Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem jólmerx írta: lehet én látom rosszul, de eto'o neve jól van leírva a képen?
lehet én látom rosszul, de eto'o neve jól van leírva a képen?MessiFan írta:
Ezt lefoglalnám. Nem gond? Mert nekem ez a kedvencem![]()
Pulga grat hozzá.
nekem a 7.0 -ás verzó van meg, és semmi baj nincs vele...fUtBoLiStA írta:Újabb zöld fülű kérdésem lenne: melyik photoshopot töltsem le?![]()
Csak mer van egy-kettő...Valaki segítsen már könyörgöm!:roll: Esetleg ha egy linket is dobna hozzá, azt megköszönném!
Én a cs3-at használom , az jó lesz neked is szerintem.fUtBoLiStA írta:Újabb zöld fülű kérdésem lenne: melyik photoshopot töltsem le?![]()
Csak mer van egy-kettő...Valaki segítsen már könyörgöm!:roll: Esetleg ha egy linket is dobna hozzá, azt megköszönném!
ez nem a hivatalos honlapon van?MessiFan írta:Bojan
Ilyen nekem is jól jönne, ha megkérhetnémVaratrix írta:Tudna valaki csinálni valami Barcás és Fradisat? Előre is nagyon köszönöm!
ha még kezdő vagy én azt ajánlom hogy angol photshopot tölts le, mert tutokat kéne nézegetned és azokban angolul van leírva.fUtBoLiStA írta:Nagyon komolyak a bannerek!
Én is megpróbálkoznék velük! Én mint halandó ember képes lehetek hasonlókat gyártani?![]()
Valaki tudna küldeni nekem egy linket ahonnét letudnám szedni a photoshopot(remélem magyar a menü)?
Plíz valaki legyen olyan szíves!!!
Szerintem a mostani is nagyon jó, de te tudod... Ja bár lehet hogy nem is ide kellVaratrix írta:Tudna valaki csinálni valami Barcás és Fradisat? Előre is nagyon köszönöm!
Még csak külön matekra járok. De pont ma mondtam az osztályfőnökömnek, hogy mondjon egy olyan sulit ahol jó nyelvtan előkészítő.Varga írta:
off: hova jársz előkészítőre?
a henry -s naon jó, meg a Messié, Samué isLa Pulga írta:Mostanában elég kevésszer vagyok, mert előkészítő meg minden...
De azóta csináltam egy-két siget.
Csak legyek túl a felvételin,aztán visszatérek.
La Pulga írta:Mostanában elég kevésszer vagyok, mert előkészítő meg minden...