Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mert így szarabb a gólkülönbségünk és előttünk álltok a bajnokságbanMichaaBee írta:látom nem érted... miért is értenéd?... azon van a hangsúly, hogy ha nyertetek, akkor kit érdekel a bíró? nem a 3 pont a lényeg? HA vesztett volna a real, úgy meg lehetne érteni, h így meg úgy 3 gólt elvettek tőletek. de ha egyszer a madrid nyert, akkor minek ez a hercehurca???
látom nem érted... miért is értenéd?... azon van a hangsúly, hogy ha nyertetek, akkor kit érdekel a bíró? nem a 3 pont a lényeg? HA vesztett volna a real, úgy meg lehetne érteni, h így meg úgy 3 gólt elvettek tőletek. de ha egyszer a madrid nyert, akkor minek ez a hercehurca???MyStiQ írta:Nem akarok vitát gerjeszteni, meg tudom, hogy csak vendég vagyok, de akkor is. Nézzétek vissza a meccset. RvN góljában semmi szabálytalan nem volt, Raúl góljánál sem láttam lest, valamint amikor Higuaín egyedül vihette volna a kapusra, akkor ez a szerencsétlen nem alkalmazta az előnyszabályt. Azt már meg sem említem, hogy Maniche lap nélkül megúszta, pedig nem semmi, hogy miket vállalt...Jól beszél a koma. Kicsit unalmas már az ostoba madridisták sírását hallgatni.
Nem akarok vitát gerjeszteni, meg tudom, hogy csak vendég vagyok, de akkor is. Nézzétek vissza a meccset. RvN góljában semmi szabálytalan nem volt, Raúl góljánál sem láttam lest, valamint amikor Higuaín egyedül vihette volna a kapusra, akkor ez a szerencsétlen nem alkalmazta az előnyszabályt. Azt már meg sem említem, hogy Maniche lap nélkül megúszta, pedig nem semmi, hogy miket vállalt...Jól beszél a koma. Kicsit unalmas már az ostoba madridisták sírását hallgatni.
hát...miihii írta:Miért,nálad mit jelent a LEFEKVÉS?
"kicsit"Los Banditos írta:Jól beszél a koma. Kicsit unalmas már az ostoba madridisták sírását hallgatni.Pique: "Az még elfogadható, ha egy vereséget követően panaszkodnak a bíráskodásra, de egy győztes mérkőzést követően ezt nem kellene." A Barcelona védője ezzel a Real Madrid vezetőségét kritizálta, amiért a bíró sorozatos tévedéseit szóvá tették.
Jól beszél a koma. Kicsit unalmas már az ostoba madridisták sírását hallgatni.Pique: "Az még elfogadható, ha egy vereséget követően panaszkodnak a bíráskodásra, de egy győztes mérkőzést követően ezt nem kellene." A Barcelona védője ezzel a Real Madrid vezetőségét kritizálta, amiért a bíró sorozatos tévedéseit szóvá tették.
Miért,nálad mit jelent a LEFEKVÉS?Keelhaul írta:Nem írtam, hogy bunda, de szíved rajta, ha te így gondolod.miihii írta: Ahha,tehát egy dekoncentrált,semmilyen játékot mutató (illetve mutatni nem tudómindenki annyit tud játszani,amennyit "enged" az ellenfél...),pocsék napot kifogó ellenfél elleni győzelem lefekvésnek,alias BUNDÁNAK minősül.Most megvilágosodtam
Nem írtam, hogy bunda, de szíved rajta, ha te így gondolod.miihii írta: Ahha,tehát egy dekoncentrált,semmilyen játékot mutató (illetve mutatni nem tudómindenki annyit tud játszani,amennyit "enged" az ellenfél...),pocsék napot kifogó ellenfél elleni győzelem lefekvésnek,alias BUNDÁNAK minősül.Most megvilágosodtam
Nem mindenki téged olt,hanem cs erre a hsz-edre reagálunkmezeibela írta:kumma jo hogy nemis én kezdtem ezt az egészet hanem egy másik gyerek de mindenki engem [auto_cenzúra]![]()
szerk. : mindjárt megsajnálom magam![]()
Ahha,tehát egy dekoncentrált,semmilyen játékot mutató (illetve mutatni nem tudóKeelhaul írta:A lefekvés nem feltétlen úgy megy ám, hogy Újfalusi direkt kimegy és felvágja Messit. Az úgy történik, hogy úgy mész ki a pályára, hogy csak félig vagy ott, nem kapod össze magad és a többi. A fociban (elcsépelt közhely) nüanszok döntenek, és a "buta gól" az olyan gól, ahol az adott játékosok általában koncentrációból fakadóan nem tesznek meg mindent.
miihii írta:2008.10.19. 13:47:002008.10.19. 14:02:36Attila-Raul írta:
Spanyolorszagnak a Real Madrid vivta ki a tiszteletet hosszu hosszu eveken at...lasd 9 Bl gyozelem.. ti holvagytok?? mindig csak a panaszkodas...meg mindig van valami veletlen csoda h ti kikaptok...es a Real nyer....igy van... a RM-t imadjak az IstenekDe az durva h ti vivtatok ki a tiszteletet:)) Oruljetek h volt egy Ronaldinho-tok aki szinesitette a jetkotokat...es nyert nektek egy Bl-t es bajnksagot..akit tokeltesen tonkretett a csapatvezetes es eluldozott.. ekkora suletlen hszt-t meg a legelvakultabb drukkolo sem kir, akinek van egy kis esze.... tiszteletet ti???:) magyarazd meg h mivel??
Attila,negyed óra alatt sokat változott a hozzáállásod,nem?Attila-Raul írta:En elismerem..itt nem ezzel van a gond..hanem azzal a hszt-al amit a baratunk irtAttila-Raul, azért a Barcelona is sokat tett azért, hogy elismerjék a spanoyl focit.. Főleg a Kek győzelmeivel. (Aztán a 90-es években már a Bek is leesett)
Szal, a Barcat is el kell ismerni.. Nagy csapat, jó csapat.Atl vivta ki a tiszteletet..meg a barca meg ilyenek. Oke`..tudom h a Barca is letett sokat az asztalra....de nem mar csak tiszta gyuloletbol nem elismeri a Real Madrid rekordnak szamito Bek/Bl sikereit....meg vilagkupa stb....
![]()
Nem akarok naon személyeskedni,de igen tenyérbemászó stílusban nyilvánultál már meg itt nem is egyszer (itt is az első hsz-edben...).Tanácsként vedd,ne támadásnak:
Kicsit kevesebb indulattal fogalmazd meg a mondókádat,mert itt ez hosszútávon nem lesz kifizetődő.
Ez az egy mondat megragadottKeelhaul írta: Ezzel nem azt mondtam, hogy az előző fordulóban is ez történt, de az is tény, hogy a vereséget kicsit jobban viselték, mint ellenünk,
2008.10.19. 14:02:36Attila-Raul írta:
Spanyolorszagnak a Real Madrid vivta ki a tiszteletet hosszu hosszu eveken at...lasd 9 Bl gyozelem.. ti holvagytok?? mindig csak a panaszkodas...meg mindig van valami veletlen csoda h ti kikaptok...es a Real nyer....igy van... a RM-t imadjak az IstenekDe az durva h ti vivtatok ki a tiszteletet:)) Oruljetek h volt egy Ronaldinho-tok aki szinesitette a jetkotokat...es nyert nektek egy Bl-t es bajnksagot..akit tokeltesen tonkretett a csapatvezetes es eluldozott.. ekkora suletlen hszt-t meg a legelvakultabb drukkolo sem kir, akinek van egy kis esze.... tiszteletet ti???:) magyarazd meg h mivel??
Attila,negyed óra alatt sokat változott a hozzáállásod,nem?Attila-Raul írta:En elismerem..itt nem ezzel van a gond..hanem azzal a hszt-al amit a baratunk irtAttila-Raul, azért a Barcelona is sokat tett azért, hogy elismerjék a spanoyl focit.. Főleg a Kek győzelmeivel. (Aztán a 90-es években már a Bek is leesett)
Szal, a Barcat is el kell ismerni.. Nagy csapat, jó csapat.Atl vivta ki a tiszteletet..meg a barca meg ilyenek. Oke`..tudom h a Barca is letett sokat az asztalra....de nem mar csak tiszta gyuloletbol nem elismeri a Real Madrid rekordnak szamito Bek/Bl sikereit....meg vilagkupa stb....
Nagyjából ugyanezt tudnám megfogalmazni.Az Espanyol meccs idején jött a szöveg,h makkunk volt a sokadik perces tizi miatt,nem számít,h a komplett ellenfelet benyomtuk egész meccsen a kapujábaVarga Tamás írta:Én csak egy dolgot ajánlanék az itt tartózkodó madridosok számára megfontolás gyanánt.
Amikor az Espanyol ellen győztünk, 32 kapura lövéssel, időn túli büntetővel, pont azt vetettétek a mi szemünkre, amivel most a győzelmeteket jogosnak tartjátok.
Senkit nem érdekel, hogy mennyi helyzetetek volt a meccsen, a győzelmet nem helyzetre játsszák. Remélem, ismerős a duma, mind ezzel jöttetek.
Más.
Néhányan továbbra sem ismeritek fel ezt az oldalt, ez nem a madridista, itt nem fogtok kebel barátokra, és ész nélkül hajbókoló fórumozókra találni.
Akkor tavaly a Valencia is lefeküdt nekünk a végén,igaz?mezeibela írta:jo akkor máshogy mondom. rugtatok nekik 6tot nézzük a tavalyi szezont.sokkal jobbak voltatok. oké. akkor mások ellen miért szenvedett végig a barca? ha az atletico egy kieső jelölt csapat lenne akkor még megérteném..de igy..kicsit fura hogy 6 golt löttök egy olyan csapatnak aki általába mindig benne van a 6 ba de egy [auto_cenzúra] csapatot aki a 15 helyre jo nem tudtatok megverni...nemis logikus.