Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
WoaaahhhMessiFan írta:http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=2105lionelmessi19 írta:Videó videó videó !!!pls
Nincs mitlionelmessi19 írta:Thx
Imádom az ilyen megoldásokatnemkis gól
Hűhaaaa ez gyönyörű gól volt!MessiFan írta:http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=2105lionelmessi19 írta:Videó videó videó !!!pls
Szerintem ezt így konkrétan nem lehet kijelenteni. Klasszis teljesítményt nyújt a pálya közepén és szélén is, ráadásul ha jól emlékszem, anno sokszor volt Giuly cseréje is.chi omega írta:ő nem szélső.
ettől függetlenül nagyon jó a szélen IS, csak sajnos nem elég gólerős.
he? mivan? mi a jóistenért ne cselezhetne középen? és mióta a cselezgetés a lényeg? régen középen játszott, elsősorban xavi helyén, és ugyanúgy nyomta a cseleket, meg alakította ki a helyzeteket, sőt. ő nem szélső.depth írta:de ezen a poszton sokkal jobban kitudja használni a zseniális technikai tudását. középen nem cselezgetne, nem kavarná össze az ellenfél védelmét. bűn lenne ezt a lehetőséget nem kihasználni. meg azért annyiban szerintem maradjunk, h Iniesta bőven jobb, mint Silva.chi omega írta: azért nem lenne rossz egy silva. iniesta középen is zseniálisan játszana, ugye
de ezen a poszton sokkal jobban kitudja használni a zseniális technikai tudását. középen nem cselezgetne, nem kavarná össze az ellenfél védelmét. bűn lenne ezt a lehetőséget nem kihasználni. meg azért annyiban szerintem maradjunk, h Iniesta bőven jobb, mint Silva.chi omega írta: azért nem lenne rossz egy silva. iniesta középen is zseniálisan játszana, ugye
azért nem lenne rossz egy silva. iniesta középen is zseniálisan játszana, ugyebarca99 írta:Nekem az ugrott be először, hogy fejsérülése volt, amit műteni kellett, ezért vágták le úgy a haját.![]()
![]()
Biztos jó, csak nekem furcsa. Nem értek hozzá.![]()
Viszont most már maradjon ezen a poszton, mert akkor soha nem fog felmerülni, hogy miért nem jött egy balszélső a nyáron.