2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
már ne is haragudj, tökéletes az adatbázis, és én úgy hallottam, hogy drága kis Gudi eltűnt a pesből. na engem ezek zavarnak. no csuka, london fc. ma red és társai. amúgymeg, a fifában olyan matha jók a cselek és a mozgás, hogy ötletem sincs miben lenne jobb a pes(xbox-on)ggbuffon írta:ráadásul egy korrekt adatbázist sem képesek beletenni dacára a szept végi megjelenésnek, holott a valós életben már aug31.én lezárul a piac
mindorokke_barca írta:bowlinggolyo.. ne haragudj de elmondod h mivel jobb a pes mint a fifa? mert marha kivancsi vagyok... se grafikaban se jatekmenetben nem mulja folul a fifat... a jatekosok olyan idetlenul mozognak a pesben h hatarozottan zavarja a szemem... kicsiket lepnek a jatekosok, mintha tojasokon lepkednenek... olyan a mozgasuk mintha robotok lennenek...
a grafika meg egyszeruen osszehasonlithatatlan iden... a fifa nagyon lenullazta ezen a teren a pest.... szoval kerlek ervekkel tamaszd ala h mitol olyan marha jo a pes, azon kivul h van egy ilyen be a legend mod... es foleg h mi az amiben jobb a fifanal?
Belépsz a Fifába,ott van az,hogy Saját Fifa09->Tippek és Trükkök->Cselek...és csak meg kell tanulnod!soadroli írta:09-hez trükkök??valaki valamit tud? thx
Küldd el az msn-ed Pü-ben felveszlek és mehet!MessiFan írta:Valaki játszanak velem fifán 1et?
Szerintem csalódni fogsz mert eléggé hulladék lett. Nekem speciel ezerszer jobban bejött a PES 09 mint ez.Victor_Valdes írta:Végre lejött a FIFA, épp most tömörítem ki, remélem nem csalódok benne, bár nehéz lenne.
Szerintem érdemes kipróbálni úgy is holnap jön ki letöltöd a legnagyobb magyar torrentes oldalról és játszol vele h akarsz. Szerintem évezredekkel a FIFA előtt van.Victor_Valdes írta:Köszi!
Sajnos ez a hulladék maradt bár nekem se a kedvencem. Csak ha már egyszer vettem Videó kártyát akkor kipróbálom. PES-t még nem próbáltam mert nem magyar, úgy meg lusta vagyok játszani.
Köszi!bowlinggolyo írta:Általában igen de ha megnézed a www.gepigeny.extra.hu oldalt akkor megnézheted h milyen gépen fut ez a hulladék játék.Victor_Valdes írta:Ha az én szerény képességű 1.8-as procimon fut a demo akkor a teljes játék is fog? Más feltételek megfelelnek.
Általában igen de ha megnézed a www.gepigeny.extra.hu oldalt akkor megnézheted h milyen gépen fut ez a hulladék játék.Victor_Valdes írta:Ha az én szerény képességű 1.8-as procimon fut a demo akkor a teljes játék is fog? Más feltételek megfelelnek.