Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy tudom, hogy a DEMO-t csak fél szezonig lehet játszani. Tehát marad a letöltés vagy a megvétel.barca99 írta:Jah, a 'Strawberry' 1 giga, abban van minden. Meg se veszem mostmár...![]()
Kétféle van:norbert55 írta:És m it tartalmaz a demo?Hány csapatot vagy h van ez?
Szerintem angolul is jó. (én ahhoz vagyok szokvaVictor_Valdes írta:Nagyon zsír lett, csak így angolul nem az igazi! De nagyon jó.
Azért ha fent vagy írj már rám pls! Rég beszéltünkalbicelesteX írta:Szia!Nem dohogy is!Csak nem sokat vagyok gép előtt!Nem nagyon szoktam msn-elé kerülni!Victor_Valdes írta: Egyébként letöröltél msn-ről hogy sose vagy fenn?
Szia!Nem dohogy is!Csak nem sokat vagyok gép előtt!Nem nagyon szoktam msn-elé kerülni!Victor_Valdes írta: Egyébként letöröltél msn-ről hogy sose vagy fenn?
egy ilyen online bajnokság kb milyen hosszú?Victor_Valdes írta:A TKP-ok mind jók KPK-n is.albicelesteX írta:ahoj!Szevasztok!Tudnátok ajánlani egy fiatal és jó kpk-t?Xavi helyettesének valamint utódjának kéne egy fiatal és jó playa!
Ha visszanézel pár oldalt találsz rengeteget.
Ha van pénzed:
Arouna, Javi Martinez, Fabregas, ....
Egyébként letöröltél msn-ről hogy sose vagy fenn?
Valakinek nincs kedve egy kis On-line fm-hez?
A TKP-ok mind jók KPK-n is.albicelesteX írta:ahoj!Szevasztok!Tudnátok ajánlani egy fiatal és jó kpk-t?Xavi helyettesének valamint utódjának kéne egy fiatal és jó playa!
albicelesteX írta:ahoj!Szevasztok!Tudnátok ajánlani egy fiatal és jó kpk-t?Xavi helyettesének valamint utódjának kéne egy fiatal és jó playa!
Lulinha, Vela? Bár ezek inkább Tkp-k.albicelesteX írta:ahoj!Szevasztok!Tudnátok ajánlani egy fiatal és jó kpk-t?Xavi helyettesének valamint utódjának kéne egy fiatal és jó playa!
Tekinthető csalásnak, de nem tekintem annak, mert a játék is rengeteget csal, hiszen a legjobb játékosfigyelők is azt mondták 1-1 későbbi sztárra, hogy engedjem el őket mert nincs jövőjük, tehát a játék is "átvert" így ennyi jár nekem...főleg ha nézzük azt a rengeteg bugot a 8.0.0.(alap) verzióban...breywol írta:Igen. Segítségével sokkal részletesebben kereshetsz rá játékosokra, edzőkre, gyúrókra, stb... Végül is csalásnak is tekinthető, ugyanis a játékosok potential abilityük szerint is szűrhetsz, vagyis, hogy mennyire fejlődésképes az adott playa.CFirpo3 írta:Mi ez a GenieScout? Valami külön progi?
Igen. Segítségével sokkal részletesebben kereshetsz rá játékosokra, edzőkre, gyúrókra, stb... Végül is csalásnak is tekinthető, ugyanis a játékosok potential abilityük szerint is szűrhetsz, vagyis, hogy mennyire fejlődésképes az adott playa.CFirpo3 írta:Mi ez a GenieScout? Valami külön progi?