Asszem Fradi!PetI írta:Meg tudná mondani vki mondani hol játszik a Takács Ákos?
MAGYAR VÁLOGATOTT
- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Elég siralmas volt a tegnapi meccs, bár a 2. félidőben azért voltak jó jelek.
Sztem hasonló csapatnak kéne az izlandiak ellen játszani, mint volt a második félidőben. Fülöp Márton nagyon jól védett, jobb volt, mint a Gabi.
Én nem nagyon figyelem a magyar bajnokságot (kivéve a Zetét). Meg tudná mondani vki mondani hol játszik a Takács Ákos?
Sztem hasonló csapatnak kéne az izlandiak ellen játszani, mint volt a második félidőben. Fülöp Márton nagyon jól védett, jobb volt, mint a Gabi.
Én nem nagyon figyelem a magyar bajnokságot (kivéve a Zetét). Meg tudná mondani vki mondani hol játszik a Takács Ákos?

-
- Jugador d'estrella
Mindenki dicséri Bodnárt, h igy Valerij lobanovszkij kedvence volt, meg ugy a legkiválóbb fizikumu, meg mulyen bombagólokat lő a Rodában,de. Ez egy dolog, ami igazán fontos lenne, az viszont, hogy a válogatottban is mutasson végre valamit, az nem történt eddig meg. Szégyen, ha ő a posztján a legjobb játékos.eddig nem volt vele semmi bajom, de meg lehet nézni az utóbbi meccseket, szinte csak eladja a labdát, rossz keresztpasszok, haszontalan mezőnymunka.Szabics a másik:az egy dolog, h kiszorult a Stuttgartból, bár néha még ott rúg azért 1-2 gólt, de a válogatottban az egycsatáros rendszerben nemcsak tegnap nem találta a helyét, hanem az eddigi összes meccsen. azt se tudom, mikor rugott gólt utoljára, talán Izlandnak még.Kerekes tegnap bizonyitott. Balog még a Fradiban is kispados, ahhoz képest elég jól nyomta (leszámítva persze az alapvető képességbeli különbségeket),de VinceOttót én hazaküldeném. Méghogy ő akar a válogatott vezéregyénisége lenni. Egy vicc... Vanczák meg katasztrófa, azért mert volt 1 jó meccse a liláknál..
Ugyanakkor Tóth Norbert bizonyitott, miként az "örökifjú" Bárányos is.
Ugyanakkor Tóth Norbert bizonyitott, miként az "örökifjú" Bárányos is.
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
Előrebocsátom, hogy nem láttam a meccsből túl sokat, de egy jelenet felkeltette a figyelmem. A második félidőben, talán előrevágott labda, Cissé megiramodik, mellette Balogh. Együtt indulnak, 10 m múlva Balogh két m hátrányban. Ekkor Cissé visszavesz a tempóból, mintha nem akarná nagyon lefutni. Balogh sprintel, Cissé szinte kocog, de még így sem tudja utolérni. Aztán vissza akarta emelni a labdát a vonal előtt, de az elakadt Baloghba.
-
- Llegenda del Barça
csóró vancák olyan volt tegnap, mint annak idején a hátvédcsászárnak kikiáltott palaczky, amikor bemutatkozott az olaszok ellen salernoban egy selejtezőn. megégtünk 4-1re és volt egy öngólja, meg csinált egy 11est. azok voltak a szép idők...
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
a szabics meg a gyep helyett kéne más és meg is lenne az x...gejzy10 írta:-----------szabics----kerekes------------------------
----------------GERA-----------------------------------
-------huszti-takács-hajnal-bodnár-----------------
----------gyepes-stark-balogh----------------------
------------------király-----------------------------------
ez az izlandok elleni nyerőcsapat.
![]()
PUYOL-XAVI-INIESTA
tegnap vanczák tudta, hogy melyik csapatban játszik? szerintem nem, mert többet passzolt a franciáknak mint a magyaroknak. Balog jól játszott szerintem és király helyett én bepróbálnám megint azt a Fülöpöt.
RIA-RIA-HUNGÁRIA!!!!
RIA-RIA-HUNGÁRIA!!!!
-----------szabics----kerekes------------------------

-
- Director del Fútbol
Hülyeség lenne Bodnárt kihagyni a válogatottból. Arra a posztra még Fehér Csaba van, de ő mostanában nem az igazi. Huszti sem rossz, tegnap a második félidőben jól nyomta. Talán a téli elszállás után kicsit magához tért. A robbanékonyságára és a vehemens játékára szükség lehet. Vanczák viszont játsszon csak az U-21-ben.
Mérgelődtem, hogy Torghelle nincs a keretben, de most már tudom, hogy el van tiltva, nem játszhat Izland ellen, ezért nem volt tegnap sem.
Mérgelődtem, hogy Torghelle nincs a keretben, de most már tudom, hogy el van tiltva, nem játszhat Izland ellen, ezért nem volt tegnap sem.
A második féilidei csapat előtt le a kalappal. Én még Balogh Zoli játékát emelném ki. szerintem elég megbízaható volt hátul, a gólokról nem tehetett, ugyanakkor szerintem jól megfogta Cissét. Remélem hétvégén kezd. Ja és a gólok amiket kaptunk..hm... nevetségesek voltak. tipikus.. Hajrá MAGYAROk
Bodnár jól játszott volna? Én csak azt láttam, hogy állandóan eladja a labdát, igaz szaladgált ide-oda, de ha véletlenül megszerezte a labdát, azt ugyanazzal a mozdulattal el is adta. A két Vincze, Bodnár, Huszti és Vanczák ez az öt ember akit el kellene zavarni és Gerát visszatenni, habár most valóban nem játszott jól, de tudjuk milyen a mentalitása. Stark és Balogh valóban jól teljesített és Fülöp is meglepő volt, miközben életében nem hallottam még róla. Csak azt nem tudom Bodnárt és Husztit kivel lehetne helyettesíteni és ne gyertek nekem a Gyepessel, mert akkor eleve hátrányból indulunk, igaz ő nem szökteti az ellen csatárát, csak simán befejel egy-két labdát a saját kapunkba. 

Barcelooooooooooooooooooooooooona
-
- Llegenda del Barça
télleg az alapoktól kellene kezdeni 5-6 éves kölkökkel.
ahogy tették ezt a 'svejciek'(Vitray
), a törökök ...stb.
tudatosan kell a kicsiket megtanítani a mai focira.
ha egy gyerek elmegy ma focizni, felküldi a salakra egy kivénhedt, jó esetben nem alkesz öreg edző. aztán , ha esetleg nem utálja meg az egészet rögtön, akkor onnantól kezdve már csak a pénzszerzési lehetőséget látja a fociban.
ez van
ahogy tették ezt a 'svejciek'(Vitray

tudatosan kell a kicsiket megtanítani a mai focira.
ha egy gyerek elmegy ma focizni, felküldi a salakra egy kivénhedt, jó esetben nem alkesz öreg edző. aztán , ha esetleg nem utálja meg az egészet rögtön, akkor onnantól kezdve már csak a pénzszerzési lehetőséget látja a fociban.
ez van

-
- Llegenda del Barça
bocs! lehet, én abból gondoltam, h ennyi, mert már akkor szídtam a kispestben, amikor még jártam fradimeccsekre. annak meg már több, mint 10 éve.
megnéztem, igazad van, télleg 28, sőt 27, mert '78as.
megnéztem, igazad van, télleg 28, sőt 27, mert '78as.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Jugador d'estrella
Mintha tegnap azt mondták volna, Bárányos csak 28 éves, de lehet, h tévedek.
-
- Llegenda del Barça
a takács előtt le a kalappal. az a gyerek érdemli meg mostanában egyedül, h fradista lehessen. a bárány is okés lenne, de már 30 felett van. a gerának meg lehet egy-két [auto_cenzúra] meccse, ha eddig nagyrészt ő vitte a csapatot, arról nem beszélve, h műtött kézzel játszott. még a tóth is jó, de ez a pár ember kevés. nincs csapat, az a baaaj.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Jugador d'estrella
Azért a második félidőben mutatott teljesitmény nem volt rossz. Ide ilyen sikeréhes emberek kellenek, mint a Takács Ákos, Bárányos, Tóth Norbi. Vince Otto egy nagy rakás szerencsétlenség, már rég kidobtam volna, Hajnal maradhat, Gerának viszont hatalmas formajavuláson kell átesnie.Szerintem ha a második félidei csapat kezd, esetleg Gera is még, akkor megverhetjük Izlandot!
-
- Llegenda del Barça
akkor pláne... nem nagyon látok innen kiutat. lehet, h frankón a kisgyerekektől kellene kezdeni az egészet. viszont akkor jó lenne tiszta vizet önteni a pohárba, és nem hülyíteni a népet a vb és eb kijutásokkal az elkövetkezendő pár évben.antiimperialista írta:Sőt, 2-12-es gólkülönbséggel...
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Sőt, 2-12-es gólkülönbséggel...Boixos írta:az a gáz, h még a fiatalok között sincsenek olyanok, akik ezt a 'mit is' ?, amit most magyar felnőtt válogatottnak hívunk, el tudnák feledtetni a népekkel. nézd meg mit csinált az U19 zegen. még az örmények is cipóra vertek minket. (tök utolsó lett a brigád, 3 zakóval és 2-10es gólkülönbséggel)
Egyébként a tavalyi horvátok elleni meccs óta meccsről meccsre hülyébb összeállításban egyre szarabb focit játszik a válogatott. Loddá sajnos összevissza csapkod. De még ez sem lenne akkora baj, ha a srácokra átragadna a fanatizmusa. Csakhogy ez nem történik meg...
Mielőtt elfelejtem: Stark Peti megint jól játszott, az első félidőben egyedül ő teljesített elfogadhatóan. Egyébként nagyon tetszik az elegáns játéka. Egy színvonalas bajnokságban lenne a helye. Peti: Igazolj külföldre!
-
- Llegenda del Barça
az a gáz, h még a fiatalok között sincsenek olyanok, akik ezt a 'mit is' ?, amit most magyar felnőtt válogatottnak hívunk, el tudnák feledtetni a népekkel. nézd meg mit csinált az U19 zegen. még az örmények is cipóra vertek minket. (tök utolsó lett a brigád, 3 zakóval és 2-10es gólkülönbséggel)
PUYOL-XAVI-INIESTA