Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen. Tavaly nagyon jók voltak Kean-nel.Meg is látszik az idei Spurs-ön, hogy ők elmentek.depth írta:Furcsa, h Berbatov eddig az összes gólját RvN -esen szerezte a MU színeiben. Pedig Tottenhamből mindig a technikásságával tűnt ki meg azzal, h mindig visszalépett és szervezte is a játékot.
Szerintem Palacioról beszélsz. Aki tudomásom szerint elég nagy tehetségnek indult, végül maradt a Bocában. Asszem most 26 (??) éves.MessiFan írta:Még régen azt hallottam egy Boca Juniors meccsen hogy jön valami fiatal tehetség. ez kacsa vagy tényleg volt róla szó?
biztos nem fog idejönni, max a Realba...rszergej írta:Isten ments, hogy ide jöjjön a másik majom (Nani)!!!
hát csak egyszer állították ki, de mind1. amúgy Nani érkezésének nem örülnék felhőtlenül. nem cselez olyan jól mint ini(lehet, hogy csak még). összjátékban és játékinteligenciában sokkal gyengébb.(bár a mi Iniestánknál kevés jobb van ebben). amiben jobb, de abba sokkal az a távoli kapuralövés. szegény iniestának mindig elszállnak a lövései, de azért ez megbocsálthatód.OR írta:Én szeretem Nani játékstílusát, tehetséges. de sokkal rosszabb, mint Ronaldo. borzasztóan önfejű, legalább kétszer akkora hisztigép, mint CR. minden hepajban benne van, tavaly nem egyszer állították ki.
de én mindezek ellenére nagyon bírom. igazi energiabomba a srác
Jó de hogy?? Ferguson szinte térden álva könyörgöt neki hogy maradjon. És Wenger sorra veszíti el kulcsjátékosait: Henry,Hleb,Flamini..... Vmi tényleg történhetett az Arsenalnál mert Fabregas kijelentette hogy álom lenne számára visszatérni utána meg visszautasítja a a hosszabítási ajánlatot amit ugyan cáfoltak de mégisCS0ki írta: Maradt CR az MU-ban?![]()
Én szeretem Nani játékstílusát, tehetséges. de sokkal rosszabb, mint Ronaldo. borzasztóan önfejű, legalább kétszer akkora hisztigép, mint CR. minden hepajban benne van, tavaly nem egyszer állították ki.MichaaBee írta:Nani nagyon CR stílus, szerintem ő nem kell ide! nincs olyan jó, mint anno volt Ronnie. mondjuk olyan senki nem volt és nem is lesz soha...bali 15 írta:Nani mennyibe kerül?
Ő jó lett volna Ronaldinho helyére....
Maradt CR az MU-ban?Bár cáfol az Arsenal mindent de ne felejtsük el a MU is és Ronaldo is cáfolta a Real-os ügyet még télen aztán látjuk mi lett belőle.
Nani nagyon CR stílus, szerintem ő nem kell ide! nincs olyan jó, mint anno volt Ronnie. mondjuk olyan senki nem volt és nem is lesz soha...bali 15 írta:Nani mennyibe kerül?
Ő jó lett volna Ronaldinho helyére....
Hát yaya-t semmiképp sem szabad elengedni,inkább adni +15misit. Mert yaya a dominó egyike és ha ő nincs akadozik a játék. Yaya-Xavi-sec 3mas lenne iagazán nyer őegy Etoo Messi Iniesta 3mas mögött. szép lennepalesz77 írta:szerintem is jó lenne ide a kis cesc, bár elképzelhetőnek tartom, hogy ha jönne az Arsenal kérné még Yayát is+lóvét is
Szerintem kihagytad a bombaerős középpályáról Iniesta-t de nem baj.gergo9 írta:Én személyszerint nagyon örülnék ha Fabregas visszatérne hozzánk. Nagyon bírom azt a játékstílust amit képvisel. Xavi-val Touré-val Fabregas-sal atom középpályánk lenne cserepadon egy Hlebbel Keita-val Sergi-vel. Bár cáfol az Arsenal mindent de ne felejtsük el a MU is és Ronaldo is cáfolta a Real-os ügyet még télen aztán látjuk mi lett belőle.![]()
Megkérdezhetném, hogy miért az én hozzászólásom lett (csak) kiszedve, amikor a lereagált hozzászólás itt maradt, és azóta is jött egyéb hozzászólás a témában?Év végi szavazósdi ITT.