Szerintem is hazsnosabban játszott ma Henry... De nemértek a focihoz. Neked van igazad.chi omega írta:eto'o rosszabb volt? itt senki sem ért a focihoz? komolytan gyerekoldal ez az eurobarca. megvédem henry-t, de eto'o klasszis volt ma.

Szerintem is hazsnosabban játszott ma Henry... De nemértek a focihoz. Neked van igazad.chi omega írta:eto'o rosszabb volt? itt senki sem ért a focihoz? komolytan gyerekoldal ez az eurobarca. megvédem henry-t, de eto'o klasszis volt ma.
eto'o rosszabb volt? itt senki sem ért a focihoz? komolytan gyerekoldal ez az eurobarca. megvédem henry-t, de eto'o klasszis volt ma.ke.andy írta:Henry nem játszott pazarul ma, de ne ő legyen már a legrosszabb.
Eto'o nála rosszabb volt. Henry legalább visszalépett.
Nem volt senki aki tálaljon a csatároknak. Xavi iszonyat hiányzott.
Ez nem csak gólpassz volt. Ő kaparta ki a nehezét. Eto'o meg ordító helyzetet hagyott ki két alkalommal is.
Továbbá, míg Henry csapatként segítette Samu játékát, amíg Titi volt középen Samu nem sokat tett szélen, sőt labdákat is elszórt.
A mai csapatból nem igazán tudnék kit kiemelni. Talán Alves és Piqué.
pff, nagyon gyenge vagy ember. az egész csapat szét volt esve az első félidőben, úgyhogy ezekért elővenni mennyire nevetséges.Varga Tamás írta:Akkor nézzük.
Pozitív: gólpassz.
Negatívum:
- eladott labdák
- hasra esik a guruló labdában
- állandóan lesen helyezkedik, vagy elbújik, nehogy megjátszható legyen
- felesleges faultok
- rossz passzok
Ezeket véltem felfedezni a mai meccsen. Lehet összeadni, kivonni, az eredmény siralmas. Ennél Bojan többre képes.
Eto'o képes helyzetbe kerülni, Henry nem.tudomka958 írta:
azt a gólpasszt egy pofás szóló előzte meg,etoo teljesen tiszta labdát kapott csak be kellett rúgni...
ahogy be kellet volna rúgni iniesta zseniális középrecsavarását is,de érdekes módon senki nem falábúzza itt etoo-t...pedig az volt!
hiába:akit az istenadta nép szeret annak minden megoldása jó,akit meg nem az csinálhat bármit,márcsak alázást kap...
mert az egyszerű nép már csak ilyen!
Miért? Attól, hogy Barcelona játékos feltétlenül szeretnem kellene?FCBarca88 írta:Ne takarodjon sehova!
Nem lesz gólkirály, ezzel szerintem tisztában van mindenki. De azt is látjátok/láttatok hogy zavaly mennyit segített Bojannak, hogy belead mindent, hátra jön, labdát szerez, és ha csak egyetlen egy jó megmozdulása van a 90perc alatt az gólt ér?
Persze, mennyivel jobb lenne azaz Henry aki az arsenalban ontotta a gólokat, de az egy más korszaka volt. Nem a védőügyvédje vagyok, de én sose merném azt mondani egyetlen egy Barca játékosra hogy takarodjon.. de ez én vagyok, Henry meg Henry
Jogos ebben teljes mértékben igazad van.Varga Tamás írta:Akkor nézzük.
Pozitív: gólpassz.
Negatívum:
- eladott labdák
- hasra esik a guruló labdában
- állandóan lesen helyezkedik, vagy elbújik, nehogy megjátszható legyen
- felesleges faultok
- rossz passzok
Ezeket véltem felfedezni a mai meccsen. Lehet összeadni, kivonni, az eredmény siralmas. Ennél Bojan többre képes.
Én tisztelem Henry-t, de a barcelonai teljesítménye a mínusz 1 és a nulla között ingadozik. Mint embert tisztelem, de mint barcelonai játékost elutasítom, és nem szívesen látom a csapatban. Főleg nem az egyik legtehetségesebb saját nevelésű játékosunk kárára.Andrisveres írta:Majd Pont Varga Tomi mondja meg h hova menjen Henrykicsit több tiszteletet ember!
gekkodan írta:A gólpasszán kívül a szokásos tehetetlenség és bénaság jellemzi. Jegyzem meg a passza után is kellett Eto'o aki tökéletesen vakarta ki magát a védője gyűrűjéből és hihetetlen szépen lőtte be a helyzetet.
Henry kárára Bojan és Hleb is padozik, mindkettő többet érdemelne.
Ez önmagában így nem igaz.mypeter írta:A gólpassz egy dolog. Előtte kb 1 percig tartotta a labdát és scinált vagy 5 laza cselt. 100x jobb, mint Bojan!
Varga Tamás írta:Nos, a véleményem egyre inkább megerősödni látszik:
TAKARODJON!
Akár tetszik a közönségnek, akár nem.
Én sajnálom Henryt, de ezzel a játékkal nem nagyon fér be a keretbe. Formába meg nem fog lendülni az biztos.Varga Tamás írta:Nos, a véleményem egyre inkább megerősödni látszik:
TAKARODJON!
Akár tetszik a közönségnek, akár nem.
Ahogy az élő közvetítések topikban írtam: gratula a gólpasszához.lionelmessi19 írta:Megint fennáll a helyzet, hogy lenne mondandóm bőven, csak adott egy szép gólpasszt..