Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jaja. nem baj, majd akkor nyernek bajnokságot megint, amikor a san siro 2-t építik. az utolsót ugyanis a mostani stadion újjáépítése évében nyerték. az LG akkor még meg sem született...Vito írta:az Interé a legjobb.Boixos írta:nagyon el akarják vinni a Casst a Romából...
eddig: púposok: mutu+tacchinardi+10,5 mill.font
lúzerinter (LG!): emre+karagiunnisz
![]()
+RECOBA
+ 10 mill.font.
azok esküszöm nem normálisak...
az Interé a legjobb.Boixos írta:nagyon el akarják vinni a Casst a Romából...
eddig: púposok: mutu+tacchinardi+10,5 mill.font
lúzerinter (LG!): emre+karagiunnisz
![]()
+RECOBA
+ 10 mill.font.
hát ...amennyi eszük van. amúgy a Kenyon azt mondta, h vissza akarják vásárolni 2-3 éven belül a klubot az orosztól.A. Gábor írta:Már 100 felé közelítenek.....Maxi írta:A ruszkik 65millió fontot kínált Adrianoért!
én ott is spórolós vagyok.sunyin megvárom amíg majdnem lejár a szerződésük,és előszerződéseket kötök velük.hihihi.Charlie írta:Hihetetlen miket megtehet ez az Abramovics,úgy dobálja a pénzt mint én a foci managerben.
C.
Ha Solarit kivesszük a sorból, talán meg is érnéBoixos írta:ez majdnem egy kiló millióban és euróban. fel kell kötni a gatyát a saccsiéknak, ha ők akarják elvinni. van állítólag egy olyan verzió is, h solari+figo+samuel=adriano, de ez nevetséges.Maxi írta:A ruszkik 65millió fontot kínált Adrianoért!
ez majdnem egy kiló millióban és euróban. fel kell kötni a gatyát a saccsiéknak, ha ők akarják elvinni. van állítólag egy olyan verzió is, h solari+figo+samuel=adriano, de ez nevetséges.Maxi írta:A ruszkik 65millió fontot kínált Adrianoért!
Hát a bal back az már megvan.És nem Del Horno az!Vito írta:Muri azt nyilatkozta, hogy 3 játékos elmegy3 játékos jön:left back
midfielder
attacker.
ha jött a kaki, akkor nem tudom, hogy mi lesz Del Hornoval.