Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.youtube.com/watch?v=SVQyaoHQ6CA ezt másold be http://www.youtubeloader.com/ ide, aztán szedd le a középsővelIlúvatar írta:Hali,
nagyon nagy kérésem van... mindenütt kerestem, de sajnos nem találtam sehol: Kaká gólja Manchester united ellen, amikor kapus kirúgja a labdát kaká' -nak, oszt ő egyedül ledarál 3 védőt, azt gól.
le szeretném tölteni, de hol?
Drigo írta:Akkor beteszem már a többit is:Varga Tamás írta:Nekem a mozilla is simán letöltötte!
Köszönjük a gyorsaságodat Dani! Nagy vagy!
F.C.Barcelona - UD Almería 5-0 - összefoglaló később
1-0, Eto'o: v1
2-0, Henry: v1
3-0, Eto'o (2): v1
4-0, Eto'o (3): v1
5-0, D.Alves: v1
Elmaradásaim egyike: Athletic Bilbao - F.C.Barcelona - Összefoglaló
Akkor beteszem már a többit is:Varga Tamás írta:Nekem a mozilla is simán letöltötte!
Köszönjük a gyorsaságodat Dani! Nagy vagy!
Nekem a mozilla is simán letöltötte!Drigo írta:Ez is letölthetőIlúvatar írta:kérlek, letölthető legyende azért ezt is köszi
De itt van ez - explorerrel szedd mozilla valamiért nem indítja el a letöltést nálam.
Ez is letölthetőIlúvatar írta:kérlek, letölthető legyende azért ezt is köszi
Drigo írta:ParancsoljIlúvatar írta:a dani alvés gólja kell nekem!mindenképp!!!
ParancsoljIlúvatar írta:a dani alvés gólja kell nekem!mindenképp!!!
Másik topicban már írták, hogy milyen adók,mikor ismétlik az egész meccsetFernando írta:Azóta sem? Én nem találtam semmit. De én nemis nagyon értek hozzá.Fernando írta:Valaki nemtudna linket adni a tegnapi Basel elleni meccsünkről? Sajnos lemaradtam róla egyéb elfoglaltságok miattés hát érdekelne az egész meccs. Torrent vagy link bármi jöhet.
![]()
Senki más?
Azóta sem? Én nem találtam semmit. De én nemis nagyon értek hozzá.Fernando írta:Valaki nemtudna linket adni a tegnapi Basel elleni meccsünkről? Sajnos lemaradtam róla egyéb elfoglaltságok miattés hát érdekelne az egész meccs. Torrent vagy link bármi jöhet.
![]()