Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az utolsó az a 07 volt amivel játszottam, de az egész jó volt. Azóta én rátértem az fm-re. De lehet, hogy majd kipróbálom az újat.norbert55 írta:Itt szokott vki Fifa Manager-en játszani?Már várom a 09-et.Pénteken jön ki.
Lampiao írta:Sziasztok!!!! A Fifa 09-el játszom azon belül a Barcával nyomom ez az első szezonom és nagyon tetszik a game, viszont az első szezon végén kiírja, hogy a FIFA nem eredeti és hitelesítenem kell aztán kilép a főmenübe... Namármost ez a FIFa valóban nem eredeti... Mit lehet iylenkor tenni? Vagy nincs megoldás és vegyem meg eredetiben?
Te 10 emberrel tolod...?MessiFan írta: Csapatom:
---------------------J.Cesar---------------------
----Lahm------Terry------Zanetti--------------
---------------------------------------S.Ramos-
--------------------Obi Mikel--------------------
-----Quaresma-------------------Mancini------
-------------Ibrahimovic---D.Silva-------------
Valahogy így néz kiPersze nem pont így mert azért fifában máshol vannak a játékosok de naggyából ilyen
Vissza küldeni sehogy se lehet. Max oda igazolod már ha van B csapata.catalunya1 írta:Sziasztok!
Van egy kérdésem.
A FIFA Manager-ben, hogyan lehet egy játékost visszaküldeni a "B" csapatba?
Egyik sem jó? Úgy emlékszem crackelni is kell a gémet am..Fernando írta:Aztírja - akármelyik írom be - hogy írjam be újra. Most ez miért van? Ezért jobb ps2-n... Mindig csak szenvedés a gép.
Köszönöm szépensocio66 írta:DWGY-KGXP-4F43-G4F2-7RLDFernando írta:Valaki mondjon légyszí egy serial kódot a FIFA 09-hez. Kipróbálom gépre is, de neten nem találom a kódot
HBX7-LEED-FETH-VFER-MRLD
5KVV-FXB9-A3FE-AA3D-JRLD
ha már menedzser mód, hát legyen FMSaviola írta:Szerintem a Fifában eszméletlenül gyenge a Légy Profi mód.Unalmas,monoton.Amióta megjelent ez az új opció.egyetlen idényt nem bírtam végignyomni ebben a módban.A PES magasan veri ilyen szempontból a Fifát.Viszont a Menedzser Módban a Fifa mindent visz,ez tagadhatatlan.
DWGY-KGXP-4F43-G4F2-7RLDFernando írta:Valaki mondjon légyszí egy serial kódot a FIFA 09-hez. Kipróbálom gépre is, de neten nem találom a kódot