Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A színesbőrű kp meg nem lesz automatikusan vkp...lionelmessi19 írta:És a két vkptól meg mentsen meg minket az isten .. Bilbao ellen? nemár.
igen, valahogy én is így állítanám össze a kezdő csapatot ma estére, de a "rotáció" nevében:Fernando írta:Egyértelműen ez lenne a legjobb:
Valdés, Alves, Márquez, Puyol, Abidal - Touré, Keita, Iniesta - Messi, Henry(Hleb vagy Bojan) és Eto’o.
ne röhögtess már! 3 vkpnorbert55 írta:------------------V.V.-----------------
Alves-------Puyol------Piqué-------Abidal
--------------------Touré-----------------
-------------Busquets-------Keita---------
Messi----------------Eto'o----------Iniesta
MessiFan írta:Én szerintem így fogunk felállni a Bilbao ellen.
Kapus:Valdés
Védelem:Dani, Cáceres, Puyí, Abidal
Középpálya:Xavi, Sergi,Hleb(asszem addigra felépül)
Csatársor: Messi, Eto'o, Ini
Bizony! eto'o -t kihagyni bun lenne. o az egyik legfontosabb lancszem a csapatban, mint Messi pl.szajko írta:Én még Eto'o-t is ide venném mert azért kell,hogy rugdossa a gólokat,mert ő még akkor is képes betalálni,ha nagyon gyatrán játszik azon kívül...bár néha Krkic és Henry játszhat a kezdőbe helyette nagyon néha!
Én még Eto'o-t is ide venném mert azért kell,hogy rugdossa a gólokat,mert ő még akkor is képes betalálni,ha nagyon gyatrán játszik azon kívül...bár néha Krkic és Henry játszhat a kezdőbe helyette nagyon néha!lionelmessi19 írta:Az idei Barcából Messit, Xavit, és Iniestát nem lehet kihagyni. Bárki más rotálható néha szvsz. A fentebb említett hármas csak vész esetén vagy ha már nagyon pihenniük kell.
Felesleges még találgatni. Sérülések is közbe jöhetnek és amúgy is csak 11 nap múlva lesz az a meccs...MessiFan írta:Én szerintem így fogunk felállni a Bilbao ellen.