Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dehogyisnem!! Szorítani kell hogy megmaradjon az előny!kleno04 írta:már nem kell szorítani mert vezet a RacingBarcaforever írta:20 perc 0-0
Szorítson mindenki
Emlékszem mekkora káosz volt amikor először volt márkanév a mezen.torrestoni írta:A szponzor pedig nem fizet, annak értelmében, ami a szerződésben van. Ezek szerint elsődlegesen a szponzor szegte meg a kontraktust... Szerintem...Varga Tamás írta:Bányász!
Kapaszkodj meg: így van. Ugyanis ha a szponzor neve lekerülne a mezről, szerződésszegést követne el a klub, és akár 70 millió eurós fájdalomdíjra is igényt tarthatna. Sportjogász nyilatkozta ezt az origón egy hete kb.
Most akkor ki a hunyó?
ez jó volt Tomi akkor már én is megtudnám mondaniVarga Tamás írta:23,55h-kor megmondom.szajko írta:Valencia, hogy áll?
Vagy el se kezdte még?
23,55h-kor megmondom.szajko írta:Valencia, hogy áll?
Vagy el se kezdte még?
A szponzor pedig nem fizet, annak értelmében, ami a szerződésben van. Ezek szerint elsődlegesen a szponzor szegte meg a kontraktust... Szerintem...Varga Tamás írta:Bányász!
Kapaszkodj meg: így van. Ugyanis ha a szponzor neve lekerülne a mezről, szerződésszegést követne el a klub, és akár 70 millió eurós fájdalomdíjra is igényt tarthatna. Sportjogász nyilatkozta ezt az origón egy hete kb.
Micsoda?Barcaforever írta:Hivatalos források közölték, h a gazdasági válság valószínűleg idővel a futballra is kifog hatni.
Az első szenvedő a Valencia lehet, akinek a fő támogatója csődbe ment és nem tudja utalni a min. támogatást sem.Ennek ellenére a szponzor neve marad a mezem, mivel hatalmas összegbe kerülne egy új garnitúra mez.
Így már nem is kell velük számolni. Pedig ha pénzügyileg renbden lennének, akkor még a végső győzelmre is esélyesek lettek volna, de így maradnak a középmezőnyben.Barcaforever írta:Hivatalos források közölték, h a gazdasági válság valószínűleg idővel a futballra is kifog hatni.
Az első szenvedő a Valencia lehet, akinek a fő támogatója csődbe ment és nem tudja utalni a min. támogatást sem.Ennek ellenére a szponzor neve marad a mezem, mivel hatalmas összegbe kerülne egy új garnitúra mez.
Itt egy kicsit bővebben:Barcaforever írta:Hivatalos források közölték, h a gazdasági válság valószínűleg idővel a futballra is kifog hatni.
Tegyük hozzá, hogy az AM 57 percig emberhátrányban játszott a favágó Banega miattlui1698 írta:Krva nagy meccs volt!gonosz írta:Ez a Villareal meccs, ez nagyon kemény lehetett...nem láttam, de megnézném!Jó ez a bajnokság idén (is)! Nagyon jó!
Csak néztem, hogy mi van itt!
Először vezetett a Madrid 2vel aztán a Villareal elment 4-2re.
Utánna meg 5 perc alatt egyenlített a végén az Atletico.
Pontosan így néz ki,ezért írtam,h némi változtatással örülnék a jelenlegi dobogónaktorrentkiller írta:Valami ilyesmi lessz szerintem is.miihii írta:Úgy néz ki,szép kis versenyfutás lesz idén a bajnoki címért.Jó formában vagyunk mi is,a margit is hozza a pontokat,a Valencia,ha tudja tartani magát...A mostani dobogót el tudnám képzelni a végén,némi változtatással:
1. FC BARCELONA
2.Valencia CF
3.Real Madrid
Így legyen!Ámen
am most így áll:
Valencia 20p
Barca 19p
R.Madrid 19p
Legalábbis ha lehet hinni az eurosport2 hírösszefoglalójának
TV nem közvetíti, csak neten lesz link.Csoka írta:Nem tudnátok segíteni hogy a Király kupát mi közvetíti?
Valami ilyesmi lessz szerintem is.miihii írta:Úgy néz ki,szép kis versenyfutás lesz idén a bajnoki címért.Jó formában vagyunk mi is,a margit is hozza a pontokat,a Valencia,ha tudja tartani magát...A mostani dobogót el tudnám képzelni a végén,némi változtatással:
1. FC BARCELONA
2.Valencia CF
3.Real Madrid
Így legyen!Ámen
Krva nagy meccs volt!gonosz írta:Ez a Villareal meccs, ez nagyon kemény lehetett...nem láttam, de megnézném!Jó ez a bajnokság idén (is)! Nagyon jó!
a fenébe!!!! pedig ugy reménykedtem, hogy Bilbao talán x-re hozza majd a mérközést. na de mindegy...Sanama írta:3-2Puyol05 írta:meg tudná nekem mondani vki a Real - Bilbao meccs eredményét? köszi
(rem a Bilbao nyert)
Madridi siker