Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem találtam meg a neten a csatorna frekvenciáját....torrestoni írta:Gondolom rá lehet keresni, ha műholdas UPC előfizetésetek van. Meg kell keresni a csatorna frekvenciáját a neten, majd a beltéri egységgel...d.OR írta:
hát én még nem vettem észre, hogy lenne. ha viszont valóban van, akkor kiváncsi lennék, hogy hanyas csatornán.
magyar Eurosport 2-nk pedig nincsen....angol van , és amikor a múltkor mondták itt nekem, hogy mit tudom én milyen meccs van az Eurosport 2-n, odakapcsoltam és nem az volt...nem tudom, hogy ez hogy lehet...
A Eurosport 2 műsorát valószínűleg külön szerkesztik, itthon Román/Magyar/Cseh nyelven elérhető. A PL közvetítési joga Angliában valószínűleg másik TV-társaság tulajdonában van.
A hozzászólás többi része tökéletes képet ad, azonban ez a gondolat hibás.gekkodan írta:...amit itt láthatsz, kizárólag kereskedelmi alapon, tehát kábeles, upc direct, iptv és digitv felületen érhető el. A műholdon digitálisan fogható Eurosport 2 egy angol szerkesztőség által kialakított programot ad.
off: igen. A PL meccsek előtt ki is van mindig írva valami olyasmi, hogy külön Magyarország és Románia számára közvetítik.gekkodan írta:Az Eurosport 2 egy gyakorlatilag licence-alapú csatorna. Van britt, amerikai, távol-keleti és több európai műsora. Magyarországon a Kelet-Európai (román, magyar, stb.) szerkesztőség dolgozik a programon. Így amit itt láthatsz, kizárólag kereskedelmi alapon, tehát kábeles, upc direct, iptv és digitv felületen érhető el. A műholdon digitálisan fogható Eurosport 2 egy angol szerkesztőség által kialakított programot ad. Mivel konfessziós díjt fizet minden kábelszolgáltató a magyar szerkesztőségnek, ezért a magyar nyelvű adás csak a már említett hálózatokon érhető el.
Gondolom rá lehet keresni, ha műholdas UPC előfizetésetek van. Meg kell keresni a csatorna frekvenciáját a neten, majd a beltéri egységgel...d.OR írta:
hát én még nem vettem észre, hogy lenne. ha viszont valóban van, akkor kiváncsi lennék, hogy hanyas csatornán.
magyar Eurosport 2-nk pedig nincsen....angol van , és amikor a múltkor mondták itt nekem, hogy mit tudom én milyen meccs van az Eurosport 2-n, odakapcsoltam és nem az volt...nem tudom, hogy ez hogy lehet...
hát én még nem vettem észre, hogy lenne. ha viszont valóban van, akkor kiváncsi lennék, hogy hanyas csatornán.torrestoni írta:
A UPC-n lennie kellene TV6-nak. Rég leszerződtek, viszont a DigiTV-vel még csak egy-két hónapja jutottak megegyezésre.
S amennyiben a Pl alatt a Premiership-re gondolsz, nos azt a Eurosport 2 közvetíti...
A UPC-n lennie kellene TV6-nak. Rég leszerződtek, viszont a DigiTV-vel még csak egy-két hónapja jutottak megegyezésre.d.OR írta:ez igaz, de sport1en vagy a sport klubbon szokták adni a spanyol bajnokságot, a Barca meccseit szinte mindig ott nézem meg.CFirpo3 írta:Csak az a baj, hogy a Barca meccseit még a TV6 sem adja. Max. felvételről éjszaka.
nagyon remélem, hogy lesz hamarosan a tv6 a UPC-n, mert hiányzik a BL meg a Pl.... és én nem is szeretek neten meccseket nézni, főleg az utóbbi időben néha egyszerűen elmegy a net. a Bázel elleni meccsel is úgy jártam, hogy utolsó két gólt nem láttam... -___-
ez igaz, de sport1en vagy a sport klubbon szokták adni a spanyol bajnokságot, a Barca meccseit szinte mindig ott nézem meg.CFirpo3 írta:Csak az a baj, hogy a Barca meccseit még a TV6 sem adja. Max. felvételről éjszaka.
Viasat3= tv6(viasat6) már ami a filozófiát illeti, azaz ha tavalyi rendszer van, ugyanúgy szharakodsz a linkekkel,h láthasd a BARCA tegnapi meccsétCapon írta:Viasat 6-om sajnos nincsen
Engem az idegesített fel tegnap egy kicsit, hogy 5 gólt rúgtunk és abból 3 ról úgy ahogy van lemaradtam mert a nettes linkekkel kellet szarakodnom.
Tavaly teljesen jó volt a Bl közvetítés. 1 meccset leadott az M1 és kettőt pedig a Viasat 3. Ezek után gondolni sem mertem rá, hogy 1 évvel később jóformán Bl közvetítést Tv-n nem is látok (persze egy kis túlzással).
nekem van TV6-om, de eddig nem sokra mentem veleCapon írta:Viasat 6-om sajnos nincsen
Engem az idegesített fel tegnap egy kicsit, hogy 5 gólt rúgtunk és abból 3 ról úgy ahogy van lemaradtam mert a nettes linkekkel kellet szarakodnom.
Tavaly teljesen jó volt a Bl közvetítés. 1 meccset leadott az M1 és kettőt pedig a Viasat 3. Ezek után gondolni sem mertem rá, hogy 1 évvel később jóformán Bl közvetítést Tv-n nem is látok (persze egy kis túlzással).
Lehet, csak éppen a Viasat vette meg Mo.-on a kizárólagos jogot (valószínűleg nem kevés pénzért), ezen kívül az MTV-nek van lehetősége fordulónként 1 meccset közvetíteni.szajko írta:Felvételről Viasat6,de nem értem a Sport1-et,Sport 2-t és Sport Klubot 1-1- meccset kiválasztanának kumma nagy nézettésgük lenne szerintem!Capon írta:Sehol nem adják a BL meccseket TV-ben jól látom??? Ez nagyon gáz. Chelsea-Roma meccseket nem közvetítenek azért ez elárul valamit...
Számomra is meglepő a PSV győzelme, de egyben örömteli is.ozsimiki írta: Chelsea meccse nem lehetett vmi jó, végig se nézem. Inter csoportja is érdekes, azt hittem végre nagyobb arányban győznek...
PSV győzelme meglepetés már számomra.
hogy érted? külföldi adók? mert tv6 adja úgy ahogy eddig, kedden és szerdán is kettőt, m1 meg egyet élőben egyik nap.Capon írta:Sehol nem adják a BL meccseket TV-ben jól látom??? Ez nagyon gáz. Chelsea-Roma meccseket nem közvetítenek azért ez elárul valamit...
Felvételről Viasat6,de nem értem a Sport1-et,Sport 2-t és Sport Klubot 1-1- meccset kiválasztanának kumma nagy nézettésgük lenne szerintem!Capon írta:Sehol nem adják a BL meccseket TV-ben jól látom??? Ez nagyon gáz. Chelsea-Roma meccseket nem közvetítenek azért ez elárul valamit...