Hiába van TV6 nem fogják közvetíteni

http://www.tv6.co.hu/index.php?baromete ... 4ba2416b47
kisgombacsik írta:sziasztok,
mielött kérdeznék - új vagyok itt - természetesen végigolvastam a fórumot (na jó, nagyjából), és próbálgattam is pár linket, de egyik sem volt százas. a kérdés, hol lehetne este a neten megnézni az argentína - uruguay meccset? valami tuti tipp, ami működik is, és be is lehet jutni, meg nézhető is..
előre is köszi.
kg
Én is gyerek vagyok és mégis megnéztem a meccset !!!danko94 írta:Pedig nem tudod miről maradsz le!!!!d.OR írta:mert én még egy Barca meccsért sem fogok negyed 1-ig fenn maradni!
gyerek vagyok még![]()
Meg a sportklub is leadja szerdán 18,30h-kor a Barca TV keretében.Enrique írta:Aki esetleg lemaradt a meccsről és felvenné: Csütörtökről péntekre virradó éjjel ismétli a S1.
02:45 Labdarúgás, Barcelona-Atlético Madrid, spanyol bajnokság, 6. forduló (ism.)
Volt egy megérzésem tegnap, mondom lehet, hogy nem tudom nézni a meccset, vegyük fel. Aztán úgy alakult, hogy ahova mentem, ott is nézhettem, de mégsem töröltem ki az időzítést.lionelmessi19 írta:felvételt miért ?
Nem vagy ezzel egyedül...d.OR írta:
én a múltkori meccsen elaludtam..............
ne aggódj biztos lesz ismétlésBogi63 írta:Igen mert ez így megy... Ja és amúgy köszi hogy az orrom alá dörgölög, hogy nem látom az évezred meccsét.kleno04 írta:
mond neki hogy legyen már olyan kedves hogy egy ilyen isteni meccset enged nézni![]()
közben már 5-1![]()
![]()
Igen mert ez így megy... Ja és amúgy köszi hogy az orrom alá dörgölög, hogy nem látom az évezred meccsét.kleno04 írta:
mond neki hogy legyen már olyan kedves hogy egy ilyen isteni meccset enged nézni![]()
közben már 5-1![]()
![]()
mond neki hogy legyen már olyan kedves hogy egy ilyen isteni meccset enged nézniBogi63 írta:Likvidálnád jóanyámat???kleno04 írta:gyerekek Sport1-en megy a meccs ott nézzétek
Likvidálnád jóanyámat???kleno04 írta:gyerekek Sport1-en megy a meccs ott nézzétek
Unokaöcsém 8 éves és képes volt nyáron fentmaradni a Barca edzőmeccsein éjszaka 3-ig. Igazi vérbeli Barca drukker az unokaöcskös...d.OR írta:mert én még egy Barca meccsért sem fogok negyed 1-ig fenn maradni!lionelmessi19 írta:felvételt miért ?
gyerek vagyok még![]()