Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abszolút egyetértek, vicc itt néhány ember bár sztem ronaldónak is csak egy jó tavasza volt. Ennyi. Mondjuk elég jótakivini írta:Most én is leírom a véleményem. Először is: a jelenlegi lista egy vicc: hol van Iniesta?
Mit keres rajta Drogba,Arshavin,Vidics, Zsirkov, Pepe?
Szerintem azt kéne hogy mindenki ráírja a voksát egy cetlire bedobja a dobozba aztán annyi.
Szerintem-végeredmény:
1. CR![]()
2. Messi![]()
3. Xavi / Torres
am Xavira szavaztam, neki örülnék a legjobban
Meg volt egy sikeres szezonja a Juventus-nál. Ő nem tehet arról, hogy csaltak.lionelmessi19 írta:Ismét csak tévedhetetlen, természetesen.Varga Tamás írta: Te kizártad, én biztos voltam a győzelmében.
Ki lett akkor a világbajnok? Ki volt annak a válogatottnak a legjobb játékosa, és a VB egyik legkiemelkedőbb védője, karmestere?
Emlékezz...
Ki lett most az európabajnok? Ki volt annak a válogatottnak a legjobb játékosa, és a VB legkiemelkedőbb játékosa, karmestere?
Emlékezz...
Ismét csak tévedhetetlen, természetesen.Varga Tamás írta: Te kizártad, én biztos voltam a győzelmében.
Ki lett akkor a világbajnok? Ki volt annak a válogatottnak a legjobb játékosa, és a VB egyik legkiemelkedőbb védője, karmestere?
Emlékezz...
Ki lett most EB győztes? Ki volt a spanyol válogatott legjobbja, karmestere? Ki volt az EB legjobb játékosa?Varga Tamás írta: Te kizártad, én biztos voltam a győzelmében.
Emlékezz...
Te kizártad, én biztos voltam a győzelmében.lionelmessi19 írta:Tamás, 2006ban szerintem ugyanezen érvekkel kizártuk volna Cannavarot, még megkérdőjelezhetetlenebbül. (szép hosszú szó)
Enyimé is.lionelmessi19 írta:A szavazatom pedig Xavira esett, a legjobban ennek örülnék.
már 4en vagyunk.lionelmessi19 írta:A szavazatom pedig Xavira esett, a legjobban ennek örülnék.