Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze nem is mondtam hogy nem lesz nehéz pótolni de nem fpog nagy gondot okozni mivel remélem így is sima meccs lesz meg Iniesta is tud Xavi helyén játszani...De jó hogy végre van elég játékosunktakivini írta:Szerintem Xavi távolléte mindig gondot okoz, mert pótolhatatlan.danko94 írta:Ugye Hleb már bevethető lesz szal nem fog túl nagy gondot jelenteni a távolléte...
Persze,lesznek még ennél fontosabb meccsek is,ilyenkor nem szabad kockáztatni. A csapat nyerni fog nélküle is,mert erősek vagyunk!fcbarcelonazsombi írta:Húzódással nem szabad játszadozni. Én egyszer nem töröttem vele és még most is bajlódok vele.
Inkább pihenjen.
Lehetnek itt gondok Xavi nélkül,mert én egyértelműen Guddy-t raktam volna be helyette,de így Iniesta vissza lép és,akár Hleb is kezdő lehet vagy Henry aminek nagyobb az esélye,de még akár Touré is bekerülhet és remélem,hogy Messi is kezdő lesz fáradtsága ellenére...bár igaz Xavi nélkül is ütni kéne a Bilbaot...Varga Tamás írta:Na, ő is pihen vasárnap este. De inkább most, mint játsszon és rásérüljön. A Bilbaót nélküle is ütni kell. Gyógyulj meg Xavi!
Így van bizony!!! Xaviról még annyit, h aranylabdás formában játszik...és ezt teljesen komolyan gondolom!! Ennyire talán nem is lehet érteni ezt a foci nevű játékot, ahogy ő érti!socio66 írta:Jelenleg az egyik legnagyobb kincsünk Messi,Iniesta és Puyol mellett. Ők azok, akiktől leginkább függ a Barca játéka,ők azok,akik szinte pótolhatatlanok. Úgy gondolom Xavit sokan leírták az elmúlt 3 évben,de az elmúlt idény tavasza,az osztrák-svájci EB,és a mostani idény rávilágított arra, hogy jelenleg kevés azonos képességű játékos van a futballvilágban.
Becsüljük meg nagyon
Igen, egyértelmü.Saviola írta:Ikon.Soha,senkiért és semmiért nem adnám
Hát én is libabőrös lettem (meg is könnyeztem), hiszen általában Leo nevét szokták skandálni.„Libabőrös lettem. Talán amikor visszatértem a pályára a sérülésem után, akkor kaptam ilyen ovációt a közönségtől, de a mai este összehasonlíthatatlan bármivel. Szeretném megköszönni a nézőknek a segítségüket."