagyok benne, hogy a Zenit - Madrid nem fog bejönni. Van egy érzésem, hogy nyer a Zenit. A MU elleni meccsből kiindulva. Persze ettől még lehet iksz a félidő
Na mindegy, ezért játék a játék![]()