Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Melyikre mennyit tettél?kulcsar.l írta:Most töltöttem fel bwinre pénzt! Életemben most fogadok először focira pénzben, így nem is nagyon mertem sokat tenni. 3 meccsre fogadtam
Barca - Basel
Inter - Famagusta
Chelsea - Roma
Többek közt ott is, igen.szajko írta:Póker helyes!ozsimiki írta: bár inkább maradok a pókernél![]()
Bwinen szoktál pókerezni?
Póker helyes!ozsimiki írta: bár inkább maradok a pókernél
egy meccsel ugyan miért?Los Banditos írta:Szerintem sokkal jobb interneten fogadni (pl. BWin). Egy meccsel annyit nyerhetsz, mint egy hosszú szelvénnyel, és jóval egyszerűbb.
Én vasárnap nyertem:PEnrique írta:Ha nyerek, beírom.armin30 írta:valaki irjon ma is egy kis tippmix-et
Jó lenne ha kikapna a Sevilla már bocs,de azért,mert ne szerezzen pontot(pontokat)...Theo írta:Eddigi hétvégén 1800 Ft pluszban vagyok eddig, ha nyer a Sevilla(vezet 1-0ra) akkor még 1000 Ft, ha jövőhéten nyer a Porto akkor szintén még 1000 Ft
Azóta a 11,14 eurobol elbuktam 5-t, most megint fogadtam 3-mal, szóval ha most nyerek akkor kifizetnek.Benga írta:
Rá van írva a lapra amiről feltöltötted. Gondolom Teis magyar meccsen szerezted.
A pénzt háromszor meg kell forgatni. Neked még kétszer.
Rá van írva a lapra amiről feltöltötted. Gondolom Teis magyar meccsen szerezted.Theo írta:Bwinen nyomom :
Málta - Magyarország V
Belgium - Spanyolország V
200 Ft -> 540 Ft ez eddig nyert.
Németország - Wales H 1-0 lett.
Olaszország - Montenegró H 2-1 lett.
Fehéroroszország - Anglia V 1-3 lett.
Portugália - Albánia H 0-0 jelenleg...
500 Ft -> 1,82es szorzó. Szerintem bejön.
Brazília - Kolumbia H
Chile - Argentína V
200 Ft -> 2,06 szorzó.
Bet-at-Home-on volt egy 5 euros bónuszom:
Fehéroroszország - Anglia V
Belgium - Spanyolország V
5 euro -> 11 euro. Ezt miután fizetik ki? Mert gondolom egy 5 euros bónusz nem fizetnek ki csak úgy mert feltöltöttem és egyszer nyertem....
Ráadásul arra volt a legkisebb szorzó is.Rapika írta:Na most utáltam meg CRonaldót véglegesen.
1000 Ft-ból azért nem lett 44ezrem,mert portugália nem nyert.
Bejött a magyar,
spanyol,
anglia 2vel,
oroszok2vel,
németek otthon
szerbek idegenben
hollandok idegenben
és a rohadt portugálok,akiktől a legkevésbé paráltam....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mégsem nyert. Mert azthittem cska ezt a hármat tette meg, de megtette még a csíle vs. argentínát döntötetlenre.Game90 írta:El is ment rajtuk...Fernando írta:Amugy Game! Nekedis necces a török meccs
Ismerősöd jól telibekapta azt a 3 meccset