Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A modern technika átka! Vagy bétka? K.Slither írta:Ahhhhhhhh!![]()
@#***@*###**!
Egy hétig szenvedtem a motherfuckin' grafika házival, és végül utolsó percekben sikerült rájönöm hogy mi a jó megoldás. VS2008-ban frankón lefut, gyorsan feltöltöm, mert volt kb. 2 perc a beadási határidőig. Erre forditási hibát dob a szerver pár referencia jel miatt. Mire sikerült kitörölnöm azt az 5 karaktert, pont lekéstem a határidőt.![]()
Jobban jártam volna ha neki sem kezdek ennek a shit-nek, akkor legalább most nem lenne egy rohadt nehéz pótzh-m...![]()
Uhh de sz.ar lehetSlither írta:
Ha már rászokott,akkor mindegy mennyibe kerül megveszi.depth írta:A sok kis majom se venné meg, h ha 5x ilyen drága lenne a cigi. Annyira azért nem menő, h egy havi zsebpénzt kidobjon rá. Talán.
Perrero írta:cigit se vehet 18 év alatti... elvileg
ÁtéRzem a helyzetedet... nekem az eb döntő napján ment el a jobb bokám(egész pontosan szárkapocs csont törés +ficam+delta szallag szakadás) azóta is 5 kedves csavar és egy kb 10cm es lemez társaságában tengetem mindenapjaimat.Maxi írta:Fuu ne is mondd...November 17-én műtik a balbokám, megvannak nyúlva a szalagok...alig váromLG írta:...Akkor most jön a bokám![]()
Egy kocsmának 2x van forgalma.Reggel 5től 7ig és délután 5től 8ig.Szal.MichaaBee írta:szerintem meg inkább éjféltől délig kellene tiltaninem egészséges reggel inni, és elég szánalmas látvány, amikor reggel fél 7-kor már részegen tántorognak emberkék a kocsma felöl jőve...
ja meg az se lenne rossz, ha szigorítanák azt a törvényt, amelyben az áll, h 18 éven aluliaknak dohányárut és alkohol tartalmú italt kiadni tilos. nem egy magánkereskedésben láttam már, h 11-13 éves gyereket is kiszolgálnak.
Én most-szintén a jobb térdemben-kevesebbel megúsztam, csak egy izület húzzódott meg, pár nap alatt renbejön, kb. 3 hétig nincs sport...barca99 írta:Jobb térdben külső és belső szalagok rándulása és húzódása. Akkora a jobb térdem, mint egy sárgadinnye, nem bírok ráállni. Bár ezt kábé kihúzom 2 hét alatt, de utána még kb. 2 hónapig nincs foci. Aztán meg vagy veszek vmi térdrögzítőt, vagy imádkozok, hogy maradjaon egyben a lábam.
Jah, és persze jó idő van, én meg meghalok az unalomtól.
Gábor!Rivaldo11 írta:Sajnos erre az ébredésre még várni kell. Ahhoz egységes, erős társadalom kell, ma azonban-legfőképp a megtévesztő médiának köszönhetően-a széthúzás a jellemző.senzu írta:http://index.hu/politika/bulvar/bas8375/
természetesen a cikk nem említi, hogy c típusuak voltak
de ami a legjobban fájó a dologban, hogy természetesen szabadlábon védekezhetnek, bezzeg ha fordítva történne a dolog![]()
"lehet mellélőni, meg lehet tévedni, de kedves Magyarország, fel kéne ébredni"
Sajnos erre az ébredésre még várni kell. Ahhoz egységes, erős társadalom kell, ma azonban-legfőképp a megtévesztő médiának köszönhetően-a széthúzás a jellemző.senzu írta:http://index.hu/politika/bulvar/bas8375/
természetesen a cikk nem említi, hogy c típusuak voltak
de ami a legjobban fájó a dologban, hogy természetesen szabadlábon védekezhetnek, bezzeg ha fordítva történne a dolog![]()
"lehet mellélőni, meg lehet tévedni, de kedves Magyarország, fel kéne ébredni"