Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt a nullát tüntessük el onnan és már igaz is.bali 15 írta:Messi benne van a legjobb 30-ban és kész.
Sztem is ez lesz a sorrend.menczel írta:Cé nyeri.
2. messi
3.xavi lesz
remélem fifa mvp -n nem ez lesz
minenestre feszithetjük a mellkasunkat 3/2 nálunk játszik:) mint 2004 ben azt hiszem
December 2.lui1698 írta:Amúgy mikor is osztják ki a díjat?
Problémát okoz a kérdés értelmezése?szajko írta:Én Xavira szavaztam ... de sajnos be kell látnom CÉ.ER kapja az aranylasztit...![]()
Nem. Csak érdekelne az Ő válaszára, egyszerű kíváncsiságból. Ennyi.Danka00792 írta:Nem tök mindegy?lluisllach89 írta:Érdekes h elküldtem angolul a jelöltek listáját, a csapatok meg a nemzetiség angolul volt erre azt nem találom, később eltűnik a hsz-em, és látom h te lefordítottad magyarra! Miért? Jobb érzés hogy azt hiszik hogy tőled van?
Nem tök mindegy?lluisllach89 írta:Érdekes h elküldtem angolul a jelöltek listáját, a csapatok meg a nemzetiség angolul volt erre azt nem találom, később eltűnik a hsz-em, és látom h te lefordítottad magyarra! Miért? Jobb érzés hogy azt hiszik hogy tőled van?
Érdekes h elküldtem angolul a jelöltek listáját, a csapatok meg a nemzetiség angolul volt erre azt nem találom, később eltűnik a hsz-em, és látom h te lefordítottad magyarra! Miért? Jobb érzés hogy azt hiszik hogy tőled van?lionelmessi19 írta:Az aranylabda egy komoly elismerés, a foci világ legnagyobb egyéni díja. Szerintem érthető a körülötte kialakuló vita és találgatás. Főleg ha érintett 1-2 kedvenc, vagy épp nagyon ellenszenves figura is. Főleg ha a legnagyobb esélyesek csak ebből a két csoportból származnak.
Hát csak UEFA kupát meg Szuperkupát nyert.Az Eb-n is pörgött és azóta se áll meg....első 10ben lesz sztem....MessiFan írta:Ásványvizet miért tartod aranylabdás esélyesnek? ő max 20-30 között lenne...noname írta:Emiatt végeredmény sztem:
1.Cr
2.Messi
3.Xavi
4.Arshavin
Ásványvizet miért tartod aranylabdás esélyesnek? ő max 20-30 között lenne...noname írta:Emiatt végeredmény sztem:
1.Cr
2.Messi
3.Xavi
4.Arshavin
Ebbe belekötnék. 46 meccsen adott összesen 9 gólpasszt. Egy meccsen adott 3at, a maradék 45 meccsen 6ot. Több mint 5 meccsenként adott 1(!) azaz egy darab gólpasszt. Viszont az vitathatatlan, h mennyi gólt szerzett és, h milyen jó formában játszott. Ezért is szavaztam rá.gekkodan írta:hatalmas asszisztok